27
aug
Seneste opdatering: 27/8-22 kl. 1008
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Misinformation” vil blive taget ned

Det er ikke demokrater, der lokker demokratiernes naive eller bestikkelige politikere til at forære magten ud af parlamenterne i det globale statskup, de har igang. World Economic Forum mener, at det frie ord på internet “er potentielt dødeligt” i sin seneste podcast, og de sætter nu “hundredetusinder af infowarriors ind imod det.”

The World Economic Forum (WEF) has announced it has recruited hundreds of thousands of “information warriors” to control the internet, policing social media and forums for “misinformation” and conspiracy content which will then be systematically shut down.

According to Klaus Schwab’s WEF, misinformation on the internet is an “infodemic” that is “potentially deadly” and requires a “cure.” The definition of misinformation, according to the WEF, is anything they disagree with. This means the information warriors will essentially be engaged in the act of shutting down dissent.

Conspiracy forums and Youtube comments sections are being targeted by so-called “digital first responders” who pretend to be ordinary users of the platform, but are actually working to disrupt proceedings and support the ideology of Klaus Schwab’s WEF.WEF Hires Millions of ‘Info Warriors’ To Delete the Internet of Alternative Views.

94% af de Covid-døde er vaccinerede

Jo flere sprøjter de har fået, desto flere dør de. Her er lidt af det, der kaldes “dødelig misinformation” ovenfor. Tallene er ikke desto mindre fra regeringens Office for National Statistics (ONS.)

Official figures published by the UK Government reveal the fully/triple vaccinated population have accounted for over 9 in every 10 Covid-19 deaths in England over the past year, 91% of all Covid-19 deaths since the beginning of 2022, and 94% of all Covid-19 deaths since the beginning of April 2022.

Unfortunately, the mass Booster campaign in winter 2022 has done absolutely nothing to alleviate the huge number of deaths among the vaccinated population. In all honesty, the data suggests that the booster campaign actually made things worse.

Overall, there were 15,113 Covid-19 deaths by 31st May 2022, and a shocking 13,666 of those deaths were among the vaccinated population. But what’s even more shocking than this is that 12,442 of those deaths were among the triple/quadruple vaccinated population. UK Gov. confirms 9 in every 10 COVID Deaths over the last year have been among the Fully/Triple Vaccinated

This means the triple/quadruple vaccinated population have accounted for a frightening 91% of all Covid-19 deaths among the vaccinated since the beginning of 2022.

4 4 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
UDEN YTRINGSFRIHED INTET DEMOKRATI
UDEN YTRINGSFRIHED INTET DEMOKRATI
29 days ago

Schwab er en ærkekommunist og globalist m.m.
som ønsker at hele verden skal underkastes
et marxistisk-islamisk regime. Det med at Klaus
har hundredtusindvis af censur-agenter til sin
rådighed er måske pral, men kan måske også
være sandt. Under alle omstændigheder er det
tankevækkende og uhyggeligt at Mette Mink og
Lars Fadøl nu har indledt et tæt samarbejde
med Schwab og hans WEF-foretagende. Det
holdes hemmeligt af MSM. Som også skjuler
eller fordrejer hvad der sker i Holland,
Canada, USA og England osv.

Roland Salomonsson
Roland Salomonsson
29 days ago

Swaab har redan attackerat denna artikel. Kommentarsfältet startade på minus 1 för positivt. När jag skulle kommentera positivt blev det således “noll”. När nya läsare tänker kommentera, så finns således ingen kommentar. Kan avskräcka!

Rasmus Rodskov
Rasmus Rodskov
28 days ago

“Schwab er en ærkekommunist”

Og det ved du fordi?

Rasmus Rodskov
Rasmus Rodskov
28 days ago

Ser ham Klaus ikke lidt gusten ud på billedet? Hen kan da umuligt være en retskaffen mand med det udseende!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x