13
feb
Seneste opdatering: 13/2-23 kl. 1631
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!


The bloody death of a liberal dream: After throwing open its borders to 2million migrants

“Det galna kvartseklet”

Daily Mail har besøgt det gangsterplagede Stockholm. (De to mio. migranter, det er bare siden år 2000.)  Da jeg for 22 år siden begyndte at advare offentligt om, hvad Sverige var i gang med, havde jeg aldrig forestillet mig, at det ville fortsætte og accelerere i den grad i de følgende to årtier.

Advarselssignalerne var ganske tydelige i år 2000, og et rationelt land havde hugget bremserne i. Men tværtimod skete som om vanvid havde grebet befolkningen. Hvordan kan man ødelægge et samfund sådan, og så have en ‘bremselængde’ på tyve år? Hvordan kunne presse og vælgere se passivt på dette hærværk uden at gribe ind over for politikerne? Det bliver et emne for fremtidens historikere – hvordan 8 mio svenskere begik nationalt selvmord.

5.653 statsborgerskaber uddelt i januar måned

Sverige har nu 20 procent udenrigsfødte og 32 procent ‘af fremmed herkomst.’ Om to årtier er oprindelige svenskere i minoritet. Alligevel er der ingen travlhed med at undgå det. Efter den nye regering er der intet sket med indtaget af fremmede og uddeling af statsborgerskaber. Som om, der var god tid. 5.653 statsborgerskaber er uddelt bare i januar måned 2023.

Per Ahlmark kaldte Sveriges røde tressere og halvfjerdsere Vänstern och tyranniet: det galna kvartsseklet i en bog. Næppe havde han forestillet sig, at de følgende 25 år skulle blive endnu mere vanvittige. En 32 procents ændring af demografien er så voldsom, at det er et åbent spørgsmål, om Sverige er ødelagt for altid af voldelige, førmoderne kulturer. Er der allerede uhjælpeligt grundlagt et Libanon eller Yugoslavien?

Kan der lappes på landet, er det også ganske uvist. Forfatteren Pär Ström mener, at landet er ødelagt. Vil nogen nogensinde blive draget til ansvar? Vil en borgerkrig kunne vindes, når den bryder ud engang i dette århundrede? Næppe med den aldersfordeling af krigsføre, der allerede er i dag. Gunnar Sandelin har vist demografien, og Helena Edlund mente sidste år, at ‘the point of no return’ er passeret. Sverige glider som Columbus’ Santa Maria mod en ukendt horisont. Og ud over kanten?

Pär Ström: Mångkultur är emot människans natur

4.3 6 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

18 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Fra velfærdsstat til terror-stat og folkemord
Fra velfærdsstat til terror-stat og folkemord
1 year ago

I de politiske partier i det blå-gule land er der et stort flertal af kommunister, nihilister og pladderhumanister, og de foragter deres eget folk og land, og er uden vilje til at forsvare demokratiet, velfærden og den svenske økonomi, fred og kultur. Skal Sverige reddes, skal det antagelig ske ved at folket og militæret tager initiativet uden om regeringen. Men det vil ikke ske foreløbig og måske aldrig. Svenskerne er bløde og feminiserede vatnisser efter over 150 års fred og socialisering. Politikerne har været ligeglade med tusinder og atter tusinder af overfald, røverier, mord, voldtægter, vanvidskørsler, svindelsager og påsatte brande,… Read more »

Allan G Larsen
Allan G Larsen
1 year ago

Det jeg frygter er at det, med tiden vil gå os ligeså med det tempo som der udstedes statsborgerskaber her i Danmark. Især muslimske.
Det flertal som hersker i Folketinget, bortset fra DF og NB, er simpelthen ildevarslende.
Klokken er allerede to min. i tolv.

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago
Reply to  Allan G Larsen

Det er dybt godnat og langt forbi opvågningstiden. I praksis fungerer Sverige nu som en muslimsk koloni. hvor de dumsvenske aboriginere kostes rundt med af et semitisk herrefolks invasive nybyggere. Nu ved svenskerne, hvordan de amerikanske indianere havde det, da de angelsaksiske erobrere ankom som uønskede kolonisatorer. De semitiske frontkæmpende pionerer i Sverige køber ikke landet med redekamme og glasperler ligesom englænderne i 1600-tallet i nordAmerika, der lovede guld og grønne skove til de indfødte intetanende indianere. De mekkaniske erobrere tager bare hele landet, uden at betale med redekamme og glasperler – de deporterer derpå alle de indfødte svenskere gratis… Read more »

Allan G.E. Larsen
Allan G.E. Larsen
1 year ago
Reply to  Allan G Larsen

Deri har du så evigt ret!

