8
feb
Seneste opdatering: 9/2-24 kl. 1224
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Som ikke bestÄr af blod

Her taler dr. Campbell bĂ„de om de hvide, fibrĂžse blodpropper, og det balsamĂžrerne kalder “kaffegrums”, som er mikropropper. Vi  hĂžrer statistikken over deres forekomst. Vi har set pĂ„ video, at blodet ĂŠndres Ăžjeblikkeligt fra injektionstidspunktet, og dette antyder at blodet ĂždelĂŠgges af Covid sprĂžjterne, og at blodtranfusioner altsĂ„ er farlige og overfĂžrer Spike proteiner i store mĂŠngder pĂ„ hospitaler og af blodbanker hver dag.

Ingen af de to er i tvivl om, at propperne er forĂ„rsaget af Spike proteinerne, som er indeholdt i Covid sprĂžjterne. Her advares ogsĂ„ imod mRNA teknikken, der snart spredes til mange andre prĂŠparater. Den vil slĂ„ millioner eller milliarder ihjel og “mĂ„ stoppes Ăžjeblikkeligt.”

Se ogsĂ„ de nye blodpropper I. Begge oprindeligt pĂ„ You Tube, som ikke lader dem indlejre. Et vink med en vognstang fra censurerende You Tube til dr. Campbell, der ellers er flink at kalde sprĂžjterne for ‘medical intervention.’ Google/You Tube fĂžler sig mere kompetente end samtlige lĂŠger, der skriver mod vaccinerne. De fĂžjer sig til massemorderne i denne historie. Der er intet andet ord for dem.

En historisk forbrydelse. Sig sandheden. Nu!

Se ogsÄ cancerprofessoren Angus Dalgleish: The COVID Booster Cancer Time Bomb og lÊgerne Makis og Trozzi: Collapsing Athletes: Oncologist Unveils One of the Biggest Lies About the COVID-19 Shots. Det er et lille uddrag af hele interviewet, der findes her. Dr. Shoemaker: Covid vaccinerede hjerter arbejder 46 % mere.

Politikere, myndigheder, lĂŠger og medier er ved at vikle sig ind i en sĂ„ historisk forbrydelse, at der kun er ‘et rĂ„d at give dem: Sig sandheden og kom ud af den i en fart. Den vil fange jer fĂžr eller senere, for den vil ikke forsvinde, kun vokse, og den vil rive jer med sig i dybet. I hĂ„ber foragteligt nok pĂ„ DĂždens Triumf, , og jeg har ingen sympati for jer, men livet vil sejre til sidst. Derfor vil I tabe. OgsĂ„ alle I, der ved, men fejt tier nu, hvor I kunne have medvirket til at redde tusindvis af menneskeliv, men fejhed er et af menneskets mest dominerende karaktertrĂŠk. FĂ„ procent gĂžr oprĂžr imod den, som vi sĂ„ under BesĂŠttelsen af Danmark. Albert Camus skriver i “Pesten”

”
At vi nogensinde havde oplevet denne afsindige verden, hvor det var lige sĂ„ almindeligt at slĂ„ et menneske ihjel, som at slĂ„ en flue ihjel, dette velordnede barbari, dette beregnende afsind
”

Dr. Peter McCullough Warns of ‘One-World Government Coming Our Way’

Flere og flere lĂŠger opdager, at deres medicinske indsigter nĂždvendigvis fĂžre dem videre til det politiske

“The next pandemic is not a matter of if but of when,” says WHO Director-General Tedros Adhanom Ghebreyesus. Klaus Schwab, the WEF, and the so-called global elites gathered for a 5-day annual meeting in Davos from January 15-19. One of the topics on their agenda that raised some eyeballs was “Preparing for Disease X


HĂžr det her, 2:32

3.7 3 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
5 months ago

En undersÞgelse af 700 injicerede viste, at syv mÄneder efter skulle deres hjerte arbejde 46 % over normalen for at opretholde et sufficient kredslÞb. Mon det er en del af forklaringen pÄ, hvorfor nogle af de injicerede ser ud til at vÊre Êldet betydeligt hurtigere end normalt? Jeg har endnu til gode at hÞre lÊger komme med en forklaring pÄ det fÊnomen:

https://twitter.com/annallan72/status/1755701901591478553

Last edited 5 months ago by Margrethe
Dragen
Dragen
5 months ago
Reply to  Margrethe

Tak for link. Det giver menning ifht ĂŠldning .

Dragen
Dragen
5 months ago
Reply to  Margrethe

…og forresten E. Dowd talte et sted om nĂŠsten 1100% stigning i for hĂžjt blodtryk .

Cat Girl
Cat Girl
5 months ago

Lidt OT og sÄ alligevel, vel ikke

DR. ANDREW KAUFMAN’S GUEST APPEARANCE ON THE AJ ROBERTS SHOW | MIRROR
https://www.bitchute.com/video/tgY17FwSJdJs/

Dine OT tips er velkomne, men vĂŠr venlig at samle dem i fĂŠrre poster, de fylder for meget /Steen

Cat Girl
Cat Girl
5 months ago
Reply to  Cat Girl

Skal jeg nok 🙂

Last edited 5 months ago by Cat Girl
Nielsen
Nielsen
5 months ago

Mens vi venter pÄ Carlson og Putin:
https://www.bitchute.com/video/XNOO0I29OsEb/
SĂŠrdeles smukt lavet.

Cat Girl
Cat Girl
5 months ago
Reply to  Nielsen

Perfekt intro 😀

PrÞv denne pÄ TOR-netvÊrk .)

the Oligarchs run the United Nations and we know that they have a pedophilia system.
https://www.bitchute.com/video/afX5O0iy7bfR/

Last edited 5 months ago by Cat Girl
Dragen
Dragen
5 months ago
Reply to  Nielsen

Award show der er vÊrd at bruge tid pÄ. Corbets report nÄr han er allerbedst.

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x