9
apr
Seneste opdatering: 16/8-10 kl. 1318
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Brothers Christopher and Peter Hitchens debate the Iraq War and religion at an event organized by the Hauenstein Center for Presidential Studies with support from the Center for Inquiry and the Interfaith Dialogue Association. Haunsteins Center, You Tube i 14 dele. 7 april 2008

Robert Ellis : TĂžrklĂŠde-tilladelse

PrÊsidiets beslutning om at tillade det islamiske tÞrklÊde pÄ Folketingets talerstol er betegnet af Asmaa Abdol-Hamid som »en sejr for demokratiet«, men det kan vÊre det fÞrste skridt mod Danmarks undergang som demokratisk stat. Den EuropÊiske Menneskerettighedsdomstol har i en skelsÊttende dom af 10. november 2005 (Leyla Sahin v. Turkey) fastslÄet, at det islamiske tÞrklÊde »tilsyneladende er pÄlagt kvinder af en religiÞs forskrift, som er svÊrt forenelig med princippet om kÞnnenes ligestilling«. Derfor konkluderer domstolen, at et forbud er en begrÊnsning, som er nÞdvendig i et demokratisk samfund.

I Tyrkiet betragtes tÞrklÊdet som et symbol pÄ det politiske islam, og den tyrkiske regerings forsÞg pÄ at fÄ det indfÞrt pÄ universitetsniveau har fÞrt til stÊrke reaktioner fra de sekulÊre krÊfter. SÄ galt behÞver det ikke at gÄ i Danmark, men sÄ lÊnge vi har en grundlov, der ikke fastslÄr kÞnnenes ligestilling som et grundlÊggende princip, baner man vejen for et system, som vil trÊde disse rettigheder under fode.

Robert Ellis , Berlingske Tidende, (foto: Hovedbibliotekets bĂžrneafd, © Snaphanen – klik f. helstĂžrrelse)

-og nogle mennesker fÄr sprÞjtet syre pÄ sig hvis de ikke gÄr med slÞr.

»MÄ Allah lade de hellige krigere sejre. Allah er stor. DÞd over USA. Vi vil vise jer, AllahŽs fjender, hvad vi kan. Allah er stor. MÄ Allah bekÊmpe jer«

(Ahmad Khaldhahi pĂ„ arabisk efter domsforkyndelsen. TV 2 oversatte det “Gud”, men det var ikke hvad den dĂžmte sagde. DR udelod skĂ„nsomt den arabiske belĂŠring af hĂžjesteretsdommer Torben Melchior. ) Det er ikke altid klogt at anke en dom :

Anklager Hanne Schmidt for Rigsadvokaten gik efter, at de to hovedmÊnd, 22-Ärige Ahmad Khaldahi og 35-Ärige Muhammad Zaher, skulle straffes med op til 14 Ärs fÊngsel i stedet for de 11 Är, som de fik i landsretten for forsÞg pÄ terror. De straffes nu begge med 12 Ärs fÊngsel. Khaldhahi bliver desuden udvist af Danmark.

Mens Ahmad Khaldahi rĂ„bte hĂžjt pĂ„ arabisk, da hans dom var blevet skĂŠrpet i HĂžjesteret, sĂ„ skulle de terrordĂžmtes advokater lige synke dommene, som de kaldte “skuffende.” Han havde isĂŠr gjort meget ud af at undgĂ„ udvisning af sin klient, men HĂžjesteret stadfĂŠstede, at Ahmad Khaldahi skal udvides for bestandigt efter endt afsoning. HĂžjesteret skĂŠrper terrordomme og TV 2 med TV klip

»Döm sexköpare till fÀngelsestraff i Ätminstone ett Är «

Socialistiske moraltanter og visse muslimer har dette tilfÊlles, at det er en fejltagelse at tro man kan pacificere dem med indrÞmmelser. De kommer altid tilbage efter mere. Et Ärs fÊngsel er mere end en morder under 18 Är fÄr:

JĂ€mstĂ€lldhetspolitisk talesman för socialdemokraterna Claes Borgström er ” som han sjĂ€lv uttryckt det, ”ledare för en statlig befrielserörelse”

–Jag har alltid varit socialist. Har befunnit mig i skĂ€rningspunkten mellan den radikala sidan inom socialdemokratin och den mera reformistiska sidan inom vĂ€nsterpartiet.Egentligen var valet av parti ”hugget som stucket”. Men det finns ett skĂ€l till att han inte gick med i vĂ€nsterpartiet.

