26
jun
Seneste opdatering: 26/6-23 kl. 1408
45 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Vi er verdens gangstere og terrorister”

“Slynglerne og gangsterne er Joe Biden, NATO, USA og det milit√¶rindustrielle kompleks. Vi er verdens terrorister, ikke Rusland, ikke Putin, ikke Kina. Og det slutter for os, som det er sluttet for ethvert imperium.”

“Det er ligegyldigt, hvem der vinder. Hvem har vundet ethvert pr√¶sidentvalg siden 1980? Det har Wall Street, det milit√¶rindustrielle kompleks, big pharma og oliebranchen. Hvad beh√łver man ellers at vide?”

“Laver nogen p√• ABC, CBS, MSNBC, FOX, CNN en dokumentar om Pfizers lort under Covid? Nej! Hvorfor? Fordi de ogs√• ejer deres forbandede firmaer. De nyhedstjenester findes for at fabrikere st√łtte til dem, Black Rock. De er dukkef√łrerne, de tr√¶kker i tr√•dene.” (videolink)

Er det ikke m√¶rkeligt, at JP, Berlingske, TV 2, Politiken og DR ikke har James O’Keefes’ historie om hvorfor USA/NATO f√łrer krig for Ukraine, et land uden nogen geopolitisk betydning for USA?

Er det ikke m√¶rkeligt, at EU-kommissionen synes, at krig er en god ide, da EU nu engang er ‘et fredsprojekt?’

N√¶h, de ejer ogs√• ‘deres forbandede firmaer’ direkte eller indirekte. EU er skabt af den globalistiske pengemagt. USA er den pengemagt, blot med en h√¶r og en pr√¶sident. Allerede for 60 √•r siden forklarede Kennedyfamiliens ven, forfatteren Gore Vidal, hvad en amerikanske pr√¶sident var for en gallionsfigur for pengemagten, og det har ikke √¶ndret sig siden uden h√łjst til det v√¶rre.

Vil du hjernevaskes af Black Rock via disse medier? Tilsyneladende. Selv intelligente mennesker tror ofte p√• dem. Det er derfor p√¶relet for dem at kontrollere befolkningen for politikerne og de store formuer. Propaganda er s√•re enkelt. De fleste politikere beh√łver ikke engang forst√• den selv, det er nok, at dem i toppen – dem til en del over 10.000 dollars – forst√•r den. De andre skal blot gentage den i nogle m√•neder, s√• tror de selv p√• den.

Medierne kan n√łjes med at kalde Putin en stadig v√¶rre slyngel, og bringe reportager om de evige, unge m√¶nd, der rejser til Ukraine for at dr√¶be eller blive sl√•et ihjel. Til √¶re for Black Rock, de helt store formuer og deres aktion√¶rer.

I mellemtiden balancerer verden p√• kanten af atomkrig p√• nu 28. m√•ned. Meget f√• synes at bekymre sig over, at de og alt andet kan v√¶re borte i morgen, men medierne g√łr sig ogs√• umage for at nedspille den mulighed. Jeg husker¬† Cuba-krisen, da jeg var 11 √•r og verden var grebet af berettiget, sk√¶lvende d√łdsangst. Ganske anderledes i dag.

Hvis jeg var ung, og havde et helt liv tilgode, ville jeg protestere over denne krig og dens mulighed for at stjæle hele mit liv, men nej. Det ser vi ikke. Jeg mindes om da jeg var 19 år, og der blev lavet sange som nedenstående. Hvor er I nu henne, unge? Vil I leve? Skal planeten leve?

Vil du lidt længere ind i pengemotivet, anbefaler jeg en dokumentar, som en venlig læser sendte til mig 2021: Hvem ejer verden?

Jimy Dore er stand-up komiker, men det er virkelig ikke s√•dan, at man savner en journalist. Som man h√łrer, er de ikke til nogen hj√¶lp hvis man vil forst√• denne krig. Dore er egentlig venstreorienteret og fhv. demokrat, og s√• er han b√łsse, og desuden er han vaccineret. Intet af det tror man umiddelbart, n√•r man h√łrer ham.

Se desuden Gunnar Olesens anmeldelse: BENJAMIN ABELOW: HVORDAN VESTEN BRAGTE KRIGEN TIL UKRAINE.