Danmark, landet for de rigtigt tunge
Danmark, landet for de rigtigt tunge
1 year ago

Svenskerne er med i en slags dødskult. Palme satte fut i løjerne og nu er vi tæt på det tidspunkt hvor målet er nået. Målet er det totale kollaps hvorefter Sverige overgår til et slags klanstyre.

De forskellige klaner vi indgå aftaler med hinanden, bekrige hinanden osv. som vi kender det fra mange lande i Mellemøsten. Faktisk bliver den kommende tid spændende at følge. Vil de ægte svenskere blive udryddet, vil dem, som kan flytte væk. Det får vi svar på i det kommende årti.

H.nielse
H.nielse
1 year ago

Flyt til USA. Der må man være bevæbnet.

Dragen
Dragen
1 year ago

“…Sverige er med i en slags dødskult…” , ja det er præcist sådan det forholder sig. Menig-Svenson søger og bakker dødskulten op.

H.nielse
H.nielse
1 year ago

Politikerne og eliten hader os. De er korrupte og bange?

2/3 af europæerne ønsker ikke migration og alligevel importeres der dagligt tusinder i Europa. Det viser det ikke er et demokrati vi lever i.

FN er overtaget af diktaturstater, der truer DEMOKRATIERNE?

Ødelæg hvad du kan på din vej og smid affald hvor du kan . Lets go down fighting. Hvem arrangerer demonstrationer? Udover Paludan?

Margrethe
Margrethe
1 year ago

Hvis det her interview med Morten blev vist prime time i DR eller TV2, så var ethvert muslimvenligt parti færdig. Det er ikke bare covidinjektionernes mange dødsfald, der kræver en Nuremberg II , samme rettergang skal muslimimportører, der bevidst smadrer lande, udsættes for. Kan mindre en dødstraf gøre det?

https://dkdox.tv/videos/DK23003

Dragen
Dragen
1 year ago
Reply to  Margrethe

Det er et godt interview. PET er selvfølgeligt ikke CIA , men interviewet giver lidt fornemmelse for hvad, der muligvis er forgået i PET i længere tid . Men også for den ” stat i staten” som CIA måske har udviklet sig til .

Cat Girl
Cat Girl
1 year ago

Det er svenskernes egen skyld, at de ikke vil være racister

ARE YOU A RACIST?
https://www.bitchute.com/video/70bjNaydgz2g/

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago

Multikultu berigende udgave af Bellmans sikkert mest kendte vise fra 1790:
Hvila vid denna källa,
Vår lilla Frukost vi framställa:
Rödt Vatten med Pimpinella
Och en nyss skuren svenne fin
Klang hvad Buteljer, Batulla!
I våra Korgar öfverstfulla,
Tömda i gräset rulla,
Och känn hvad ångan dunstar islamisk,
  Ditt middags Vatten
Sku vi ur krusen hälla,
  Med glättig min.
Hvila vid denna källa,
Hör våra minareters klang Cousine.
minaretens klang Cousine.

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Nu fan räcker det. Det er ikke kun det multikulturelle socialdemokratiske helvede vi har til fælles med svenskerne https://swebbtv.se/w/oBbzFHR6yGuqvkAskGsdzX

Bitten-Kirsti Nielsen
Bitten-Kirsti Nielsen
1 year ago

Se lige på de tre, vi har siddende på tronen her i landety, og lad os kocentrere os om Danmark. Sverige kan næppe reddes – og det må svenskerne selv sørge for – men faktisk tror jeg, at danskerne vil kunne trækkes op af stolen i dette spørgsmål. Måske kan den nye bevægelse “Folkets Flamme” arrangere en demonstration på et tidspunkt. Jeg ved det ikke. Tiltag i den retning har som bekendt været forsøgt så mange gange, men blev udskreget som “racisme”. Den bevævnelse hænger heldigvis i laser i dag og skræmmer ikke længere. Giftsprøjterne kan ikke ses med det… Read more »

jan toft hansen
jan toft hansen
1 year ago
18
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x