8
nov
Seneste opdatering: 11/11-21 kl. 1059
36 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Romerrigets fald, moderne paralleller: Uden de dyder, der skaber civillisationen, kan dens overlevelse ikke sikres

EU vil ikke forsvare os, for dette er, hvad EU ønsker for at opløse nationerne og gribe al magt for sig selv og deres globalistejere. I dag siger Merkel, en af de værste statsopløsere: „Ja, wir haben das geschafft“.

Her ved grænsen bruges alle tricks. Børn får cigaretrøg i hovedet, så det ser ud på tv som om de græder. Polakkerne har taget kvinder og børn over grænsen, og spurgt dem om de vil søge asyl i Polen. Det ville de ikke, de vil til Tyskland og Sverige. Så blev de sendt tilbage til Hviderusland, og hvis alle bliver det, har Lukachenko skudt sig alvorligt i foden.

Vores sandsynlige skæbne er kommet op som video igen: The Fall of Rome: Modern Parallels. Se og lær, især de unge, hvis fremtid forsvinder i disse år, uden at de løfter en finger. De er særligt uegnede til at forsvare de frie livsforhold, de betragter som selvfølgelige. De er opvokset med feminiserede idealer i et antiintellektuelt klima i et politiserende uddannelsessystem.

For os andre er deres fremtid fortiden, vi var heldige at leve i den gode tid, så vi kan takke af uden at være aldeles snydt. Men vi har en følelse for demokrati, frihed og en af verdens ældste nationer. Uden et folk, intet folkestyre, og det er det, vi mister i disse år. De globalistejede medier holder emnet af dagsordenen, for tiden kaldet “agendaen.”

Vi blev født i et demokrati, der nu umærkeligt er gledet over i et oligarki. De rigestes efterhånden fascistoide herredømme. De der tror, de stadig lever i et demokrati, tager sig dummere ud, end det måske er nødvendigt.

Min sidste illusion desangående forduftede, da danske politikere pudsede politiet på mig den 8 maj 2019. Hele mit liv blev endevendt, min lejlighed ransaget uden dommerkendelse, og jeg selv lagt i håndjern. Alt dette for en påstået overtrædelse af en ikke særlig alvorlig paragraf 264 d i straffeloven.

Jeg leder endnu efter den forbindelse til daværende justitsminister  Søren Pape Poulsen, der naturligvis findes, hvis nogen har noget at bidrage med og måske skammer sig på den tidligere retsstats vegne.

Kulturelitens selvcensur

af Henrik M. Jensen

Ingen lesbiske detektiver til araberne

Censur er ikke et positivt ladet ord, selvcensur er værre, og ingen kunstner fra den frisindede, kreative klasse ville offentligt indrømme, at hun udøver selvcensur for at tækkes et totalitært regime.

Så når en forhenværende Politiken-journalist ved navn Lone Theils, der tilhører den efterhånden endeløse række af skribenter, der fusker i krimigenren, udgiver en lydbog om en lesbisk detektiv til det arabiske marked, og gladeligt går med på at fjerne hovedpersonens lesbiske identitet og dertil hørende sexscener, er der overhovedet ikke tale om censur.

I stedet hedder det “Versionering”, og det lyder også meget bedre.

Det er ikke værdiladet, bare noget teknisk der handler om “tilpasning af et produkt til et andet sprogområde eller medie”. Og så har kulturping Lone Theils ikke udøvet selvcensur og bøjet sig for Saudi-Arabiens koranbaserede lovgivning.

Nej, Lone Theils har foretaget en “versionering”

Også Rifbjerg

Samme historie oplevede vi i 70’erne, universitetsmarxismens store årti,, da A/S Politikens frisindede og rebelske skriverkarl Klaus Rifbjerg var så forhippet på at få udgivet sine bøger i det kommunistiske DDR, at han underlagde sig den statslige censur, der gjorde hans bøger “salonfähige” for diktaturet.
Og som i Theils tilfælde var det især sexualscener, der blev luget ud.

Men kunne man forestille sig Rifbjerg og Theils acceptere censur fra Indre Mission og Jehovas Vidner for at kunne udkomme i hhv. Vestjylland og på Samsø?