Feel Like i’m Fixing to Die Rag – 1967

Den er her for tekstens skyld, gå ikke glip af den.

Masters of War- 1963

With God on our side – 1964

4.2 5 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

45 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Danmark, 95 procent debile
Danmark, 95 procent debile
5 months ago

Der er ingen tvivl om at friheden og det gode liv skal findes i √ėsteuropa, sm√• lommer i Mellemamerika, Afrika og Fjern√łsten.

Tænk at nå til den erkendelse i 2023.

USA k√łres af ren ondskab og Vesteuropa et s√• korrumperet og stupidt at vi f√łlger efter som dikkende lammehaler.

Det bliver vores undergang.

Allan G Larsen
Allan G Larsen
5 months ago

Jeg har efterh√•nden f√•et den opfattelse at NATO, USA og EU med sin deltagelse og provokationer har f√łrt Rusland direkte ind i armene p√• div. slyngelstater.
Jeg tror at alle de sanktioner som vi har indf√łrt overfor Rusland vil hamre os direkte i ansigtet som en boomerang. Men vi f√•r se!.

Dan Christensen
Dan Christensen
5 months ago

Slynglerne, gangsterne, Joe Biden, NATO, USA og det militærindustrielle kompleks tænker som så: Vi styrer jo folket komplet via MSM Рså vi har allerede folkestyre!
“We all want you to be happy – and if you are not happy – we have got ways to make you happy. Turn the other cheek, dummy.”

Erling
Erling
5 months ago

Poul Pinligt pinligt, Poul. Hjerned√łdt uartikuleret politisk motiveret indl√¶g uden ringeste substantielt viden om emnet, og uden at man kan ane bare en flig af lyst til at udvide horisonten. Det vil formentlig v√¶re at kaste perler for svin at forsyne dig med links til det utal af bloks, som virkelig kunne berige dig med fakts om denne sag. Men m√• jeg alligevel anbefale dig at begynde at grave i USA ¬īs voldige adf√¶rd overfor nationer, som ikke ville v√¶re med p√• den amerikanske krigsvogn og ikke ville sig lade diktere af dets evige krav om global hegemoni. Du beh√łver… Read more »

Dragen
Dragen
5 months ago

En af de allerbedste protest-sange fra 60’erne. Den n√•r ud over sin tid .

Dragen
Dragen
5 months ago
Reply to  steen

Med “protest-sang” t√¶nker jeg f√łrst og fremmest p√• den umiddelbarhed i kvalitet den har . Den mobiliserer instant . Og p√• mange planer ,- p√• engang . Den er let at l√¶rer , – hurtigt . Og mobiliserer umiddelbart intellekt og f√łelse p√• en gang . B√•de mht indsigt – mere generelt . Hvem og hvad styrer egentligt det her? B√•de dengang og nu ? . Men ogs√• personligt . Hvem sendes afsted ?. Og HVAD kommer hjem igen?. N√•r jeg h√łrer folks “bullshit” mht Ukraine , overrasker det mig , at ingen t√¶nker p√• det politiske spil bag ,… Read more »

Svend Gi√łnge
Svend Gi√łnge
5 months ago
Reply to  steen
Danmark, 95 procent debile
Danmark, 95 procent debile
5 months ago

Kender i Redacted på you tube? Jeg tror I vil kunne lide kanalen.

Poul
Poul
5 months ago

Godt at se at du har opdaget jimmy dore, men du og alle andre der er imod at forsvare sig imod en invasion bliver n√łdt til lige at svare p√• et ret simpelt sp√łrgsm√•l: Tror i at det er black rock eller EU eller USA (eller evt andre) som har bedt putin om at opf√łre sig som det st√łrste r√łvhul p√• jorden og invadere sine nabolande? Hvis svaret er ja, s√• h√¶nger jeres teori i det mindste sammen. Hvis svaret er nej, s√• skylder i en forklaring p√• hvad man s√• skal stille op n√•r ruslands tropper marcherer ind over… Read more »

Anders
Anders
5 months ago
Reply to  Poul

Du skal bare overgive dig, hvis russerne kommer Poul. Alternativt skrive et vredt indlæg på Ekstra Bladet, og se om ikke russerne tager retræten.
Eventuelt kan du hygge dig med et afsnit “vild med dans” fra din VHS-samling.