–Jag kĂ€nner mig attraherad av att socialdemokraterna har fĂ„tt flera kvinnor i ledningen, det Ă€r hoppingivande nĂ€r det gĂ€ller jĂ€mstĂ€lldhetsarbetet. Claes Borgström anser att brottet ska kunna ge fĂ€ngelse i â€Ă„tminstone ett Ă„r”. Det skulle göra det möjligt att hĂ€kta den misstĂ€nkte, förklarar han. Svenska Dagbladet

Ingen lande har efterlignet “sexköpslagen” fordi dens effekter er udokumenterede, men hvad gĂžr det nĂ„r man ikke lovgiver for dette liv, men for evigheden ? At det er en lov, der ikke kan hĂ„ndhĂŠves og tilmed spilder vĂŠrdifulde politi-timer, synes heller ikke at betyde noget. Vi befinder os i den religiĂžse sfĂŠre. Borgströms rige er ikke af denne verden. Det er en “signal-lov” som rĂžde ujngdommelige kvinder af alle aldre i Danmark, ogsĂ„ hepper pĂ„.

Religionsdialog for viderekommende: Anders Gadegaard “udstĂžder beroligende lyde” pĂ„ Folkekirkens vegne

Skarp kritik af danske kirkers islam-dialog. ReligiÞs vranglÊre, pinlig underkastelse og et problematisk forsÞg pÄ at ignorere forskellene mellem islam og kristendom.

Det er nogle af reaktionerne pÄ et brev, som paraplyorganisationen Danske Kirkers RÄd netop har sendt til 138 muslimske ledere og lÊrde. [..]
Men Danske Kirkers RÄd gÄr for langt i forsÞget pÄ at finde ligheder mellem de to store religioner, mener Henrik Wigh-Poulsen. Katrine Winkel Holm, teolog og talsmand for Islamkritisk NetvÊrk:

– Her siger rĂ„det nĂŠrmest, at der ikke er nogen forskel pĂ„ Allah og Gud, hvilket jo er religiĂžs vranglĂŠre. I det hele taget er brevet udtryk for en pinlig underkastelse i forhold til islam. [..]

– Havde folkekirken ikke vĂŠret med, ville det vĂŠre mindre alvorligt. Men folkekirken er reprĂŠsenteret, og formanden for Danske Kirkers RĂ„d er jo Anders Gadegaard, som er domprovst i KĂžbenhavn. At han dermed er ansvarlig for et brev, som i den grad svigter kristendommen og nĂŠrmest er udtryk for vranglĂŠre, burde vĂŠre en sag for biskoppen, siger Katrine Winkel Holm.
OgsÄ domprovst i HelsingÞr, Steffen Ravn JÞrgensen, er kritisk:

– Totredjedele af verdens forfulgte er kristne, og forfĂžlgerne er ofte muslimer. Derfor mĂ„ man spĂžrge forfatterne til dette nye danske dokument, om man ogsĂ„ har tĂŠnkt sig at arbejde pĂ„ at stille kristne bedre i de lande, hvor kristne undertrykkes.

Skarp kritik af danske kirkers islam-dialog

»Svenske shaming-strategier«

er indtil videre umĂ„deligt primitive. Det ville vĂŠre en overdrivelse at sige at de fĂ„ der behandler Gunnar Sandelins artikel forleden, ligefrem kvalificerer debatten ved at gĂ„ ind pĂ„ artiklens hovedemner: hvor meget koster over 1 mio tilvandrede svenske skatteydere, hvorfor har man ikke spurgt befolkningen og hvorfor har svenske medier medvirket til at tilslĂžre fakta, senest f.eks. de 4700 anmeldte voldtĂŠgter i 2007 ? NĂŠh, nĂŠh, “Sandelin er en stueren Sverigedemokrat”, det er substansen i de svagtargumenterende artikler. Er den svenske journalistuddannelse virkelig SÅ ringe og hjĂŠlpelĂžs ? Hvad er f.eks. Rakhel Chukris adkomst til at skrive om et emne, hun tydeligvis er blank pĂ„ ? Der er flere hundrede private svenskere , der ved mere end hende, men ikke har kunnet komme til orde i svensk presse, og nu er det alligevel sĂ„ sent, at man kan tvivle pĂ„ hvor megen mening det giver at slippe ordet frit.