Uha nej. Så ville en kulturradikal medie-ping blive rent til grin! Men at underkaste sig censur fra totalitære regimer er ikke til grin. Det er “versionering”.

Inspirationen fra De Radikale

Denne ageren falder i tråd med Det Radikale Venstres historie fra starten i 1905, da partiet opstod i protest mod anlæggelsen af den københavnske befæstning, et projekt, der skulle beskytte nationen mod at blive udraderet af det kejserlige Tyskland. “Hvad skal det nytte?” lød det fra Hørup og Politiken. Så hellere indordne sig under den prøjsiske militarisme.

Og da nationalsocialisterne i mellemkrigstiden bankede på, sørgede de Radikale sammen med Socialdemokraterne for en afrustning af Danmark, så vi ikke stod i vejen for Det tredje riges ekspansion.
Efter 2.verdenskrig dukkede Sovjetunionen så op ved grænsen, og de Radikale var sammen med den yderste venstrefløj klar til at samarbejde med diktaturet og bekæmpe NATO.

Knæfald for islam

Men trods kulturelitens og De Radikales ihærdige indsats bukkede den prøjsiske militarisme, den nationale socialisme og den sovjetisk kommunisme alle under.

Nu har islam så fået fodfæste i Danmark, godt hjulpet på vej af De Radikales “humanistiske” indvandringspolitik.

Og radikale politikere gør, i god forståelse med kultureliten, hvad de kan for at tækkes det nye muslimske herrefolk.

Og forhenværende Politiken-journalist Lone Theils knæfald for saudiarabisk censur føjer sig logisk ind i De Radikales tradition for at ligge under for totalitære ideologier.

Eller “VERSIONERING” som det hedder på moderne “kulturradikalsk”.

5 5 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
36 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Den Nervøse
Den Nervøse
10 months ago

Det er ikke første gang Europas skæbne er afhængige af Polen, så sent som i 1683 blev Wien belejret af Tyrkiske Osmannere. Osmannerne havde erobret Balkan og stod nu foran Wiens porte, der dengang var residensby for de Tysk-Romerske kejsere. Byen blev forsvaret af en koalition af Kirkestaten, Venedig og Det Tysk-Romerske Rige. Osmannerne havde tidligere angrebet Ukraine, som dengang var domineret af den Polsk-Litauiske koalition, så under ledelse af Johan Sobieski samlede Polakkerne en hær, der kom Wien til undsætning, de Polske ryttere kom stormende ned af bjergene på deres heste og med svanevinger sat på ryggen, skræmte de,… Read more »

Marina
Marina
10 months ago
Reply to  Den Nervøse

“Jeg er til gengæld sikker på at der ikke kommer hjælp fra EU – tværtimod.” Mønsteret er stadig det samme: Overvejende unge, stærke mænd, der kan tåle at sove ude en kold nat, men ikke engagerer sig i at forsøge at ændre noget i deres egne forpulede lande, og som har fundet ud af, at blot de stiller sig sølle an, vil den europæiske venstrefløj sørge for, at de får asyl fra den økonomiske elendighed, de kommer fra. De er mere end noget andet økonomiske bekvemmelighedsflygtninge, og jeg formår ikke at have ondt af dem, de har jo blot valgt… Read more »

Marina
Marina
10 months ago
Reply to  Marina

Jeg har netop tjekket fem førende norske avisers netsider. De fire handlede næsten udelukkende om norske forhold – som sædvanlig.

Den femte, Bergens Tidende, havde en artikel om “de polske tilstande”, og det var også ventet. Bergen har altid været vendt mod Europa, hvorimod byer som Oslo og Trondhjem er påfaldende provinsielle og sig selv nok.

Endelig må vi glæde os over, at Matthias Tesfaye vil have EU til at hjælpe Polen med at beskytte EU’s grænser, og det samme vil Søren Espersen. Jeg håber, at det lykkes.

Marina
Marina
10 months ago
Reply to  steen

Ja så. Wien er igen blevet et hot spot mellem øst og vest. Det er interessant. Efter min mening har islam altid fungeret som et politisk magtredskab og er udviklet til at være det

Og nu bomber russerne!