Helt sikkert er det dog, at skulle “Ivan” banke p√• d√łren, s√• er samtlige danske politikere stukket af. Politikernes krigsretorik er nemlig vigtigere end Danmarks milit√¶re form√•en.

Dan Christensen
Dan Christensen
5 months ago
Reply to  Poul

Den 29. juni 1676 marcherede 15.000 danske tropper ind over den formelt svenske gr√¶nse. I 1658 havde den franske konge nemlig tvunget Danmark til at overgive Sk√•nelandende til den svenske konge, Karl X Gustav. Trods svenskekonges brutale forsvenskning beholdt den danske befolkning i Sk√•ne deres danske identitet langt op i 1700-tallet. Formelt invaderede danskekongen et fremmed naboland med 15.000 mand og opf√łrte sig dermed som “det st√łrste r√łvhul” p√• jorden, if√łlge Pouls religion. Sverige beholdt sin ‘julegave’ fra den franske kong Ludvig 14, fordi svenskekongen s√łgte ly hos Frankrig. Hvad er vigtigst: “nationernes territoriale integritet”, eller “folkenes selvbestemmelsesret”? Svar: Dj√¶vlen ligger… Read more »

Poul
Poul
5 months ago

Så du siger at rusland har ret til ukraine fordi at det har putin bestemt?

wow…

Dan Christensen
Dan Christensen
5 months ago
Reply to  Poul

Poul svarede ikke p√• sp√łrgsm√•let om “territorial integritet” versus “folkenes selvbestemmelsesret”.
If√łlge Nato’s lydige vasalstater g√¶lder “Ukraines territorial integritet” MERE end “folkenes selvbestemmelsesret” p√• Krim og i Donbas. Pudsigt nok er det lige omvendt i det albansk besatte, men serbiske territorium Kossova.
Hvorfor gjaldt “folkenes selvbestemmelsesret” ikke i Sk√•ne i 1600 tallet?
Hvorfor gjaldt “Danmarks territoriale integritet” ikke i Holsten i 1864?
Poul må da gerne forklare dette til os fatsvage danskere.

Poul
Poul
5 months ago
Reply to  Poul

En masse vredesudbrud om det ene og det andet, men ikke en eneste svarer p√• sp√łrgsm√•let som fik jer til at g√• efter budbringeren istedet.

Pr√¶cist som hr og fru danmark reagerer p√• ubehagelige oplysninger om vaccine bivirkninger, eller den yderste venstrefl√łj reagerer n√•r man stiller dem logiske sp√łrgsm√•l.

I lyder fuldstændigt ligesom dem.

Poul
Poul
5 months ago
Reply to  Poul

PS, minus-stemmer bekræfter hvad jeg skrev, det ophæver det ikke. Bare til info.

Fordrukken Taber
Fordrukken Taber
5 months ago
Reply to  Poul

Du rammer hovedet p√• s√łmmet og har fuldst√¶ndig ret, Poul. At debattere med visse folk herinde om Rusland/Ukraine minder om at pr√łve at tale med covidianere. De vil ikke tage stilling til eller svare p√• legitime sp√łrgsm√•l og svinske personlige karakterangreb/mord og p√•stande om ‚Äúuvidenhed‚ÄĚ dukker lynhurtigt op, selvom mennesker som os to formentlig er ikke bare lige s√• godt, men formentlig ogs√• bedre orienterede end de mange af de p√•st√•elige typer herinde. Der var jo en grund til at jeg forlod denne debatklub som kommentator for et stykke tid siden efterh√•nden og efterf√łlgende kun skriver f√• kommentarer engang imellem… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
5 months ago
Reply to  steen

1-0 til Steen:
I betragtning af hvor lidt Ukraine og Rusland ellers fylder i danskernes daglige liv normalt, m√• man konstatere at det virkelig er lykkedes MSM’s Bidenister at opgejle de halvsl√łve rugbr√łdsdanskere. Danske politikere har pludselig f√•et st√¶rkt behov for at vise savlende begejstring for senile fuppr√¶sidenter og krigsliderlige Natomaniske samt fl√¶bende sentimental medlidenhed med klamme kriminelle oligarker i Ukraine.
Det er da påfaldende og fortjener absolut Snaphanens opmærksomhed. Vestens krigsaktivister vil gerne tage danskerne bagfra, helst uden at de bemærker det.