“Det ser inte bra ut för Sverigedemokraterna.TvĂ„ och ett halvt Ă„r före riksdagsvalet ligger partiet fortfarande kring tre procent i opinionsmĂ€tningarna. Det rĂ€cker inte för att komma in i riksdagen.
Sverigedemokraterna skulle behöva en ny företrĂ€dare. GĂ€rna nĂ„gon med akademisk utbildning. GĂ€rna nĂ„gon med en lite “mjukare” framtoning – nĂ„gon som har arbetat med humanitĂ€ra frĂ„gor. GĂ€rna en person som kan formulera sig vĂ€l.
Kanske Ă€r journalisten och socionomen Gunnar Sandelin den person de söker.”

“Konspirationsteorier gĂ„r inte att bemöta. Ta tisdagens DN Debattartikel dĂ€r journalisten och socionomen Gunnar Sandelin hĂ€vdade att journalister mörklĂ€gger vad invandringen egentligen kostar. Oavsett om pĂ„stĂ„endet förbigĂ„s med tystnad eller förnekas sĂ„ fĂ„r han rĂ€tt.”

Ny företrĂ€dare för Sverigedemokraterna? Sanning med modifikation Professor Ekberg fra VĂ€xjö gentager her og her, at indvandrerne kun koster 40 mia om Ă„ret, forblĂžffende billigt nĂ„r man betĂŠnker at samme Ekberg i 1994 satte belĂžbet til 30 mia kroner. Selvom det var krisetider dengang og der er uendelige mange flere Ă­ndvandrere nu, skulle moralen altsĂ„ vĂŠre, at jo flere der kommer, desto billigere bliver det ? (Der er 2 mio af fremmed herkomst – 23 % – i Sverige, der hersker uenighed om, hvor mange af dem der kommer fra 3 verdenslande. Men 1.2 -1.5 er et meget plausibelt gĂŠt.) Det er en skam for oplysningsniveauet i Sverige, at stort set ingen Ăžkonomer eller politikere vil tage stilling til oplysninger som disse: “1990 uppgick kostnaden för invandringen till 100 mdr. Den starka ökningen under nio Ă„r upp till 267 mdr” . At journalister peger fingre og rĂ„ber “Sverige demokrat efter Sandelin, er fuldkommen uinteressant. Og endnu vigtigere end Ăžkonomien, der trods alt lĂžber rundt endnu, hvis svenske politikere ville indse at de leder et land, der stĂžt og sikkert atomiserer, at det er deres skyld og deres forbandede pligt at stoppe processen.

»Arabförbundets dag Stockholm«

En kĂŠrkommen anledning til at fremsĂŠtte krav via sin nĂžje regisserede offermentalitet. Svensk indenrigspolitik er ikke det, det engang var og den blirÂŽdet aldrig mere. Der skal omstilles fra konsensus til strid. Meget taktfulde og beskedne gĂŠster at fejre:

RIKSDAGEN ”Det har varit mycket fint prat, men vi vill ha handling!” Det Ă€r nĂ€r Egyptens ambassadör Samah Mohamed Sotouhi fĂ„r ordet som det spĂ„rar ur pĂ„ riktigt. Han har en hel lista med krav till de svenska parlamentarikerna. Han pratar om förolĂ€mpande publiceringar och vill att vi ska ”kriminalisera islamofobi”. Han frĂ„gar nĂ€r vi ska ”modernisera” yttrandefrihetslagarna sĂ„ att internet inte ska kunna underblĂ„sa internationella kriser. Och han undrar varför vi, nĂ€r vi högtidlighĂ„ller minnet av Förintelsen, inte uppmĂ€rksammar ”andra förintelser”. Han syftar förstĂ„s pĂ„ palestinierna och pĂ„stĂ„r att Israels agerande ”liknar nazisternas förbrytelser”.

