11
feb
Seneste opdatering: 12/2-24 kl. 0905
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Wipe the Soviet Union off the Map”

Barely six weeks after the bombing of Hiroshima and Nagasaki, the U.S. War Department released a Secret Plan on September 15, 1945 to bomb 66 cities of the Soviet Union with 204 atomic bombs. The September 1945 Plan was to “Wipe the Soviet Union off the Map” at a time when the US and the USSR were allies. Confirmed by declassified documents, Hiroshima and Nagasaki served as a “Dress Rehearsal”

Det er kun en uge siden, da jeg sĂĄ Oliver Stones “JFK – destiny betrayed”, at jeg blev klar over, at der under Kennedy og Cubakrisen eksisterede en doktrin, der gik ind for et atomart “first strike” pĂĄ Sovjetunionen. Kennedys generaler, herunder Curtis LeMay, der hadede  Kennedy, gik under krisen ind for et first strike pĂĄ Sovjet, og havde det ikke været for præsidenten, havde ingen af os siddet her i dag. Planeten jorden havde været en ørken.

Doktrinen blev afklassificeret i 1975. Der skulle iflg. prof. Chossodovsky stadig eksistere en ide om, at atombomber kan brugers “sikkert for civile.” Det er “mini-nukes” eller “taktiske atomvĂĄben.” Beskyttelsen i MAD” – mutually assured destruction er borte.

Det er barokt, at vi skal bildes ind, at Donald Trump skulle udgøre en fare for atomkrig, nĂĄr det i virkeligheden er Joe Biden, der gør det.* Vi lever ifølge professoren i den farligeste tid siden Cuba-krisen, og the legacy media skjuler det for os. Vi har kun krigsbegejstrede medier og politikere, og en befolkning der tror, at det hele ligger i tryggeste hænder mens de flager med blĂĄgult for Nato’s aggressioner.

I et interview i Die Welt i går, siger Stoltenberg at vi godt kan forberede os på årtier med krig og konfrontation med Rusland. Hvorfor? Hvilke europæere har nogen interesse i det? Er det det, vi nu har EU og Nato til?

Der er ingen antikrigsbevægelse i dag, fordi medierne skjuler faren for os og vi gĂĄr lykkeligt rundt og tror, at alt er i de bedste hænder. Vi opretholder presset pĂĄ Rusland via Ukraine, og tror at det er risikofrit og en god ting. Vestlige politikere som Fogh Rasmussen, kan sige, at “selvfølgelig skal Ukraine ind i Nato.” Det er bindegalt.

I sin eftersnak til Putin interviewet, siger Tucker at vi “styres af nutcases.” Det er svært at modsige. De kan koste os alle livet.

Læs “Preemptive Nuclear War”: The Historic Battle for Peace and Democracy. A Third World War Threatens the Future of Humanity

Benyt eventuelt lejligheden til at se dokumentaren The Man Who Saved The World

Putin’s February 21st 2022 Statement *

Vladimir Putin’s statement on February 21st, 2022 was a response to US threats to use nuclear weapons on a preemptive basis against Russia, despite Joe Biden’s “reassurance” that the US would not be resorting to “A first strike” nuclear attack against an enemy of America:

“Let me [Putin] explain that U.S. strategic planning documents contain the possibility of a so-called preemptive strike against enemy missile systems. And who is the main enemy for the U.S. and NATO? We know that too. It’s Russia. In NATO documents, our country is officially and directly declared the main threat to North Atlantic security. And Ukraine will serve as a forward springboard for the strike.” (Putin Speech, February 21, 2022, emphasis added)

In July 2021, the Biden administration launched its Nuclear Posture Review (NPR) which was formally announced in October 2022.

The 2022 NPR includes what is described as a “nuclear declaratory policy of the United States”.

The 2022 NPR largely confirms the nuclear options developed by the Obama and Bush administrations predicated on the notion of preemptive nuclear war raised in President Putin’s speech.

The underlying US nuclear doctrine consists in portraying nuclear weapons as a means of “self defense” rather than as a “weapon of mass destruction”.

The NPR does not rule out the possibility of a “first strike” nuclear attack against Russia. Chossodovsky Substack

3.7 6 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

18 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Korrupte tosser og hovedløse høns regerer verden
Korrupte tosser og hovedløse høns regerer verden
3 months ago

Selvfølgelig er det livsfarligt at have syge, senile, dumme, ondskabsfulde, psykopatiske, kortsynede, navlepillende, korrupte eller forrykte mennesker til at regere verden. Ideologiske fanatikere som f.eks. marx- ister, nazister, feminister, islamister og verdensfrelsere er ogsĂĄ livsfarlige. At vælgere tit er letsindige, naive, uvidende og glemsomme, og at valg kan optælles pĂĄ uærlig vis, peger alt sammen pĂĄ at det er usikkert om menneskeheden kan overleve ret meget længere. Antallet af tĂĄber og galninge, slyngler og pulverhekse er for stort, til at fornuft, demokrati og civilisation kan bestĂĄ i en digital, atom-oprustet og krigsgal verden. Bemærk hvordan WHO, WEF, FN, EU, USA… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
3 months ago

