23
feb
Seneste opdatering: 23/2-23 kl. 1255
36 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Politikere og medier vil ikke investere nogen ærlighed i befolkningen

Nå ,ja, der var jo lige Henriette Ergemann. Så længe det varede. –   Senator Babett  vil høre ministeren Katy Gallagher om Australiens overdødelighed. Hun siger f.eks. at ikke-vaccinerede er langt mere tilbøjelige til at ende på intensiv, blive meget syge og dø. Statistikken i EU fortæller os, at 95 % af alvorligt syge indlagte er vaccinerede. (Dødstallet i England var i 2022 9.7 % for uvaccinerede og 90.3 % for vaccinerede: 925 % højere for vaccinerede.)

Hun siger desuden, idet hun opfordrer folk til at få den femte dosis, at det holder andre fri for smitte. Det er løgn, og det kommer fra Pfizers egen mund i EU Parlamentet. DE fortalte også med andre ord, at den slet ikke forhindrede smitte. Danske medier har iøvrigt forholdt befolkningen disse nok så vigtige oplysninger. Jeg møder ingen MSM-informerede, som ved det. Det koster menneskeliv.

De der vil se det, ved godt i dag fra den nedtystede del af videnskaben, at overdødeligheden skyldes mRNA vaccinerne og ikke særlig meget andet. Dernæst hører vi senator Gerard Rennick, en sjældenhed. Han er ekstremt, videnskabeligt velorienteret om mRNA vaccinerne. Det er fantastisk at høre en politiker, der tager sit arbejde så alvorligt.

Den politiske tavshed i Danmark om vacciner er for påfaldende

Det hele giver os et interessant indblik i det politiske etablissement i Vesten, der i disse år slår hundredetusinder af deres egne borgere ihjel med vacciner. Formentlig millioner da antallet i USA alene opgives til at have passeret en million.

Et billede vi helt må undvære det i Danmark, fordi politikerne er totalt tavse om emnet (hvilket lugter af, at de godt ved, hvad der foregår, det er nemlig for påfaldende at emnet i den grad er forsvundet fra retorikken.) De sender lakejerne på deres lønningsliste, pressen, der afliver de enlige fribyttere, der gør mine til at angribe deres forsvarsposition.

Se hvordan det gik med Henriette Ergemann, efter det er der ikke mange der vil risikere deres karriere meget længe. Se hvordan det gik Andrew Bridgen, hvor journalisterne også kom farende for at kvæle historien.

“Misinformation” som forbrydelse har en stor fremtid foran sig

Jeg vil meget gerne høre danske politikere forsvare sig i Folketinget, jeg vil høre dem lyve ligesom engelske og australske, men jeg kommer ikke til at opleve det. Hellere lade danskere dø end at vi skulle drages til ansvar, synes de at være enige med medierne om.

Bag kulisserne foregår der nemlig en fordeling og en abekastning for det tilfælde, at det værste folkemord i Danmark i fredstid alligevel skulle nå de egentlig skyldige. Jeg tror nu ikke, de behøver bekymre sig med de lakejer, de har råd til at betale som pressen og folk som Tjekdet.dk.

Modpropagandaen mod sandheden vil være massiv de kommende år, selvom tallet for døde skulle stige helt katastrofalt. Viser det sig ikke at være nok, er der mange metoder at gribe til, og tilsidst kan man jo altid sende politiet mod sandhedssigere, hvis der skulle være enkelte pensionister og sølvpapirhatte, der ikke vil give sig.

“Misinformation” som forbrydelse har en stor fremtid foran sig.

 

4.6 11 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

36 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bitten-Kirsti Nielsen
Bitten-Kirsti Nielsen
7 months ago

jeg læste et sted ifm. 2. v.krigs modstandsbevægelse, at når magthaverne begår forbrydelser, har befolkningen ikke alene ret til at sætte sig til modværge, men ligefrem pligt til at gøre det. Så hvor er den aktive modstand? Den bevægelse, som tager sagen i egen hånd? Dengang var der flere små grupper, som fandt sammen. I dag vrimler det med græsrødder, som vil det samme, men som ikke kan finde sammen. Sig ikke, at alle danskere er uvidende, men de forstår ikke at samarbejde. Undrer mig ofte over politiet, som også er unge fædre og mødre. ?????