NĂ€r riksdagen arrangerar ”firandet” av Arabförbundets dag lyder rubriken ”Dialog, demokrati och mĂ€nskliga rĂ€ttigheter”. Det blir mest ”dialog”, om man med detta ord menar den liberala och sekulĂ€ra demokratins moraliska sjĂ€lvutplĂ„ning.

Arabförbundets medlemsstater, som Ă€ven i bĂ€sta fall har grava demokratiska brister, ursĂ€ktas pĂ„ allehanda sĂ€tt. Grundbegreppen ifrĂ„gasĂ€tts. Algeriets ambassadör Merzak Bedjaoui menar att stormakter inte ska anvĂ€nda ”mĂ€nskliga rĂ€ttigheter” för att pĂ„tvinga svagare lĂ€nder sina egna kulturer. Kuwaits ambassadör Sami Mohammad Al-Sulaiman fortsĂ€tter pĂ„ samma spĂ„r, och sĂ€ger att ”vĂ€sterlĂ€ndska uppfattningar om demokrati” inte kan införas utan vidare i arabvĂ€rlden, utan mĂ„ste ta hĂ€nsyn till lokala kulturer.

Helena Benaouda, ordförande för Sveriges muslimska rĂ„d, faller tyvĂ€rr ocksĂ„ in i ”dialogen”. Hon sĂ€ger att muslimer utsĂ€tts för ”ett slags förintelse”, och att muslimerna oroar sig för att stĂ€mningar i Sverige ska leda till ”förintelse” Ă€ven hĂ€r.Och Egyptens ambassadör gĂ„r som sagt till frontalangrepp mot den svenska riksdagen och grundlagen.

VÄra egna parlamentariker i kammaren Àr förbluffande följsamma nÀr ordet slÀpps fritt. Alf Svensson (kd) pratar om respekt och vÀrderingar. Annelie Enochson (kd) pÄpekar att Israel inte har nÄgon representant pÄ plats och att landet dÀrför borde hÄllas utanför diskussionen. Ulrika Karlsson (m) pÄpekar klokt att demokratins vÀrderingar Àr universella.

Men en anonym man, lĂ€ngst bak, stĂ€ller i alla fall frĂ„gan: ”Vad har Arabförbundet nĂ„gonsin gjort för demokrati och mĂ€nskliga rĂ€ttigheter?”

Verklig dialog tÄl öppna konflikter Arabförbundsdagen firas Gudmundsson blog

Vor korrespondent LN mener nok det er en sort satire vĂŠrd:

STOCHOLM, Sverige — Stora mĂ€nniskomassor har idag samlats pĂ„ Helgeandsholmen kring det gamla riksdagshuset, pĂ„ Gustav Adolfs Torg, lĂ€ngs Strömgatan bort mot Karl XII- statyen samt nedanför Kgl. Slottet lĂ€ngs Slottsbacken. I riksdagshuset pĂ„gĂ„r en konferans kallad ‘Arabförbundsdagen’ vid vilken ett antal höga dignitĂ€rer frĂ„n arabiska lĂ€nder och representanter för ‘the Arab League’ deltar. Bl.a. BARCELONAPROCESSEN stĂ„r pĂ„ dagordningen.

Inte sedan studentupprorets dagar i maj 1968 har sĂ„ mycker folk spontant sammanstrĂ„lat. Man uttrycker sin vrede över den pĂ„gĂ„ende islamiseringen av Europas nationalstater inklusive Sverige, som förmodas blir Ă€n mera omfattande 2009 dĂ„ BARCELONAPROCESSENs beslut trĂ€der i kraft. Av plakat och banderoller fragĂ„r vidare att man krĂ€ver ‘ursprungsbefolkningarnas absoluta och envĂ€ldiga rĂ€tt till sina hemlĂ€nder’, omedelbart stopp pĂ„ inflödet av ‘papperslösa’ asylsökanden (96% av samtliga), tvingande repatriering av kriminella samt uppenbart assimilationsomöjliga och anpassningsovilliga asylanter, uttrĂ€de ur EU, resriktioner betrĂ€ffande byggandet av nya moskĂ©er samt i att upptrĂ€da i religiös uniform pĂ„ allmĂ€n plats.

