8
feb
Seneste opdatering: 9/2-24 kl. 1224
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Som ikke består af blod

Her taler dr. Campbell både om de hvide, fibrøse blodpropper, og det balsamørerne kalder “kaffegrums”, som er mikropropper. Vi  hører statistikken over deres forekomst. Vi har set på video, at blodet ændres øjeblikkeligt fra injektionstidspunktet, og dette antyder at blodet ødelægges af Covid sprøjterne, og at blodtranfusioner altså er farlige og overfører Spike proteiner i store mængder på hospitaler og af blodbanker hver dag.

Ingen af de to er i tvivl om, at propperne er forårsaget af Spike proteinerne, som er indeholdt i Covid sprøjterne. Her advares også imod mRNA teknikken, der snart spredes til mange andre præparater. Den vil slå millioner eller milliarder ihjel og “må stoppes øjeblikkeligt.”

Se også de nye blodpropper I. Begge oprindeligt på You Tube, som ikke lader dem indlejre. Et vink med en vognstang fra censurerende You Tube til dr. Campbell, der ellers er flink at kalde sprøjterne for ‘medical intervention.’ Google/You Tube føler sig mere kompetente end samtlige læger, der skriver mod vaccinerne. De føjer sig til massemorderne i denne historie. Der er intet andet ord for dem.

En historisk forbrydelse. Sig sandheden. Nu!

Se også cancerprofessoren Angus Dalgleish: The COVID Booster Cancer Time Bomb og lægerne Makis og Trozzi: Collapsing Athletes: Oncologist Unveils One of the Biggest Lies About the COVID-19 Shots. Det er et lille uddrag af hele interviewet, der findes her. Dr. Shoemaker: Covid vaccinerede hjerter arbejder 46 % mere.

Politikere, myndigheder, læger og medier er ved at vikle sig ind i en så historisk forbrydelse, at der kun er ‘et råd at give dem: Sig sandheden og kom ud af den i en fart. Den vil fange jer før eller senere, for den vil ikke forsvinde, kun vokse, og den vil rive jer med sig i dybet. I håber foragteligt nok på Dødens Triumf, , og jeg har ingen sympati for jer, men livet vil sejre til sidst. Derfor vil I tabe. Også alle I, der ved, men fejt tier nu, hvor I kunne have medvirket til at redde tusindvis af menneskeliv, men fejhed er et af menneskets mest dominerende karaktertræk. Få procent gør oprør imod den, som vi så under Besættelsen af Danmark. Albert Camus skriver i “Pesten”

”…At vi nogensinde havde oplevet denne afsindige verden, hvor det var lige så almindeligt at slå et menneske ihjel, som at slå en flue ihjel, dette velordnede barbari, dette beregnende afsind…”

Dr. Peter McCullough Warns of ‘One-World Government Coming Our Way’

Flere og flere læger opdager, at deres medicinske indsigter nødvendigvis føre dem videre til det politiske

“The next pandemic is not a matter of if but of when,” says WHO Director-General Tedros Adhanom Ghebreyesus. Klaus Schwab, the WEF, and the so-called global elites gathered for a 5-day annual meeting in Davos from January 15-19. One of the topics on their agenda that raised some eyeballs was “Preparing for Disease X…

Hør det her, 2:32

3.7 3 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
21 days ago

En undersøgelse af 700 injicerede viste, at syv måneder efter skulle deres hjerte arbejde 46 % over normalen for at opretholde et sufficient kredsløb. Mon det er en del af forklaringen på, hvorfor nogle af de injicerede ser ud til at være ældet betydeligt hurtigere end normalt? Jeg har endnu til gode at høre læger komme med en forklaring på det fænomen:

https://twitter.com/annallan72/status/1755701901591478553

Last edited 21 days ago by Margrethe
Dragen
Dragen
21 days ago
Reply to  Margrethe

Tak for link. Det giver menning ifht ældning .

Dragen
Dragen
21 days ago
Reply to  Margrethe

…og forresten E. Dowd talte et sted om næsten 1100% stigning i for højt blodtryk .

Cat Girl
Cat Girl
21 days ago

Lidt OT og så alligevel, vel ikke

DR. ANDREW KAUFMAN’S GUEST APPEARANCE ON THE AJ ROBERTS SHOW | MIRROR
https://www.bitchute.com/video/tgY17FwSJdJs/

Dine OT tips er velkomne, men vær venlig at samle dem i færre poster, de fylder for meget /Steen

Cat Girl
Cat Girl
21 days ago
Reply to  Cat Girl

Skal jeg nok 🙂

Last edited 21 days ago by Cat Girl
Nielsen
Nielsen
22 days ago

Mens vi venter på Carlson og Putin:
https://www.bitchute.com/video/XNOO0I29OsEb/
Særdeles smukt lavet.

Cat Girl
Cat Girl
22 days ago
Reply to  Nielsen

Perfekt intro 😀

Prøv denne på TOR-netværk .)

the Oligarchs run the United Nations and we know that they have a pedophilia system.
https://www.bitchute.com/video/afX5O0iy7bfR/

Last edited 22 days ago by Cat Girl
Dragen
Dragen
21 days ago
Reply to  Nielsen

Award show der er værd at bruge tid på. Corbets report når han er allerbedst.

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x