Uden sandhed går ethvert rige til grunde
Uden sandhed går ethvert rige til grunde
7 months ago

Der er også mange usandheder i omløb
om Ukraine-krigen. Men hør hvad Douglas
Macgregor fortæller hos Youtube: Enormous
Damage in Ukraines Offensive. Der er mange
andre videoer som går stik imod hvad MSM
vil have os til at tro.

Nielsen
Nielsen
7 months ago

Den løgn, jeg har hørt gentaget mest i min (for)tid som TV-seer og radio-lytter er: “vi arbejder” Vi arbejder på datten og ditten. Men de suger på patten. Så vores børn bliver frastjålet deres naturlige immunitet som de ellers ville have fået via modermælk. Og de arbejder på at gøre Sandhedsvæsenet bedre, så børn har mulighed for at modtage de medicinalfirmaers eugenikmidler via en sprøjte, som de får store summer fra ti lderes valgkampagner. De kalder det sundhed og velfærd.
De lyver for os 24-7-365. Men de vil ikke indrømme det

Dragen
Dragen
7 months ago
Reply to  Nielsen

…” det suges på patten”…., der arbejdes IKKE , med noget som helst , andet end at dække over …what ever , damage control , forskellige spin- operationer mm. ” der suges på patte” , dvs sikring af egen fremtidige økonomi på den ene eller anden måde? Det er også den mistanke eller indtryk der ofte opstår hos mig. MEN , der vil jo opstår påfaldende mange underlige sammemfald ? , sygefravær der eksploderer, ventelister hos bedemænd og krematorier , entilsyneladende sygdomsbeskyttelse der er opstået ved, at være konspirations-teoretisk indstillet osv.

Hvad har WEF, Mette og folkemordstinget gang i?
Hvad har WEF, Mette og folkemordstinget gang i?
7 months ago
Reply to  Dragen

I de fleste af de politiske partiers ledelser er der tilsyneladende ingen interesse i at beskytte danskerne mod sygdom, kriminalitet, familieopløsning, uretfærdighed, fattigdom, folkeudskiftning eller totalitære tilstande. Det kunne der skrives en tyk bog om, for der er hundredvis af tåbelige, arrogante, stupide, kyniske, folkefjendske, skandaløse og hensynsløse politiske beslutninger og udspil som viser at det danske folks velfærd, trivsel, sikkerhed og fremtid ikke betyder ret meget for de førende politikere. I toppen af partierne er der masser af magtarrogance, og i resten af partierne er der så parti-medlemmer som bare er nikkedukker. Hyklernes borg har brugt de sidste mange… Read more »

DynamiteViking
DynamiteViking
7 months ago

Det store flertal af dumskere vader bevidstløs videre og tror på alt, hvad MSM – herunder facttjekkerne – har at sige (eller undlader at sige). Vi ‘vågne’ er et lille mindretal, der måske (forhåbentlig) er blevet lidt større i.f.m. covanviddet, men det store flertal er fortsat fuldstændig uvidende om – og uinteresserede i – alle de afsløringer/sandheder om kvaksinerne, nedlukningerne, mundbleer, WHO’s sande virke, etc., som p.t. pibler frem alle vegne – bare ikke i MSM-universet. Skal man bare lade det store flertal sejle deres egen sø – i deres naivitet og uvidenhed? Det er fristende, men omvendt betyder det… Read more »

DynamiteViking
DynamiteViking
7 months ago
Reply to  steen

Fortsæt endelig Steen, selv om det kan virke håbløst. Man kan blive nødt til at råbe op for ikke at brænde op inden i, selv om det falder for døve ører. Snaphanen er en daglig nødvendighed. Tak for det!