Modsat nordmændene følger briterne med, de forudser, at mange af bekvemmelighedsflygtningene har kurs mod UK:

https://www.thetimes.co.uk/article/russian-bombers-back-belarus-border-fight-eu-migrants-wkmvbxlk8

Træt
Træt
10 months ago

Jeg er også gået i gang med Lone Theils’ lydbøger. De første var til at holde ud, men de bliver mere og mere kontrafaktiske med “hård flygtningepolitik”
Hvorfor er der aldrig nogen, der skriver feel-good romaner, hvor velfærdstyvene drukner i Middelhavet eller bliver mejet ned ved grænsen?

Niels Henriksen
Niels Henriksen
10 months ago

For få år siden sagde det kulturradigale selvbestaltede “geni” Klaus Rifbjerg i et interview i Deadline, at ”Der er 2000 begavede mennesker i Danmark – resten er dumme”. ( underforstået folk med de samme frelste og “bedrevidende holdninger som ham selv ) – desværre “glemte” den krybende studievært lige at spørge KR om, hvilken af de to grupper han så selv tilhørte ;o)

Det skulle lige have været en fra DF eller NB, der var fremkommet med et lignende tåbeligt postulat, så havde DR-piben lynhurtigt fået en helt anden aggressiv lyd 😉

Last edited 10 months ago by Niels Henriksen
Niels Henriksen
Niels Henriksen
10 months ago
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
10 months ago

EU har sat sig for at udrydde EU’s befolkning og nationalstaten, intet hemmeligt i det!

Nationalstaterne kæmper nu hver for sig og imod alle odds, ren overlevelse imod en ond islamisk invasion og magtovertagelse.

Google selv resultat om nogle få år:

“EU’s nationalstater ? ”

Resultat: “Fail states: ikke længere eksisterende. Befolkning: etnisk udrenset. Området: voldshærget helt ubeboeligt.” 

Nielsen
Nielsen
10 months ago

Jeg vil håbe for os,at polsk grænsepoliti evner at få disse uønskede elementer afvist ved grænsen. Og at de ikke tager hensyn til de prfessionelle grædekoner med Stine Tosse som dirrigent.

Nielsen
Nielsen
10 months ago
Reply to  Nielsen

professionelle

Preben Nielsen
Preben Nielsen
10 months ago

Lad falde hvad ikke kan stå, var en anden sætning, der tillægges den radikale ideolog Hørup. En sætning jeg så altid har håbet ville blive til virkelighed i forbindelse med selve partiet det radikale venstre, Foreløbig ikke. Partiet er som en teflon-pande. Alt glider af. Det nationale forræderi i 1940, hvor den radikale udenrigsminister P. Munch i Rostock gav grønt lys til den nazi-tyske besættelse af Danmark.’ Forræderiet under den kolde krig, hvor de radikale nærmest stod på tæerne af DKP for at nedgøre Nato og det danske forsvar. Og så kommer Henrik Jensen så glimrende ind på den gruppe… Read more »

Poul
Poul
10 months ago
Reply to  steen

“Alle de stemmer appellerer til politikerne, og de vil tippe den politiske magt hurtigere. I Danmark betyder de i realiteten intet. Endnu.”

Enhedslisten trykker valgplakater på arabisk, så jeg tror de vil være uenige i tidshorisonten. Desværre.

Poul
Poul
10 months ago

“Se og lær, især de unge, hvis fremtid forsvinder i disse år, uden at de løfter en finger.”

Jeg syntes lige vi skylder at fratrække generation identitær fra den anklage, selvom jeg dog er enig i resten. Man kunne dog også med en vis ret anklage højrefløjen for præcist det samme, små blogs som denne undtaget.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
10 months ago

