19
jan
Seneste opdatering: 20/1-22 kl. 1236
52 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Planet Lockdown: A film about truth, lies, manipulation and hunger for power in what is called the ‘pandemic’ – Der er tre trailere her.

Planet Lockdown is a documentary on the situation the world finds itself in. We spoke to some of the brightest and bravest minds in the world including epidemiologists, scientists, doctors, lawyers, protesters a statesman and a prince. These brave souls had the courage to speak truth against all odds and inspire us to do the same. We must have the courage to overcome our fears. Once we do, it gets easier every time.

En sammenfattende dokumentar til dem, der ikke forstår noget som helst.

På grund af min sygdom har jeg de seneste par år mødt flere læger og sygeplejersker end i næsten hele resten af mit liv, skønt jeg er opvokset på et hospital.  Jeg vil påstå, at næsten ingen af dem jeg har talt lidt mere uddybende med, forstår “pandemien” eller det politisk-økonomiske formål med den. (Se også Hvem ejer verden?).

Mange af dem virker ikke særlig interesseret i at kende det heller. De kender ikke engang den  faglige modstand, der modsiger medier, politikere og big pharmas propagandistiske informationer. De har formentlig slet ikke tid til at sætte sig ind i den, det er min selvopfundne undskyldning for dem. Jeg vil helst som kræftpatient kunne beholde nogen tillid til dem.

Det samme gælder sikkert flertallet af politikere. De få, der forstår, hvad der foregår, røber det ikke, for da ville de afsløre, at de med deres  medhjælp til demokratiets undergang er kriminelle og står til hårde straffe, hvis de ‘taber’ det spil, de har sat igang. Det er nemlig et statskup.

 The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.”

Begynd med storbankerne, World Economic Forum, de dominerende hedgefunds Black Rock og Vanguard og mændene bag den affældige marionet Joe Biden, som samtlige danske medier i ramme alvor mener, vi skal tro, har en helt normal legitimitet. Ganske uvidende journalister, der desuden ikke har høje tanker om vores iagttagelsesevne og ikke kunne gennemskue, at det var Trump, der var demokratiets fortaler. Han havde selv pengene med  og kunne ikke fjernstyres af de sædvanlige kapitalinteresser. Han måtte fjernes, og han blev det. Det er på det intellektuelle niveau, dansk journalistik befinder sig, hvis de ikke ligefrem er købt af de styrtende formuer, vi er oppe imod.

Jeg har lige mødt en 30 årig kvindelig journalist, der ikke vidste, hvor Østersøen lå. “Du ved, jeg var ikke så skrap til geografi i skolen, men jeg kan jo Google det.” Aldoux Huxley havde desværre evig ret: The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.”

Gem de to film, jeg lægger her. De er velgnede til alle dem, der intet forstår og som nærer blind tillid til myndigheder, politikere, big pharma og medier. Nogle kan oplyses, skønt det ikke sker overnight. Det gjorde det heller ikke for mig, det tager langsommelige studier for de fleste. Men det er det store flertal af europæere og danskere, og de er i færd med at smide alle deres forfædres sociale og politiske landvindinger på møddingen, og de er aldeles ubekymrede. Som med deres eget helbred, som de har pantsat hos kyniske globalister, medie- og industrifolk,  der regner dem for mindre værd end ‘kvæg,’ som Catherine Austin Fitts siger nedenfor.

Det koster, at I sover!

Et mindretal på højest 20 procent vil nok gerne vide, hvad der foregår om ørerne på dem, og ikke medvirke til at spinde os alle samt efterkommere ind i en slavelejr. Vi er midt i et historisk drama, vågn op til det! Det koster, at I sover, der foregår ikke noget vigtigere. I Planet Lockdown kan man stifte bekendtskab med den øgende demokratiske og videnskabelige modstand mod den officielle propagandafortælling med de allerbedste navne, blandt andre Michael Yeadon og Vaclav Klaus. Allerede indsatte finder måske mindre  nyt.