Knud Madsen
Knud Madsen
7 months ago
Reply to  steen

Jeg håber du vil blive ved med at afslører svineriet vi er udsatte for, selv om det er en utaknemmelig og farlig mission. Det er så ubegribelig en situation, vi befinder os i, hvor statistikker og mange reelle eksperter på alle måder giver dig ret.

Den rigtige mavefornemmelse.
Den rigtige mavefornemmelse.
7 months ago

Uanset, så fortæller min mavefornemmelse mig, at alle de kommunistiske vestlige politikere lyver.

Dan Christensen
Dan Christensen
7 months ago

Lyver de også, når de benægter at præsident Biden går omkring med voksenble på?

Den rigtige mavefornemmelse.
Den rigtige mavefornemmelse.
7 months ago

Hvem bider i en voksenble?

Dan Christensen
Dan Christensen
7 months ago

De samme, som gerne vil slikke Bidens kugler – de er nødt til først at bide sig igennem hans voksenble.-)

Danmark, landet for de rigtigt tunge
Danmark, landet for de rigtigt tunge
7 months ago

Krematorier overalt i højvaccinationslande er belastet til bristepunktet, bedemænd stiller ligkister hjemme i privaten da ventetider på kremering er måneder og ingen har kølekapacitet.

Ingen “journalist” undersøger eller stiller spørgsmål.

Vi lever midt i det totale svigt.

https://fyens.dk/odense/rekordhoejt-doedstal-og-alt-for-faa-koelepladser-faar-bedemaend-til-at-grue-for-sommeren-det-er-uvaerdigt-for-de-doede-og-de-paaroerende

Danmark, landet for de rigtigt tunge
Danmark, landet for de rigtigt tunge
7 months ago

Den, der siger sandheden stemples øjeblikkelig som landsbytosse eller konspirationsteoretiker, subsidiært højreradikal eller fascist.

Den, som lyver belønnes med en titel som ekspert, eller et job som minister.

De snotdumme danskere lapper det i sig som kærnemælkskoldskål.

Dragen
Dragen
7 months ago

En stadig stigende sygelighed ,(sundhedskrise , som pressen vist foretrækker , at kalde fænomenet ) må skabe nogen bevidsthed hos nogen. Men så stækt øgede sygelighed , personer hvis helbred er alvorligt nedbrudt , og derfor ikke har tid og kræfter til andet end overlevelse , vil skabe kaos. At være konspirations-teoretiker beskytter mod myocardities og alle de andre sygdomme , der pludselig er kommet i voldsom stigning. Det gør C-vit, D-vit mm også . Men ikke så stærkt som , at være konspirations-teoretiker. Vil det ikke blive påfaldende på et tidspunk ?.

Hvad har WEF, Mette og folkemordstinget gang i?
Hvad har WEF, Mette og folkemordstinget gang i?
7 months ago
Reply to  Dragen

Meget peger på at et folkemord i slow-motion er sat
i gang af de kære politikere som altid arbejder benhårdt,
ambitiøst, bæredygtigt og fremadrettet på at udskifte
danskerne med kulturfremmede, på at udskifte vores
civilisation med barbari, på at bytte velstand ud med
fattigdom og på at nedbryde folkesundheden så flere
sygdomme og lidelser kan komme til. Kort sagt, de er
flittige og skyr ingen anstrengelser for at smadre og
tilintetgøre Danmark og danskerne.

Bastardo
Bastardo
7 months ago
Reply to  Dragen

Så er det jo godt, at MetteBarbara har lovet os tusind ekstra sygeplejersker i 2019. (!).