Nick Hækkerups hviskede kommentar til Mette Frederiksen ved pressemødet forleden – det som medierne og deres såkaldte “lydeksperter” ikke kunne finde ud af at tyde 🙄😂 mp3-lydfil fra den originale video https://drive.google.com/file/d/1iYxXNBRmuk0KhFss34Ulv06Ryy46saKM/view?usp=drivesdk mp3-lydfil af det kritiske område ( lige efter spørgerens ord “Messen-{ger}” ) – normal hastighed. https://drive.google.com/file/d/1iCVn8zyMM7TLb33Nlgv4R22nNYbd2keH/view?usp=drivesdk mp3-lydfil fra det kritiske område – 50 % hastighed men med samme frekvensleje via FFT. https://drive.google.com/file/d/1iLmQNG3lfE5rfH2K8D77YTzg1X9NEbQ8/view?usp=drivesdk mp3-lydfil fra det kritiske område – 25 % hastighed men med samme frekvensleje via FFT. https://drive.google.com/file/d/1iWCfIf-8DxcuAPFItfySrg2i8rJoJbh3/view?usp=drivesdk mp3-lydfil fra det kritiske område – 25 % hastighed men med samme frekvensleje via FFT, dobbelt lydniveau. https://drive.google.com/file/d/1iYka5Ac0RFMvv77NsKcQoXhHmJBXuTX0/view?usp=drivesdk Hvad synes… Read more »

Gunnar Johansen
Gunnar Johansen
10 months ago

Tja, objektivt set talte vi i sin tid i it-branchen ikke om “versionering”, men om “lokalisering”. Det giver mening at en englænder ikke behøver at blive udsat for det franske metersystem og de uigennemskuelige Celsiusgrader i sit Excel-regneark..Vi har forskellige målestokke og forskellige sæder og skikke; selvfølgelig kan der her og der være brug for en “versionering”.
Jeg kunne dog godt tænke mig en versioneret udgave af koranen, især da hvis det er tanken at vi skal leve sammen med muslimererne i fremtiden..

LarsS
LarsS
10 months ago

Victor Davis Hanson er røntgenskarp! Se dette interview om hans seneste bog “the dying citizen”. Han rammer direkte ned i årsagen til vores totale fallit og tab af nationalstaten! https://www.youtube.com/watch?v=BQSjO5-sSOY

Niels Henriksen
Niels Henriksen
10 months ago

Här mosas muslimske knivmannen av polisbil i Oslo Publicerad 9 november 2021 kl 15.28 https://www.friatider.se/har-mosas-muslimske-knivmannen-av-polisbil-i-oslo UTRIKES. En tjetjensk man i bar överkropp attackerade människor i Oslo med kniv under tisdagen. Det slutade med att polisen körde in i gärningsmannen och sköt ihjäl honom. Gilla artikeln på Facebook Polisen larmades vid 09-tiden om att en man betedde sig hotfullt i centrala Oslo. Mannen, som hade bar överkropp, ska ha försökt attackera till synes slumpvalt utvalda människor med kniv medan han vrålade om Allah. När polisen kom till platsen började knivmannen hota även poliserna. En polisbil körde till slut in i mannen… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
10 months ago

Se den dramatiske videoen: Mann skutt og drept av politiet
=
https://www.nettavisen.no/nyheter/se-den-dramatiske-videoen-mann-skutt-og-drept-av-politiet/s/12-95-3424202725

BISLETT (Nettavisen): Tirsdag morgen ble Nettavisen-journalist Simen Lønning øyevitne til at en mann løp rundt med en svær kniv. I bar overkropp, barbeint og olabukse løper mannen rundt med en svær kjøkkenkniv hevet.

I videoen ser vi han gå ut i veien og blir stående foran en politibil. De velger å kjøre ham ned. Mannen kommer seg opp på beina.

Nettavisens kilder som har hørt videoen bekrefter at han siterer den muslimske trosbekjennelsen. I tillegg roper han allahu akhbar. [!!!]

Niels Henriksen
Niels Henriksen
10 months ago

Det er / var en tetjener [!!!], som tidligere er idømt behandlingsdomme for tilsvarende handlinger (knivstikkerier mod tilfældige ofre).

https://www.bt.dk/udland/halvnoegen-knivmand-draebt-af-politiet

Last edited 10 months ago by Niels Henriksen
Den Nervøse
Den Nervøse
10 months ago

Jeg er holdt op med at læse nordiske forfattere for mange år siden, de er simpelthen for venstreorienterede!

Den Nervøse
Den Nervøse
10 months ago

Har fulgt TV2 News hele aftenen! Ikke et ord om dette – Covid, Mette, og Obama, men om grænseepisoden intet! Vi må ikke vide det så kort før et valg!