Fordrukken Taber
Fordrukken Taber
5 months ago
Reply to  steen

Jeg synes virkelig det er et d√•rligt svar, Steen. Men godt at vide at man ikke kan regne med dig som neutral nyhedsgengiver p√• dette omr√•de. Det vidste jeg nu p√• forh√•nd s√• jeg gider ikke at √¶rgre mig yderligere over det. Men jeg synes da at du s√• skal g√łre opm√¶rksom p√• at siden her ikke er neutral, ved alle de artikler, du bringer om konflikten. Personligt synes jeg at det er dybt forkasteligt og at du lige netop har en forpligtelse til at v√¶re neutral i denne sag. Det er ogs√• en af grundene til jeg skriver yderst… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
5 months ago
Reply to  steen

2:0 til Steen:
Demokratiets kerne er den oplyste uenighed, til frembringelse af reel pragmatisk enighed om specifikke l√łsninger, gavnlig for de fleste.
Neutralitet er som oftest et figenblad, et foregivende for et forehavende. Som eksempelvis i MSM’s medier. Disse bedyrer altid deres absolutte neutralitet, objektivitet og uafh√¶ngighed – men ‘nederdr√¶gtig’ har verden altid v√¶ret. Ordet ‘neutralitet’ er blot et signal til omverdenen om, at signalgiveren er det han udgiver sig for – alene i kraft af sin iboende kronisk moralske integritet og helligt rene enfold.

Fordrukken Taber
Fordrukken Taber
5 months ago
Reply to  steen

Det, vi mangler i dansk presse, er en neutral d√¶kning. Ikke en farvet d√¶kning. D√©t er s√•m√¶nd bare min pointe. Et princip, du ikke synes, du vil have noget at g√łre med i Ukraine-sagen. Fint nok. Men din kommentar: “Hvorfor skulle jeg v√¶re mere neutral end dig? S√• kunne jeg lige s√• godt sidde p√• en dansk medieredaktion, og f√• 50.000 i l√łn for at lyve. Eller fortie sandheden” afsl√łrer jo ogs√• at det, du synes, du h√łrer mig sige, er fuldst√¶ndig anderledes end det, jeg rent faktisk udtaler. Du anerkender dybest set ikke mit argument. Fint nok. Jeg er… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
5 months ago

Hvad ang√•r angelsakserhad vil jeg bede den √¶rede l√¶ser granske de historiske relationer mellem England og Danmark. Her kan man opregne hyppigheden af faktiske krige og fjendskaber mellem de to lande: I de fleste krige mellem Danmark og Sverige (1645-1720), var England konsekvent p√• Sveriges side. Frankrig og England gav danske Sk√•ne kvit og frit til Sverige, efter at en truende engelsk fl√•de bevogtede √ėresund. I √•ret 1700 beskyttede en engelsk-hollandsk fl√•de den svenske konges landgang og angreb p√• Sj√¶lland, mens de ogs√• blokerede K√łbenhavn. Englandskrigene best√•r af tre separate krige: Slaget p√• Reden i 1801, Terror bombardementet under belejringen… Read more »

Fordrukken Taber
Fordrukken Taber
5 months ago
Reply to  steen

Som ventet k√łrer Christensen videre p√• automatpilot med sine s√¶dvanlige kapitalisme- og angelsakserhadende indl√¶g, som jeg for√łvrigt har kommenteret i tidligere tr√•de, uden at Christensen tilsyneladende har gjort sig nogle reflektioner i den anledning. Det nye er de svinske og st√¶rkt personlige angreb p√• min karakter fra Steen. Den havde jeg ikke umiddelbart set komme. Men intet kan rigtig overraske mig l√¶ngere. Jeg gider faktisk ikke engang at reagere p√• Steens kommentarer. I stedet kan man sidde og l√¶se tr√•den her, se p√• Pouls kommentarer og konstatere at han har ret. Og tak for det, Poul. Din analyse var kort,… Read more »

Anders
Anders
5 months ago

Til gengæld er dine analyser bemærkelsesværdigt vrængende, selvmedlidende og påståelige.
Men vi kan da gudskelov konstatere, at du ikke er eksploderet endnu, modsat din dystre forudsigelse. Så det er vel et fremskridt.
L√¶g du hellere en lang lunte til din “mentale krudtt√łnde”. Det tror jeg tjener dig bedst, iblandt voksne og √¶dru mennesker.