Nielsen
Nielsen
7 months ago
Reply to  Dragen

Konspirationsteoretiker er noget man kan blive kaldt, som man kan blive kaldt nazist, racist og fremmedhader. Men at man ikke bryder sig om fremmede, betyder ikke, at man ikke kan se den konspiration, som Mette Mink og en politidirektør lavede. Eller at man ikke kan forstå, at der konspireres mellem Søren Brostrøm og medicinalfirmaerne.
Alle tilfælde involverer pengeudstederne, som er grundlaget for vores gældsfængsler.
Igen må jeg henvise til dokumentaren Century of Enslavement..

Poul
Poul
7 months ago

At mainstream medierne fortier alt om vaccineskader og er en flok røde lejesvende osv, det er vi vel efterhånden rørende enige om at sidde og bande langt væk hver dag. Men jeg var lige en tur forbi det man i mangel af bedre kan kalde for højrefløjens medier, som document, 24nyt, newspeek, den korte avis, kontrast, frihedens stemme, mm, og ved i hvad? Der står sgu heller ikke et ord om det. Måske lige bortset fra et par copy/pastede indlæg på document af lars hedegaard om henriette ergemann, hvilket jo reelt ikke handler om selve problemet men “kun” om angrebet… Read more »

Last edited 7 months ago by Poul
Dragen
Dragen
7 months ago
Reply to  Poul

Nej , det kan du vel have ret i . Det er heller ikke meget de alternative medier tager den største af alle historier op . De eksperimentelle sprøjter og skaderne de har givet . Historien slrives ikke noget sted. Det er rigtogt. Bortset fra Snaphanen og Newspeek.

Poul
Poul
7 months ago
Reply to  Dragen

Ok newspeek har faktisk mere om emnet end jeg lige så ved første øjekast, så den fjerner jeg lige fra listen igen. Beklager newspeek.

Jeg tror også mest det er den korte avis som irriterer mig, måske fordi de kalder sig en avis og har det største antal læsere, men ikke bruger det til andet end at skrive om indvandrer-kriminalitet dag ud og dag ind.

Det er selvfølgelig også et problem, men at de slet ikke nævner det her er absurd.

Dragen
Dragen
7 months ago
Reply to  Poul

Jeg ved ikke, hvorfor den korte avis heller ikke skriver om den største og vigtigste historie – der finder sted i vores tid ; vaccinerne/”vaccinerne”/ covid-sprøjterne/aflivnings-sprøjterne/de-injektiøse-gaskamre og deres senfølger. Men redaktørene kan jo som udgangspunkt , selv have været støtter af sprøjteriet ?. Modtaget jabs osv. Ofte er der meget selvforståelse (ego) investeret i sådanne valg . F.eks at man er RATIONEL og intelligent . Tror på videnskaben mm. Jeg ved ikke , om der kan ligge forhold af den slags bagved ? . At f.eks den korte avis IKKE beskæftiger sig med ; – den største historie af dem… Read more »

Poul
Poul
7 months ago
Reply to  steen

“Men det er sandt, at de fleste vaccinerede har meget lidt lyst til at beskæftige sig med deres mulige sygdom og død, og det forstår jeg sagtens. Ganske få er undtagelsen.” Det er muligvis forståeligt på et psykologisk plan at benægte det hele i den første tid efter at man får det at vide, men er man redaktør på en “avis” så er det ens forbandede pligt at sætte sig ud over ens personlige frygt og advare alle andre om både problemet og bedraget bag, sekundet efter man er blevet gjort opmærksom på det og har verificeret oplysningerne. Ja i… Read more »

Dragen
Dragen
7 months ago
Reply to  steen

Jeg tænker også , at journalisterne selv er vaccineret spiller en stor rolle. Der bliver ikke det drive mod rigtig journalistik som hele affæren ellers lægger op til . For det at skulle se i øjnene , at man selv er ramt af noget ,- vaccinerne – er opgave nok i sig selv. Den private del af journalisten har brug for den uansvarlige del af den enkelte politiker. De partner op og støtter tavst hinanden.