En anden ny, længere dokumentar om Dan Andrews, Victorias premierminister der har redet Melbourne og Victoria som en mare. En rigtig lejrvagt, som tiderne har givet en chance. Den begynder med en betjent, der græder over, hvad han har ladet sig bruge til. Det kan han roligt gøre. Også i Europa – Italien, Østrig, Holland, Frankrig og Tyskland – sætter politikere politiet og en lovligt demonstrerende befolkning op imod hinanden. En modbydelig taktik, jeg håber får disse politikere straffet. Battleground Melbourne Documentary

Planet Lockdown – Interview with Catherine Austin Fitts

USA’s viceminister for bolig- og byudvikling (1989–1990)

Hvis du gerne vil følge andre sprøjte-nyheder, anbefaler jeg Newspeek.info.

Ingrid og Maria fra Sverige har også et fast sprøjteafsnit.

4 4 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

52 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Skeptisk overfor Pfizer
Skeptisk overfor Pfizer
1 year ago

Hvis vi kombinerer de tre fænomener, 1: masseimporten af kulturfremmede
fra Afrika og Arabien mv., 2: magtmisbrugernes foragt for og diskriminering
af de oprindelige befolkninger, og 3: den aggressive udrulning af falske og
skadelige vacciner….. ligner det en totalitær opskrift på Europas og Vestens
undergang og verdens hidtil største blodbade og folkemord.

Marina
Marina
1 year ago

Du skriver om “Vestens undergang” m.m.inklusiv folkemord, og jeg vil gerne supplere med en kommentar til det skuespil, der pt. foregår med Breivik som middel men ikke som hovedagerende, for hovedrollen spiller det norske retssystem og det voldsomme had og sorgen over det, der skete på Utøya. Blandt de enorme mængder med norske youtube videoer, hvor den tidligere direktør for den norske Nobel Komité Asle Toje gør rede for sine synspunkter, findes en, hvor han får sagt nogle velplacerede ord om denne massakre, og om den enorme opnærksomhed den stadig får, skønt der er skreve hyldemeter om emnet, lavet film… Read more »

Skeptisk overfor Pfizer
Skeptisk overfor Pfizer
1 year ago
Reply to  Marina

Det er et langt brev. Nøjes med at kommentere de
sidste linjer.

Vil sige at nutidens kommunister er grænseløst gavmilde,
venlige og humanistiske når det gælder indvandrere og
fjerne lande, mens de er smålige, fjendtlige og in-humane
når det drejersig om deres eget folk og land.

Forræderiet skjules med endeløse mængder af hykleri.

Marina
Marina
1 year ago

Ja, forræderiet skjules med endeløse mængder hykleri, og det norske Arbeiderpartiet er et af de bedste eksempler, jeg kan komme på, for sammen med medierne har det med Breivik-sagen bevist, at det fuldstændig kan styre det norske retsvæsen, selv når det groteske skriger mod himlen. Dette har voldt stor skade også uden for landets grænser.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago

Endnu en virkelighedsfjern og lallenaiv ny socialdemokrat, der intet fatter, og som derfor bare vil skræmme mange nuværende S-vælgere bort igen 😂

Vi takker mange gange, Pilou 😉

IMG_20220120_145003.jpg
Andreas
Andreas
1 year ago

Herregud. Manden er jo syg efter opmærksomhed, og så finder han en billig udvej.

Ingen skuespiller er det mindste i tvivl om, hvilket parti det betaler sig at bejle til, og dette er blot en af de mere grove manifestationer fra en tomhjernet krukke.

Johnny walker
Johnny walker
1 year ago

Overklassedreng, der giver der som julemand på vores andres regning – den er set før.

Jeg ser ham ikke dele ud af sine egne penge, ej heller er galleri asbæk en varmestue for hjemløse migranter – også set før.

Æv, – også du Brutus!

Ingentingpasser.
Ingentingpasser.
1 year ago

Hæ hæ hæ …ja vi takker mange gange.

Margrethe
Margrethe
1 year ago

Hvordan skal det, der nu sker i England tolkes ?????

Nu er jeg nok blevet 20 år ældre på flere planer i løbet af det seneste år, så jeg er ikke længere i stand til at tro på så meget som en eneste bøvs, der kommer ud af munden på en politiker, eller deres medsammensvorne. Jeg stoler ikke engang på min egen læge længere.