En inte oviktig roll tycks det politiska partiet SverigeDemokraterna spela. Detta parti sĂ€ges vara det enda som kan anses representera den svanska ursprungsbefolkningen och som tvivellöst pĂ„stĂ„r sig vilja tillvarata dess intressen. Partiet har hittills fört en undanskymd tillvaro, men nya beslutsamma medlemmar har strömmat till och en total ommöblering i partiets passiva ledningstopp lĂ€r vara förestĂ„ende – kanske har man inspirerats av Bylund-fallet? – och vid valet 2010 Ă€r det inte omöjligt att partiet erhĂ„ller de 20-30% av rösterna som krĂ€vs för en ny start av Sverige och ett omedelbart slut pĂ„ multikulturexsperimentet.

Jyllands Posten: Tonen skĂŠrpes – Indvandrerdebatten intensiveres i Sverige

»Den politiske korrekthed ligger som en giftgas over debatklimaet i Sverige ,« skriver journalisten og socialrÄdgiver Gunnar Sandelin i en opsigtvÊkkende kronik i Sveriges stÞrste morgenavis.

– Den daglige kronik i Dagens Nyheter – DN Debatt – har en unik status i Sverige . NĂ„r en minister, en oppositionsleder, en generaldirektĂžr, en forbundsformand eller en forsker virkelig har noget pĂ„ sinde, indkalder vedkommende normalt ikke til pressemĂžde eller lader sig interviewe af en avis-, radio- eller tv-journalist, men skriver i stedet et indlĂŠg pĂ„ DN Debatt, som dermed ofte fremstĂ„r som landets vigtigste forum for »planlagte« nyheder.
PÄ den baggrund mÄ det betragtes som et tidens tegn, at DN Debatt i gÄr havde overskriften »Journalisterne mÞrklÊgger sandheden om indvandrerne«.

Det er, hvad en del debattĂžrer lĂŠnge har pĂ„stĂ„et i blogs pĂ„ nettet og i morgenradioprogrammet Ring P1, der i fravĂŠr af brede debatsider i aviserne er de mest folkelige debatfora i Sverige . Men den slags synspunkter nĂ„r sjĂŠldent frem til de etablerede medier – og slet ikke til DN Debatt. GĂ„rsdagens kronik, skrevet af journalisten og socialrĂ„dgiver Gunnar Sandelin, forstĂŠrker indtrykket af, at der er ved at ske en vis forandring af den svenske indvandrerdebat.

Formanden for det indvandrerkritiske parti Sverigedemokraterne, Jimmie Åkesson, fik for nylig et indlĂŠg optaget i Dagens Nyheters kultursektion. Den konservative integrationsminister, Tobias Billström, talte pĂ„ et seminar om svensk »berĂžringsangst« pĂ„ omrĂ„det. Og en udvikling i Göteborg, hvor to fotografer i pĂ„sken blev udsat for vold og mordtrusler, da de besĂžgte en indvandrertĂŠt forstad efter et mord pĂ„ Ă„ben gade, har vakt omfattende debat.

Synd for indvandrerne

Sandelin, der har en fortid som reporter pĂ„ Sveriges Television, fortĂŠller i kronikken, at en redaktĂžr dengang instruerede ham om, at det »skal vĂŠre sĂ„ synd for indvandrerne, at folk grĂŠder foran fjernsynet«. Men hans primĂŠre ĂŠrinde er, at Sverige i perioden 1980-2006 har taget imod godt en million indvandrere – flest i Europa i forhold til indbyggertallet – og at 9 af 10 af disse ikke har opfyldt den klassiske definition pĂ„ flygtninge. Uden nogen offentlig debat af betydning.

»Det er sjÊldent befordrende for karrieren at udtale sig for en mere restriktiv asylpolitik eller sÊtte spÞrgsmÄlstegn ved det multikulturelle samfund. Den politiske korrekthed ligger som en giftgas over debatklimaet,« skriver Sandelin.