Fordrukken Taber
Fordrukken Taber
5 months ago

Mht “Anders” kommentar: Jeg gider ikke at have noget med Anders at g√łre pga hans ufatteligt svinske holdning til Holocaust. S√• denne reaktion er til l√¶serne af Snaphanen, fordi han endnu en gang kommer med et personligt angreb mod mig: Anders¬ī indl√¶g er endnu et indl√¶g fra (endnu) en person, der angriber min karakter og psyke, i stedet for at forholde sig til emnet. Anders f√•r man naturligvis heller ikke til at debattere emnet. Han kommer bare med de s√¶dvanlige personlige angreb. Heller intet nyt under solen her. Et eller andet sted kan jeg godt forst√• at man benytter sig… Read more »

Last edited 5 months ago by Fordrukken Taber
Anders
Anders
5 months ago

Du er ikke en budbringer, blot fordi du har skrivekrampe og bruger Snaphanen som et psykiatrisk ambulatorie.
Du er et båthorn.
Båt båt. Og god bedring.

Fordrukken Taber
Fordrukken Taber
5 months ago

Min kommentar til l√¶serne af denne blog, til den anden kommentar fra “Anders”: Endnu et indl√¶g med dybest set udelukkende personlige forn√¶rmelser og det, som vedkommende sandsynligvis anser for humor. Det lyder s√•dan p√• tonen. Som s√•- naturligvis- inkluderer endnu et angreb p√• min karakter, psyke og desuden denne gang ogs√• et fors√łg p√• at stemple mig som psykisk syg. Igen- jeg gider slet ikke at kommentere hans udgydelser. Jeg vil lade l√¶serne af denne blog vurdere dem. Jeg vil dog mest af alt bede l√¶serne af denne blog om at huske og reflektere over Pouls analyse af den holdning,… Read more »

Anders
Anders
5 months ago

Det må virkelig være svært for dig og Poul at bebo det samme legeme.
Psykisk sygdom er skam ingen sp√łg.

Fordrukken Taber
Fordrukken Taber
5 months ago

Hvad ang√•r ‚ÄúAnders‚ÄĚ‚Äô seneste opslag, med en p√•stand om at jeg er psykisk syg; s√• begynder vedkommende at komme derud, hvor isen bliver voldsomt tynd- ogs√• straffelovsm√¶ssigt. S√• jeg vil MEGET KRAFTIGT opfordre ham til at overveje sine p√•stande. Nu er jeg generelt set ikke typen, der gider at true med politianmeldelse og/eller starte juridiske slagsm√•l over internetdiskussioner med kraftige meningsforskelle, MEN! Vi begynder at n√¶rme os det punkt, hvor man har provokeret mig s√• meget- og desuden kommet med p√•stande om min mentale tilstand- at jeg overvejer det.

Last edited 5 months ago by Fordrukken Taber
Anders
Anders
5 months ago

Ih, hvor du gungrer.
Ring fluks 112 og fortæl at Fordrukken Taber er tæt på at eksplodere.
S√• vil ordensmagten uden tvivl adlyde dit mindste vink… Eller ogs√• kender de straffeloven og f√•r sig et godt grin.
Her svinger du såmænd ikke taktstokken, hvor meget du end stamper i
jorden, skærer grimasser, eller frembringer bizarre, prustende og gutturale lyde.
– Det er hverken min opgave, eller pligt, at puste dig i √łret og massere dit skr√łbelige ego.
Velkommen til virkeligheden. Der bor jeg.

