29
sep
Seneste opdatering: 1/10-22 kl. 1251
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Mark Sharmans nye dokumentar

Safe and Effective: A Second Opinion shines a light on Covid-19 vaccine injuries and bereavements, but also to takes an encompassing look at the systemic failings that appear to have enabled them. We look at leading analysis of pharmaceutical trials, the role of the MHRA in regulating these products, the role of the SAGE behavioural scientists in influencing policy and the role of the media and Big Tech companies in suppressing free and open debate on the subject. If this video goes down, continue watching on https://www.oraclefilms.com/safeandef…

Hvis Vesten skal komme bare nogenlunde intakt moralsk ud af dette, må de ansvarlige straffes. Det gælder først og fremmest i EU og WHO, og i Danmark de hovedansvarlige. Man kan bruge modellen fra Nürnberg-rettergangen, det må være passende, når det drejer sig om massemord og medicinske forsøg. Men forbrydelsen vi gennemlever er så enorm, at vi ikke ser den, vi tror ikke, det kan være sandt.

Nürnberg dømte de 24 værste forbrydere hårdt, og lod masser af de mindre fisk slippe. I Danmark ville det først og fremmest dreje sig om statsministeren, sundhedsministeren og direktøren for Sundhedsstyrelsen. Det nytter ikke at begynde at gå efter praktiserende læger, hvor mange liv de end har på samvittigheden. De er svære at respektere, men det er uoverskueligt at straffe dem. Det samme gælder pressen – det er bedre helt at bojkotte den som tak. 24 på anklagebænken kunne også være et passende antal i Danmark.

Denne dokumentar er fremragende. Det faglige er let forståeligt, og alle de mange skadede, taler for sig selv. Mange af dem kan være døde om få år.  I Danmark må  det være på tide, at samtlige skadelidte og deres pårørende samler sig i én forening, der kan vidne imod de hovedskyldige. Dette altså, hvis vi skal komme ud af dette med nogen som helst moral i behold. Mennesker er ikke mink. Jeg tør ikke tænke på, hvis, hvis retsstaten ikke sætter sig igennem i denne historiske forbrydelse.

4.4 8 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Dragen
Dragen
1 month ago

Doku-videoen : safe and effevtive , er da lige til at lægge på DR , TV2 og al anden public relation eller msm. Den taler overskueligt tydeligt og klart. Er der nogen i en position til , at foreslå DR o.lign. at bruge denne video for at få “a second opinion” ? ( jeg nærer ingen illusioner om , at det vil lykkes , – men så er det prøvet af.)

Røde Ivan
Røde Ivan
1 month ago

“Det nytter ikke at begynde at gå efter praktiserende læger”

Alle, der “bare parerede ordre” slipper altså. Det minder mig om noget andre har påberåbt sig…

Margrethe
Margrethe
1 month ago

Sakset fra twitter, hvor den oprindelig stammer fra en lukket gruppe på Telegram. Ifølge opslaget var han død to uger efter

baby ramt af blodprop efter blodtransfusion.JPG
DynamiteViking
DynamiteViking
1 month ago

Rystende dokumentar! Ikke at der er noget nyt i dokumentaren, vi ikke vidste i forvejen, men det er godt (dog ikke for blodtrykket) med en reminder om, hvor uetisk, uredeligt og uvidenskabeligt myndigheder og medier har opført sig. Jeg håber inderligt, at Dantes helvede eksisterer og er klar til at modtage alle de politikere, myndighedspersoner, læger og ikke mindst journalister, som har gjort sig medskyldige i denne ugerning.

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x