13
okt
Seneste opdatering: 13/10-22 kl. 1100
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“For hver Covid-19 hospitalsindlæggelse forårsager de 18-98 alvorlige bivirkninger”

Det hollandske parlamentsmedlem Rob Roos, kaldte medicinalfirmaer og politikere “kriminelle”. Det er nok derfor vi intet ser til historien i “Vestens frie medier.” Der er ingen tvivl om, at det herfra kun vil gå ned ad bakke for disse kriminelle indtil sandheden ligger blottet for enhver, også for de millioner der er blevet presset og lokket til injektionerne – ikke mindst for pårørende til de døde og for dem, der nu er skadede for livstid og formentlig kan se frem til en for tidlig død. Dr. John Campbell påpeger iøvrigt, at Pfizer repræsentanten i EU parlamentet bortset fra et “ja”, talte aldeles sort. De andre firmaer ville slet ikke svare.

Vesten er et moralsk fallitbo

Vesten – der hovedsageligt har vaccineret – kommer til at stå tilbage som et moralsk fallitbo. Dette er århundredets forbrydelse og skandale, og de ansvarlige vil lyve hele vejen indtil de ikke kan længere. Vi får i øjeblikket en lektie i tillidstab til politikere, medicinalindustri og ikke mindst em presse, der har vist sig fuldstændig korrupt, da det gjaldt. Vi vil opleve den holde hånden over de hovedskyldige til det sidste, for deres fald bliver dens egen. Dette bør  fælde Mette Frederiksen, Søren Brostrøm og Magnus Heunicke og intet andet.

Naomi Wolf: Vaccinerne steriliserer mænd og kvinder

Journalisten Naomi Wolf var en venstrefløjsdarling indtil hun  begyndte at sige sandheder om vaccinerne, så sluttede indbydelserne til MSM. Jeg ved ikke, hvad det er for en forkærlighed venstrefløjen har for de hyperrige globalisters løgne og skandaler. De kan nu føje “massemordere” til deres CV.

The COVID Vaccinated Are Suffering Strange Hallucinations Before Collapsing

Sprøjterne steriliserer både mænd og kvinder

Mark Steyn og Naomi Wolf – hun var en venstrefløjsdarling indtil hun begyndte at tale sandhed om “vaccinerne”, så var det slut med at blive inviteret i studiet af CNN. Jeg ved ikke, hvad det er for en forkærlighed venstrefløjen har for hyperrige globalisters svindelnumre.

Mark Steyn og Rob Roos

Pfizers CEO ville ikke møde op i EU parlamentet, men sendte frøken Small. De andre Corona-vaccineproducenter ville heller ikke, og sendte ikke nogen. De ville ikke svare på Rob Roos’ spørgsmål.

4.2 5 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

Lars Løkke hvor mange gange har vi ikke set hans glade grin i Davos sammenhæng købt og betalt af WEF, i selskab med en forsamling forbrydere de allerværste af slagsen, hans lærling Støjberg har åbent erklæret at hun nu også vil tvangsvaccination og covidpas, “Global Leaders for Tomorrow” efter valget lykkedes de helt sikkert sammen med Mette Frederiksen og det Radikale Venstre, at få folketingsflertal iværksætte tvangsvaccination og covidpas den totale kontrol og overvågning af befolkningen. Vi har heldigvis en timeout frem til efter valget, men så er Mette Frederiksen og hendes støttepartier der igen med tvangsvaccination og covidpas, ikke… Read more »

Knud Madsen
Knud Madsen
1 year ago

Det er et uhyggeligt ansvar pressen og politikerne påtager sig ved at narre folk til at tage disse dødssprøjter. Gad vide, hvad der sker, når svindelen afsløres?

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  Knud Madsen

…når svindlen afsløres….? Det tænker jeg også en del på. Måske sker der ikke så meget. Hvis folk imellemtiden er blevet meget syge, handicappet og/ eller har mistet nærtstående fordi de er døde . Så vil de fleste allerede være meget “tæmmet” , fortvivlet og svage. Desuden vil der massivt mangle hænder til pleje mm. Man kan håbe på vrede. At der bliver en stærk vilje til at drage de ansvarlige til ansvar. Mette Frederiksen , og ham sundhedsministeren jeg aldrig kan huske hvad hedder( fordi han er en så ubetydelig person). Især det politiske ansvar. Men pgså alle de… Read more »

Benny Smed
Benny Smed
1 year ago

Ja, sprøjterne er værdiløse. Det kan ikke koste mange basseører, at fremstille en sprøjte. Og de fleste af dem bliver smidt ud efter brug.

Træt
Træt
1 year ago
Reply to  Benny Smed

Ja, det er fint, Notarius

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x