Så hvad stikker under Boris’ udmelding? Er der noget meget værre på vej? Ja tilgi´ mit eventuelle lyseslukkeri?

https://www.youtube.com/watch?v=Gyv7PvBG9kc

Last edited 1 year ago by Margrethe
Svend Giønge
Svend Giønge
1 year ago
Reply to  Margrethe

Agtpågivenhed er en dyd ! Covid 19 og sprøjten (genterapi) er blot en lille brik i et stort spil.
Her er lidt mere faktuel information til personlig indsigt i hvad der egentlig foregår.
https://www.corbettreport.com/interview-1649-whitney-webb-dissects-the-wellcome-leap-into-transhumanism/

Skeptisk overfor Pfizer
Skeptisk overfor Pfizer
1 year ago
Reply to  Margrethe

Hej Margrethe! Der er dog en vis opmuntring i at Snaphanen nu har lagt
afslørende sandheder frem om hvad globalistiske magtmisbrugere og vaccine-
svindlere er i færd med. Mon ikke danskerne snart vågner lige så meget op
som borgerne i over ti EU-lande plus Australien mv. Eller er der stadig alt for
mange danskere som ikke kender de frie net-aviser? Håber at du også vil
skrive lidt på Aamunds blog.

Ingentingpasser.
Ingentingpasser.
1 year ago

Ja,- Margrethe , skriv noget mere. Alt det du har skrevet iforb.m covid er blevet slugt mange gange af alle herhjemme. Skriv noget mere . Også gerne om kulturberigelsen. Skriv.

Ingentingpasser.
Ingentingpasser.
1 year ago
Reply to  Margrethe

Skriv noget mere Margrethe. Det er meget værdsat , tungtvejende og indsigtsfuldt hvad du kommer med. Skriv.

Svend Giønge
Svend Giønge
1 year ago

Jeg komplimentere at du her vælger Catherine Austin Fitts. Hun har lugtet lunten lang tid før covid 19. Her er en samtale mellem Cathreine og Dr Rainer Fuellmich fra december 2021.
https://www.bitchute.com/video/BNyWkGFmjzLs/

Tak for dit Opvakte sind !!!

Skeptisk overfor Pfizer
Skeptisk overfor Pfizer
1 year ago

Det er skelsættende hvad Snaphanen her har fundet frem. Filmen viser os hvad politikere og magtmisbrugere har gang i. Vi er nu tæt på den milepæl der er selve point-of-no return. Det er nu eller aldrig hvis vi vil undgå den hidtil værste katastrofe i verdenshistorien. En større katastrofe end 1. og 2. verdenskrig tilsammen. Ikke en katastrofe som i det ydre er lige så dramatisk som de to krige, men en katastrofe der kan få endnu flere forkrøblede ofre. Hvad enten de rammes af bivirkninger der ødelægger deres immunforsvar og helbred som Snaphanen lige har givet eksempler på, eller… Read more »

Jari Norvanto
Jari Norvanto
1 year ago

Utmärkt doku. Den som fortfarande, efter att ha sett denna, tror att det är rent mjöl i påsen på detta globala bedrägeri och att det är ett medicinskt spörsmål, är nog bortom räddning. Tyvärr är det väl inte de som bäst skulle behöva se sånt här material, som ser det. Sprid till alla ni kan.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

New World Orders plan at etnisk udrense os, fylde landet med ondskabsfuld indavl, fylde os med giftig covidvaccine!

Havde vi haft lov og orden, ville indavl – pædofili – flerkoneri ulovlige indsprøjtninger aldrig finde sted, ALT relateret til ond islamisk ideologi etnisk udrensning ville altsammen fra dag 1′ være hjemsendt til Afrika og Mellemøsten, vi må genindføre lov og orden.

https://www.brighteon.com/9867e363-58c9-4ee2-8e1a-7d50e8870742

Last edited 1 year ago by Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

Der må være mere effektive måder at slå folk ihjel, jeg syntes dette er for omstændigt, New World Order har helt samme problem som i nazitidens koncentrationslejre i 40’ernes Tyskland, til sidst tvungne at sende folk der ikke ville dø frivilligt ud på en lang dødsmarch, alligevel løb tiden ud for nazisterne, til trods af at de slog folk ihjel 24/7, nogle overlevede, endda her og nu hvor folk selv og frivilligt står i kø for at dø, går det end ikke hurtigt nok, tiden løber også ud for New World Order, de var ikke effektive nok, de har fejlet,… Read more »

Skeptisk overfor Pfizer
Skeptisk overfor Pfizer
1 year ago

Snaphanen er en fantastisk vigtig netavis, og I er fremragende til at
bringe livsvigtige oplysninger frem. Men sletter I kommentarer i det
skjulte? Det forekommer mig at nogle kommentarer bare forsvinder.
Er der en skjult censur? Eller hvad? Kan det være noget elektronik
der ikke fungerer som det skal? Svar nu ærligt, tak.