Han understreger, at Sverige fortsat bĂžr tage imod mennesker, der flygter for deres liv, og at indvandrere ikke kan ses under Ă©t.

»Men man mÄ kunne diskutere spÞrgsmÄlet generelt og Äbent uden at blive anklaget for racisme og fremmedfjendtlighed. Forandringen af Sverige fra et homogent til et multikulturelt samfund er den stÞrste forandring i vor livstid. At skattemilliarder rutinemÊssigt udbetales til store grupper, der ikke er blevet klassificeret som flygtninge eller har behov for beskyttelse, er en provokation mod samfundsmoralen og puster pÄ lÊngere sigt kun til en virkelig fremmedfjendtlighed,« mener Gunnar Sandelin.

For lĂŠsere af debatsiderne i Morgenavisen Jyllands-Posten er det nĂŠppe spektakulĂŠre synspunkter, men i DN Debatt-sammenhĂŠng er det noget nyt.

Var det nĂždvendigt?

Men at der stadig er langt mellem debat-tonen i Sverige og Danmark, viste bl.a. en tv-debat i forlÊngelse af overfaldet pÄ de to fotografer i Göteborg. Her var udgangspunktet, om de svenske medier snarere lÊgger for stor vÊgt pÄ etnicitet, og debatten blev indledt med en lang teatermonolog om »etno-pornografi« skrevet af debattÞren America Vera Zavala.

UnderforstÄet: Var det virkelig nÞdvendigt at sende fotografer ud til den indvandrertÊtte forstad Bergsjön og »trykke kameraer op i ansigtet pÄ folk«, efter at en 25-Ärig mand Langfredag blev skudt og drÊbt pÄ Äben gade og hans bror sÄret?

Etnisk herkomst og stednavne

Ganske vist har ingen af de etablerede medier nÊvnt ofrenes eller den mistÊnkte og eftersÞgte gerningsmands etniske herkomst, eller om der er tale om folk med indvandrerbaggrund, men pÄ baggrund af stednavnet Bergsjön og beskrivelser af diverse familiebÄnd i affÊren kunne den kvikke lÊser selv drage sine konklusioner.

»Forstadsfascister truer demokratiet,« lĂžd overskriften pĂ„ en kommentar, som Göteborgsavisen GT’s politiske redaktĂžr, Jimmy Fredriksson, skrev efter overfaldene.

Ikke et ord om indvandrere

Han skrev om »kriminelle og halvkriminelle mÊnd i forskellige netvÊrk, som mener, at samfundet ikke skal blande sig i, hvad der sker i deres omrÄde«. Om forstÊder, hvor den »den fascistiske livsstil rÄder«, og »respekt, vold og skrÊk er den rÞde trÄd«.

OgsÄ her mÄtte lÊseren imidlertid gÊtte sig frem ud fra kodeordet »forstÊder«, der sjÊldent anvendes om de svenske pendanter til Ordrup og Risskov.

Begrebet »indvandrere« forekom ikke i redaktÞrens kommentar.

NedtĂŠlling til atomterror

At Al-Qaeda har viljen til at ramme en vestlig by med et atomangreb er dokumenteret. SpÞrgsmÄlet i en nÞddeskal er om de besidder de nÞdvendige materialer, og vil vÊre i stand til at indsmugle bomben eller materialerne til den pÄtÊnkte by. SpÞrgsmÄlet fra vestlig side er hvordan man forhindrer noget som man ingen erfaringer har med, og som formentlig et meget lille antal terrorister er involveret i.

Artiklen her antyder den lammende effekt et sĂ„dant angreb vil have pĂ„ verden, ikke blot den ramte storby. Et stĂžrre spĂžrgsmĂ„l mĂ„ vĂŠre, om et sĂ„dant angreb pĂ„ nuvĂŠrende tidspunkt vil gavne islams langsigtede interesser i Vesten, eller om det backlash der formentlig vil komme – nĂ„r nu intet andet har kunnet vĂŠkke Vesten op – vil skade eller mĂ„ske ligefrem forhindre islams langsigtede mĂ„l: Kolonisering ved bĂžrnefĂždsler, pression gennem offer/trusselsretorik, intifada, salamitaktiske delmĂ„l, sĂŠrhensyn, undergravende virksomhed gennem moskeer og madrassaer samt lokal terrorisme.