Fordrukken Taber
Fordrukken Taber
5 months ago

Jeg ved snart ikke hvad jeg skal sige til ‚ÄúAnders‚ÄĚ mange kommentarer og generelle chikane mod mig. Men hans provokationer, tilsvininger samt nedladende og h√•nlige holdning st√•r ihvertfald klart og tydeligt frem som billedet p√• hans debatform- den ekstremt chikanerende stil, er vel den bedste betegnelse for hans fremgangsm√•de. I tilslutning til den ufatteligt svinske Holocaust-kommentar, han leverede i en tidligere tr√•d, fremst√•r han som en s√¶rdeles ubehagelig person med s√¶rdeles usympatiske, og, ville nogle nok helt klart mene, is√¶r p√• baggrund af Holocaust-kommentaren, direkte svinske holdninger. Det er egentlig interessant p√• en eller anden s√¶r m√•de at betragte hans… Read more »

Fordrukken Taber
Fordrukken Taber
5 months ago
Reply to  steen

F√łrst lader du dine Israel-, angelsakser- og kapitalisthadende venner svine mig til- og s√• kalder du mig paranoid. Jeg er imponeret. Jeg havde egentlig ogs√• en fornemmelse af at du generelt set var mest enig med de typer, der chikanerede mig i denne tr√•d. Men jeg troede ikke, du ville deltage aktivt i chikanen. For det er hvad det er. Jeg ved ikke hvad f….. du bilder dig ind med at udstede uatoriserede mentale diagnoser over mig, sammen med de andre hadske debatt√łrer. Men det synes du √•benbart er helt okay. Tror du virkelig at jeg bare accepterer s√•dan noget??!… Read more »

Fordrukken Taber
Fordrukken Taber
5 months ago
Reply to  steen

Jeg er n√łdt til at svare p√• denne yderligere beskyldning fra Steen: Jeg skrev i alt 3 kommentarer p√• Document. De var alle enighedserkl√¶ringer med skribenten. Alle blev fjernet. Det undrer mig for√łvrigt ikke l√¶ngere at du, ret hyklerisk i forhold til din egen erkl√¶ring om ytringsfrihed og censur, erkl√¶rer dig sympatisk overfor denne uberettigede censur. Jeg kunne v√¶re st√¶rkt fristet til at unders√łge muligheden for en juridisk forf√łlgelse af dig for din falske p√•stand om min p√•st√•ede paranoia. Min advokat, som jeg har talt med om dette, har gjort mig opm√¶rksom p√• at det uanset den milde strafferamme trods… Read more »

Fordrukken Taber
Fordrukken Taber
5 months ago

Efter Steens sidste indl√¶g vil jeg her, i mit forh√•bentlig sidste indl√¶g her p√• bloggen, rekapitulere debatten/sagen for den neutrale l√¶ser- og det vil jeg pr√łve at g√łre s√• neutralt som overhovedet muligt: Jeg har naturligvis den fuldst√¶ndig modsatte opfattelse end Steen, af hele sagen, med en lignende begrundelse som den han kom med i sit nylige opslag. Omkring evt advokatindblanding: Hvad der m√•tte v√¶re injurier eller psykiatriske diagnoser osv m√• selvf√łlgelig eventuelt v√¶re op til andre at vurdere. Fra min side mener jeg at kunne konstatere at Steen ikke accepterer kritik for sin redaktionelle linie i Rusland/Ukraine-konflikten; han deltog… Read more »

Anders
Anders
5 months ago

Jeg gætter på at dine forældre aldrig bad dig om at tie stille.

“The fool doth think he is wise, but the wise man knows himself to be a fool”.
– William Shakespeare

Fordrukken Taber
Fordrukken Taber
4 months ago

Efter at jeg lagde ovenst√•ende kommentar ind, har jeg besluttet fuldst√¶ndig at droppe Snaphanen som et medie, jeg f√łlger.Det inkluderer kommentarerne, s√• hvis der er kommet yderligere kommentarer og personlige angreb p√• mig siden jeg skrev f√łrn√¶vnte ovenst√•ende kommentar, s√• har jeg for det f√łrste ikke l√¶st den/dem og det er simpelthen s√•dan at jeg ikke finder dem v√¶rd at besk√¶ftige sig med. Standarden herinde er for lov og man har en redakt√łr, der √•benbart ikke synes at hans l√¶sere har ret til/krav p√• at blive ordentligt orienteret i forbindelse med Rusland/Ukraine-krigen, dvs s√• grundigt som muligt og med synspunkter… Read more »

Anders
Anders
4 months ago

I dine hænder er holocaust reduceret til en gammel lirekasse. Og man trættes i længden af det stærkt begrænsede, cirkulære repetoire.
Men kom godt videre.

45
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x