15
maj
Seneste opdatering: 15/5-22 kl. 1528
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Tilfældet Sverige skræmmer nordmænd og danskere”

For lidt over fem år siden opdagede jeg den svensk-engelsk filmmager Pelle Taylors gennem hans dokumentarer, f.eks. Sweden dying to be multicultural – När kvinnorna avvecklade Sverige og Who killed Olof Palme?

De adskiller sig fra så mange andre, ved at være personlige, intime og ved at opsøge særligt gode mennesker at give stemme. Ikke de Tordenskjolds soldater, der normalt paraderer henover tv-skærmen.

Det hæver dem over gennemsnittet af genren, man kan se på TV. Svensk TV har da heller ikke villet vise dem. Nu har  Taylor været til filmforevisning og læsermøde hos Document i Oslo. Næste gang burde det blive i København.

Doc-TV spesial: Lesermøte med Pelle Taylor og hans film om Sverige

Pelle Taylor viste seg å være jovial, omgjengelig, artikulert regissør noe som gjorde diskusjonen om filmen i etterkant, givende. Taylor er halvt britisk, halvt svensk og ser Sverige både innenfra og utenfra.

Forvandlingen/ødeleggelsen av Sverige er ingen naturkatastrofe. Den er menneskeskapt og den har skjedd på bare drøyt tyve år, et blunk i historisk perspektiv. Men på så kort tid kan mye ødelegges.

Det er samme utvikling som Biden-regimet har akselerert i USA. En ting er høy toleranse for illegal innvandring, noe annet er åpne dører, dvs ingen grenser. Det er i praksis det Sverige har hatt. 70.000 migranter i året kan ikke et lite land klare. Det finnes hverken menneskelige eller økonomiske ressurser til det. Likevel holder Sverige samme kurs, tempoet kan variere, men er fortsatt høyt.

Fallet Sverige skremmer nordmenn og dansker. Hvis Sverige rakner forstår alle det kommer til å få alvorlige konsekvenser for nabolandene. Sverige blir vårt Mexico: Lovløst land og fri flyt over grensen.

Møtet 5. mai var godt besøkt og det var en levende diskusjon etter møtet, med Helena Edlund i panelet sammen med Taylor.

3.7 3 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Niels Thyge Riisgaard
Niels Thyge Riisgaard
2 years ago

Velfærdsnationerne afvikler sig selv, fordi de ikke vil være sig selv bekendt. Man vil ikke være så national, at det gør noget. De konservatives leder sagde ligeledes i 1980’erne, at det konservative folkeparti ikke er så konservativt, at det gør noget. Kristne vil vi heller ikke være og slet ikke syndere, føj! Forsvare os så det gør noget, vil vi heller ikke mere. Hellere rød end død. Intet at dø for mere, imagine! Såkaldt borgerlige er langt hen ad vejen kommunister på den liberale facon, som freder både internationale kampdage, Kvinfo, hadefuld feminisme og al emancipation og fredsbevægelser. Alt er… Read more »

Bastardo
Bastardo
2 years ago

Stänga Bron.

K. Madsen
K. Madsen
2 years ago

Kvinder er desværre destruktive. Flyver man fra f.eks. København til eksempelvis Stockholm, og er man så heldig at få en siddeplads ved et vindue, vil alt menneskabt man kan se nede på jorden være skabt af; ikke kvinder, ikke brune eller sorte mænd, men af hvide mænd. Og hvad lavede kvinderne mens det stod på. De skabte sig!

Peer Pedersen
Peer Pedersen
2 years ago
Reply to  K. Madsen

Tja, det er måske derfor der findes noget som kaldes MGTOW, men going their own way!

trackback

[…] “Da kvinderne afviklede Sverige” […]

trackback

[…] “Da kvinderne afviklede Sverige” […]

trackback

[…] under på en støtteerklæring til fordel for hærværkskvinden Dirckinck-Holmfeld. Se også “Da kvinderne afviklede Sverige”Læs også Rasmus Paludans demonstrationer stad för stad denna vecka med Stram Kurs Sveriges […]

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x