Mit eget helt ukvalificerede bud: Atomterrorisme vil vÊre at sÊtte alt pÄ ét brÊt. Den langsomme undergravning som jeg opremsede her vil sÄ vÊre et afsluttet kapitel. Det er umiddelbart vanskeligt at se hvordan den muslimske verdens sag vil blive fremmet, da Vesten nÊppe vil kapitulere en bloc som resultat af at enkelte byer bliver udslettet. Kaos, snare end kalifatet, vil blive resultatet i en overskuelig fremtid. Via Jihad Watch (LFPC):

Al-Qaida’s nuclear attack against the US is in planning stages, top American intelligence officials have said.

Deposing before a Congressional Committee on Homeland Security early this week, these US intelligence officials told US lawmakers that the threat of nuclear attack by the Taliban was growing and there is need to enhance its security measures.

Charles Allen, Undersecretary for Intelligence and Analysis and Chief Intelligence Officer at the Department of Homeland Security; and Rolf Mowatt-Larssen, the director of Office of Intelligence and Counterintelligence for the Department of Energy testified before this key Congressional committee on nuclear terrorism on April 2.

”There’s been a long-term effort by Al-Qaida, to develop an improvised nuclear device,” Allen said. ”I have no doubt that Al-Qaida would like to obtain nuclear capability. I think the evidence in their statements that they’ve made over many years publicly indicate this,” he argued in his testimony. […]

In his testimony Dr. Matthew Bunn, a senior research associate for the Project on Managing the Atom at the Belfer Center for Science and International Affairs at Harvard University’s School of Government said there is greater chance than ever that the Al-Qaida would get the material and manage to make it into a bomb.

”I think then the next question is if they got the material, and they managed to make it into a bomb, could they somehow deliver it to Washington, or New York, or another major city somewhere around the world. I think, in my view, the answer is yes,” he said.

Bunn said in case a bomb goes off there would be blackmailing tactics from these terrorists’ organizations. ”One has to recall that the moment after a nuclear bomb goes off, someone — either the perpetrator or another terrorist group — is going to call up and say, ”I’ve got five more, and they’re already hidden in U.S. cities, and I’m going to start setting them off unless you do X, Y and Z.” And one bomb having just gone off, they will have substantial credibility,” he argued.

”The prospect for panic, uncontrolled mass evacuation of our cities, economic chaos and disruption is, I think, very great […]Al-Qaida nuclear attack in planning stages

NedtĂŠlling til EUSSR

LÊs ogsÄ kommentarerne til Fjordmans indlÊg pÄ Gates of Vienna. Gid dette bare var nogle bloggeres paranoia, men EUs totalitÊre hensigter med styring af medier og skolebÞger ligger frit tilgÊngelige pÄ officielle hjemmesider og i officielle publikationer. EUs borgere er ligeglade; mÄske hader de endda deres egen frihed, og lÊnges efter en Big Brother der kan udstikke mÄl og mening. Forvent ikke oprÞr fra neden mod denne stykkevis totalitarisme (LFPC).

Notice how this senior member of the European Parliament states that the media “must” engage in breaking down resistance to increased mass immigration to Europe. The fact that political authorities clearly view the media as just another arm of the transnational bureaucracy demonstrates just how far down the path of totalitarianism the European Union has already gone.

The EUSSR is taking shape right in front of our eyes. As I have said a million times before, the only possible solution to this is to get rid of the EU. All of it. The entire organization is just a big pile of corruption, sharia and Utopian ideologies. It needs to go if the European continent, and the civilization it gave birth to, is to survive this century:

From EU Observer:

Instead of the narrow-minded approach suggested at the Anglo-French Summit Europe we need to agree a far more ambitious package: one which combines the fight against illegal migration with the creation of legal migration channels and development and security policies that actively bolster third countries.

Before our ambitions can be achieved, however, parliamentarians and the media alike must commit to engaging in the crucial step of changing public perceptions. For without public confidence and backing, an ambitious global migration policy for Europe is unlikely to see the light of day. Fjordman: The EUSSR Grows Bolder

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x