Skeptisk overfor Pfizer
Skeptisk overfor Pfizer
1 year ago
Reply to  steen

Tak for svar. Ja, kritikken ovenfor af Kim Møller fra UP er noget usaglig og også for hård, for UP lægger mange interessante og værdifulde op- lysninger frem, og det skal K.M. anerkendes for. Men der er alligevel en omfattende censur hos UP som kan være svær at forstå. Det brugte jeg 1-2 linjer på at antyde i et indlæg til Snaphanen, en tekst som handlede om flere andre ting, men som nu ser ud til at være forsvundet? Nu er det jo godt og rart at Snaphanen har en mere storsindet tilgang til det med ytringsfrihed og demokratisk debat.… Read more »

Andreas
Andreas
1 year ago
Reply to  steen

Det er ikke rimeligt at kritisere VPN adresser.

VPN anbefales vidt og bredt og endda til alle danskere på borger.dk. Det er der intet mystisk i.

Derimod virker det kraftigt usympatisk, at alle røde lamper blinker, når man logger ind på dine venner på document, fordi de forsøger at installere noget på din pc.

Skeptisk overfor Pfizer
Skeptisk overfor Pfizer
1 year ago

Skrev et svar til Steen, men kom til at trykke en gang for meget
på reply, og så forsvandt teksten. Kan Steen redde den?

Margrethe
Margrethe
1 year ago

Nu har vores uvurderlige helt, økonom og statistiker Max Schmeling, for anden gang skrevet til de samme institutioner, om de dødeligt farlige batches som INGEN af dem reagerede på efter hans første brev. Jeg kan vitterligt ikke se, hvordan nogen kan forsvare mindre end dødsstraf til de ansvarlige, når opgørets time kommer:

https://fbf.one/doedelig-eksperiment-med-covid-19-vaccine-batches-fundet-i-danmark/

Dronningens tandbleger virolog og poder
Dronningens tandbleger virolog og poder
1 year ago
Reply to  Margrethe

Haha, prøv at tage et baggrundstjek på den fyr. Mindre troværdig end Bøsstrøm.

Margrethe
Margrethe
1 year ago

Hvad er det konkret du peger på, der gør ham utroværdig? Her tænker jeg ikke på “baggrund”, men konkrete eksempler, der diskvalificerer hans kompetencer, og de tal, grafer og argumenter, han kommer med. At kalde sig “Dronningens tandbleger”, er også “baggrund” nok til ikke at blive taget seriøst. Men du får selvfølgelig muligheden alligevel. Har jeg ikke lært andet af disse vanvittige tider, har jeg da lært, som udgangspunkt, ikke at udelukke nogen, men først lytte og så konkludere bagefter.

Last edited 1 year ago by Margrethe
Skeptisk overfor Pfizer
Skeptisk overfor Pfizer
1 year ago
Reply to  Margrethe

Margrethe har ret, der bør skabes den størst mulige opmærksomhed
omkring det åbne brev. Se også min kommentar længere nede.

“Dronningens tandbleger” fremsætter en påstand, men en
nærmere begrundelse eller forklaring mangler, for Max S.
er da statistiker, og hans brev virker meget seriøst.

Margrethe
Margrethe
1 year ago

I Tyskland/Østrig er ofrene på vej i fængsel. I England er forbryderne ved at ryge samme vej. Hvorfor bliver jeg altid bekræftet i mit bløde punkt for angelsakserne og det modsatte for germanerne?…

https://newspeek.info/covid-forbryderne-er-nu-paa-vej-ind-i-englands-faengsler/

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago
Reply to  Margrethe

Det siges at vi alle har en tvilling, en der ligner en selv et eller andet sted på jorden, her Margrethe jeg tror jeg har fundet din, da du jo ikke i egen person kan være 2 steder på en og samme gang.

Vist Canada, en “Margrethe” står op imod lockdown de regulære mafiametoder, giver ikke køb på hverken hendes egen eller hendes kunders frihed og menneskerettigheder, meget fint meget sjældent, nu folk som flest frivilligt gå med at lade sig tryne, frivilligt lader sig slagte og trampes på!

https://www.brighteon.com/72574ab1-bb4a-4f81-9ae4-939ee7f49b81

Margrethe
Margrethe
1 year ago

;-DDDDD!