Poul
Poul
10 months ago
Reply to  Den Nervøse

Brug hellere tiden på at dele den video istedet for at støtte dem der lyver for dig med din opmærksomhed, til både dem og deres sponsorer (reklamer) en hel aften.

Det burde være tv2 og ikke dig der omtalte den video ja, men det er det ikke og det bliver det heller ikke.

Marina
Marina
10 months ago
Reply to  Den Nervøse

Da jeg i aftes fik en udmærket afrundende information i Deadline, var jeg allerede via landets store dagblade blevet godt oplyst om de problemer, der tårner sig op ved grænserne i Østeuropa. Jeg forstår ikke, hvordan du kunne undgå det.

https://www.dr.dk/drtv/se/deadline_-migranter-paa-motorvejene-_-igen_282961

Den Nervøse
Den Nervøse
10 months ago
Reply to  Marina

Jeg fulgte TV2 News. Der var intet. Måske efter sengetid, men de nævnte intet!

Niels Henriksen
Niels Henriksen
10 months ago

Video: Raymond Ibrahim at the German Parliament 11/08/2021 by Raymond Ibrahim Om muslimers forfølgelse af kristne rundt omkring i Verden. https://www.raymondibrahim.com/2021/11/08/video-raymond-ibrahim-at-the-german-parliament/ Last year, the Alternative for Germany (AfD), headed by Jürgen Braun, a member of the German parliament (Bundestag), invited me to speak about the unchecked persecution of Christians around the world, overwhelmingly by Muslims. I did so and gave the talk — with an emphasis on demonstrating continuity between past and present events — in December, 2020, at the Bundestag in Berlin. The original video had my words (which were spoken in English) dubbed over by live German translators,… Read more »

Klodshans
Klodshans
10 months ago

Spark LORTET tilbage med magt. Med den magt som er nødvendig. Mænd, kvinder og børn, tilbage med dem. Det er sørgeligt som de bruger deres børn i det her spil, og Europas væmligboere falder for den hver gang. De brune skal bare vræle lidt, så fordufter alt fornuft fra væmligboerne. : ååhhh hvor er det synd for dem, og så skide være med at EU ødelægges.

Klodshans
Klodshans
10 months ago
Reply to  Klodshans

PS: Tak til de europæiske politikere, deres vælgere og fake news medier. Jeres hårde arbejde har båret frugt!

Arne Rud
Arne Rud
10 months ago

Rengøringspersonale, tissekonen og hendes mand, pølsemanden, kassedamer og kassemænd, hjemmehjælpere og bydrenge fremviser alle coronapas ved en arbejdsplads efter, at de har badet og skiftet tøj fra inderst til yderst ved ankomsten til fødevarevirksomheder og hospitaler her til lands, men De Kulturradikale køber Hus Forbi.

Arne Rud
Arne Rud
10 months ago

Vesterhavsdrengenes roklubber har kajakklubber med grønlændere og en fiskeri- og søfartsefterskole med havbrug som kolonihaver i Ho Bugt, hvor Det maritime Gymnasium med skoleskibe i Grådybet er model for Godthåb, Reykjavik og Thorshavn. Byen ved Havet var Skandinaviens mest børne- og foreningsrige by med landets bedste folkeskole under Statsminister H.C. Hansen. Fra Gymnastikforeningen Hermod drog N.E. Bertelsen, Bertel, som lærer til Nakskov Gymnastikforening, der blev danske mestre som model for børn og unge i mesterlære i klubber og foreninger, hvor Esbjerg Højskole i dag er velegnet som Den nødvendige Lærerhøjskole for unge hjem med hjemmeundervisning hos bedsteforældre og æresmedlemmer i… Read more »

Kimlund
Kimlund
2 months ago
Reply to  Arne Rud

 Jo, men jeg synes, at feminisme dækker mere end “bare” lige rettigheder for mænd og kvinder samt ligeløn. Derfor er det ipullahiiri.dk mit hovede ikke bare noget, man kan definere nemt, hvis det også skal være dækkende. Det er også noget af det, jeg har skrevet om i det lange indlæg 

36
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x