Poul
Poul
7 months ago
Reply to  steen

Ja den læste jeg godt, men er det ikke lige præcist der hvor selverklærede medier som den korte avis mfl som kalder sig for et alternativ til mainstream medierne, burde gå ind og tage den historie fra Stig Ekkert op, og spørge “hvad fanden handler det her om, lad os straks få ringet til TV2 og høre hvad de har at sige til den anklage?” De kunne jo bare ringe til Stig Ekkert og høre hvad programmet hed og hvem der var producer på det, og så tage den derfra. Den ordre til medierne om at holde kæft om konsekvenserne… Read more »

Dragen
Dragen
7 months ago
Reply to  steen

Jeg forstår også godt hvorfor , de der er jabbed, ikke har lyst til eller magter , at beskæftige sig med egen død , og hvad de med sprøjterne har gjort ved sig selv. Jeg forstår dem fuldt ud.

Fordrukken Taber
Fordrukken Taber
7 months ago
Reply to  Dragen

DKA, dvs Jespersen og Pittelkow, har igennem længere tid været store tilhængere af både sprøjterne og vaccineapartheidsamfundet. Det var også derfor at man på et tidspunkt så en enorm udvandring fra avisen blandt kommentatorerne- som jeg nu aldrig selv har tilhørt, fordi man i forvejen kun kunne kommentere derinde gennem facebook (!). Jeg ved ikke om tingene har ændret sig siden dengang i 2020-21, men jeg gider ikke længere at beskæftige mig med DKA, fordi Jespersen og Pittelkow så åbenlyst var tilhængere af vaccinepolitistaten. Men sådan er det jo med “tidligere” socialdemokrater- socialismen og tvangskulturen sidder for dybt i dem… Read more »

Dragen
Dragen
7 months ago

Det forklarer jo en del , alt det du oplyser her. Jeg har ikke haft kendskab til det du skriver her. Men stadig er det da underligt , at den største af ALLE historierne der sker idag ( og det sker mange), ikke nævnes eller idfoldes journalistisk andre steder end Newspeek og Snaphanen . Det er da underligt?

Fordrukken Taber
Fordrukken Taber
7 months ago
Reply to  Dragen

Helt enig. Tavsheden er larmende. Jeg tror så ikke at de ansvarlige for denne situation føler sig truede- de lever jo i deres egen verden hos den evigt indbyrdes enige og selvretfærdige politikerjunta inde på Christiansborg, der jo, som vi alle ved, er langt, langt klogere, bedre orienterede og langt mere værdige end os andre og hvor alle vi andre ifølge deres ubetalelige og altid korrekte vurdering er uvidende, fordomsfulde og mindreværdige kældermennesker, der i virkeligheden burde være taknemmelige for at vi får lov til at gå rundt og forurene deres verden med vores tilstedeværelse.. Desuden er politikerjuntaens jerngreb om… Read more »

Nielsen
Nielsen
7 months ago

@ Bitten Kirsti-Nielsen
Jeg klikkede aldrig på youtuben i posten. Jeg gættede forhåbentlig kvalificeret at den var eksempler på tyranners bormaldfærd og kommenterede som sådan.

Cat Girl
Cat Girl
7 months ago

OT – WATCH LEADER’S FACE WHEN PUTIN MAKES SHOCKING NUCLEAR ANNOUNCEMENT | DM CLIPS | RUBIN REPORT
https://www.bitchute.com/video/v5hg70waMqA/

Rubin Report
daverubin

28815 subscribers

Cat Girl
Cat Girl
7 months ago
Reply to  Cat Girl

Her er der virkelig grund til at kigge på hvem Rubin er og har været, hvis man vil prøve at forstå om der er tale om en global, eller en regional konflikt mellem stat ((er(?))) og folk og stadig kan man ikke være mere sikker end hvis man sætter sig for at læse alle vedtagne beslutningsforslag i UNs forsamling og efterfølgende ordlyd i traktater og lokal lovgivning for at se at konflikten er global mellem verdensregering/verdensstat, som allerede er etableret på den ene side og jordens befolkning på den anden

36
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x