Poul
Poul
1 year ago

Det har ikke noget med emnet her at gøre, jeg vil bare lige vise jer en fornuftig ali når de nu er så sjældne: https://ekstrabladet.dk/opinionen/aliaminali/de-siger-de-er-gode-mennesker/9091152

Peter Buch
Peter Buch
1 year ago

https://www.bitchute.com/video/IpZ67r060oaS/
How and Why the JABBED are Going to Die- Dr. Robert Young

Bitten-Kirsti Nielsen
Bitten-Kirsti Nielsen
1 year ago

Jeg sendte denne her til Socialdemokratiets partikontor. Ret naivt af mig, tror jeg. Gjorde også opmærksom på, at noget var under opsejling med en række jurister, som ville føre en retssag mod bla. Pfeizer, der ville blive ført Haag. Sendte den i øvrigt også til Nye Borgerlige – måske større chance der(?)

Margrethe
Margrethe
1 year ago

Jeg har været positivt overrasket over NB i dette forløb. Især Lars har formået at holde tungen lige i munden hele vejen. Han er også det eneste medlem af FT, der har udtalt sig kritisk om The Great Reset.

Men de ved selvfølgelig også, at de aldrig bliver yndlingsparti i den fåreflok, som S fisker sine stemmer hos, så de har ikke så meget at miste.

Skeptisk overfor Pfizer
Skeptisk overfor Pfizer
1 year ago

PS: Den første film af de to Snaphanen film er den vigtigste. Bemærk især
virologen Yeadon og slutningen med kæmpe demonstrationer

Margrethe
Margrethe
1 year ago

Jeg observerede et interessant fænomen ved demoerne i går mod covidinjektioner, jødepas, Great Reset og alt, hvad der til hører: Folk iklædt ellers typiske “venstrefløjsuniformer” som Dreadlocks o.l. og som af fag er billedkunstnere, digtere ol. råbe slagord som “ned med socialismen” og en billedkunster beklagede sig til mig over de alt for høje skatter, vi betaler, som blot ryger ned i “et sort hul”, og finansierer vores af regeringen påtvungne mareridt. Ja men dog!

Let's go Brandon
Let's go Brandon
1 year ago

Endnu et hospital der slår patienter ihjel for at få covid penge – https://rumble.com/embed/vqalzu/?pub=cc6h2
Hvor mange hospitaler i danmark gør det samme.

Last edited 1 year ago by Let's go Brandon
Felix Krull
Felix Krull
1 year ago

Rigtig god video, tak for linket.

Felix Krull
Felix Krull
1 year ago

Førsteklasses rant fra down under:

https://www.bitchute.com/video/4ywghDwDCdvF/

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  Felix Krull

Journalisterne vil stå i forreste række til at blive behandlet som vor tids tyskertøser…

Skeptisk overfor Pfizer
Skeptisk overfor Pfizer
1 year ago

Vil gerne støtte Margrethes ønske om at det åbne brev til FT,
indsendt af den danske statistiker Max Schmeling, får den størst
mulige opmærksomhed. Brevet afslører tilsyneladende eller
sandsynligvis en meget stor overdødelighed i visse serier eller
partier af Pfizer og Moderne “vaccinerne”. Nogle serier synes
at invalidere eller dræbe folk på stribe. Hvis brevets tal er rigtige,
er der tale om noget meget slemt og uhyggeligt.

Og hvorfor har FT og MSM ikke reageret? Endnu intet hverken
i EB, BT, JP, Politiken, Information eller DR.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

Je suis Boris

Je suis Boris, no more booster!.png
Catgirl Ego
Catgirl Ego
1 year ago

Pressen, uanset hvem eller hvad de udgiver sig selv for at være, kommer aldrig til at kontrollere et komma i min tænkning

Last edited 1 year ago by Catgirl Ego
Peter Buch
Peter Buch
1 year ago

https://www.youtube.com/watch?v=Lkj_YOkpiH4
Die Montagsdemonstrationen vom 18. Januar 2022 – ein Video-Überblick

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Yi hah. Jeg kom først.
Så længe vi tror kroner og ører er penge. Så vil vi blive snydt.

52
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x