Biden behøver ikke at blive tvangsindlagt pĂĄ en “mental institution”. Han befinder sig allerede i et sĂĄdant sted, sammen med alle mennesker. Hele den nordlige halvkugle er efterhĂĄnden blevet en lukket afdeling fyldt med rablende vanvittige politiske aber. Inden Bidens brintbomber slukker lyset for os alle i Europa, efter 100 gigantiske glimt pĂĄ himlen, vil vi gerne have at vide, hvorfor europæerne skulle betale 2% i beskyttelsespenge til den amerikanske vĂĄbenindustri via Nato – de penge var, er, og vedbliver under alle omstændigheder at betragte som totalt spildt. Wall Street’s jonglører og USA’s vĂĄbenfabrikker ryger stensikkert ogsĂĄ til helvede; deres… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
3 months ago

Bortset fra de over 80%, som tror på psykiaternes pillepushen, fantasihistorier og helt tomme postulater, så sidder de få med hjerne spærret inde på psykisk social kontrol

De er ofte paranoide, da alle er efter dem

Last edited 3 months ago by Cat Girl
DavidK
DavidK
3 months ago

Fuldkommen enig.

Viktor Børge
Viktor Børge
3 months ago

Vi mĂĄ prise os lykkelige for at Mettler ikke sidder med knappen.
Hun vil ikke tøve et sec., hvis hun fĂĄr muligheden – mink eller mennesker er hende lige fedt.

Korrupte tosser og hovedløse høns regerer verden
Korrupte tosser og hovedløse høns regerer verden
3 months ago

Ved hjælp af tanks, jetjagere, kanoner, granater, raketter, bomber og patroner samt milliarder af skattekroner er Mette i gang med at vinde 3. verdenskrig pĂĄ Ukraines, Danmarks, Nato’s og EU’s vegne, sĂĄ nu kan sejren ikke være langt væk. Snart vil sĂĄ mange russiske soldater have mistet livet, at de fĂĄ overlevende blive nødt til at overgive sig. Derefter kan vi danskere føle os trygge, og Vesten har undgĂĄet ragnarok. Det viser at Mette er en fremragende feltherre med den handlekraft der er brug for. Hun øvede sig pĂĄ minkene og omsatte sine erfaringer til militær strategi. Det er godt… Read more »

Viktor Børge
Viktor Børge
3 months ago

Du har ret, jeg lægger mig fladt ned.

Dan Christensen
Dan Christensen
3 months ago

“…Mette er en fremragende feltherre…”
Er det derfor hun foretrækker at gå i herretøj? For at eksponere sin indre hanbavian?

Nielsen
Nielsen
3 months ago

De er dybt sindssyge de der nato war mongers. Jo før vi kan komme ud af den krigsorganisation jo bedre. Ja og ud af nEUropa.

DavidK
DavidK
3 months ago

Dybest set atombombede man kun Japan for at sætte en skræk i livet pĂĄ russerne, og stærke kræfter ville naturligvis fortsætte med Sovjet ogsĂĄ. Ja, det er sindssygt. De er splittergale hele bundtet. Det er snart helt sikkert de fĂĄr deres krig, og sĂĄ kan vi starte forfra med køller og stenøkser. Sidder i disse dage og genser “The Expanse”, ingen sammenhæng i øvrigt, udover at jorden pĂĄ et tidspunkt stĂĄr over for udslettelse, pga. intriger, forræderi, superrige galninge og sindssyge politikere. Som een af hovedpersonerne siger: The stars are better off without us. De ord er pludselig blevet uhyggeligt… Read more »

Ulf Dahl
Ulf Dahl
3 months ago

Även Churchill hade en plan att Brittiska Armen skulle marschera in Polen och köra bort Röda Armen från landet. Planen stoppades av brittiska generaler då det troligtvis hade blivit myteri i armen. Dessutom hade amerikansk stöd behövs då hela underhållet skötes av amerikaner som försörjde dom med allt. Den vanlige soldaten var hemsk tacksam mot Röda Armen som hade knäckt tyskarna med oerhört stora förluster av liv

blĂĄ briller
blĂĄ briller
3 months ago

“havde det ikke været for præsidenten, havde ingen af os siddet her.” Ha,ha, den kommentar er sĂĄ naiv og enfoldig, at den er morsom. Der findes ĂĄbenbart stadig folk – de sĂĄkaldte “normies”, der er sĂĄ uerfarne, uintelligente og godtroende, at de uden videre æder rĂĄt hvad medierne og magthaverne bilder dem ind. NĂĄr selv forsvarsakademiet erklærer overfor landets journalister, at atomvĂĄben ikke er et militært middel, sĂĄ skulle man jo tro at intelligente folk ville kunne slĂĄ to og to sammen. Man skal jo ikke grave langt ned i “eksperternes” og skribenternes primær-kilder, før det hele begynder at køre… Read more »

blĂĄ briller
blĂĄ briller
3 months ago
Reply to  steen

Referencer til magthavernes og mediernes pĂĄstande og narrativer er absolut ikke evidens for deres sandhedsværdi. Det behøver man ikke at være professor for at forstĂĄ. Der er reelt ingen beviser for, at “atomvĂĄben” er andet end et amerikansk opfundet propaganda scam. En ide baseret pĂĄ et patent udtaget i 1939 pĂĄ en absurd ikke-testet hypotese om kæmpe-eksplosioner udløst ved en kædereaktion af spaltende atomer og offentliggjort i populærvidenskabelige magasiner, og senere bredt videre ud med science fiction novellen “Deadline” skrevet af forfatteren Cleve Cartmill i 1943. https://en.wikipedia.org/wiki/Deadline_(science_fiction_story) Der er ingen dokumenterbar sandsynlighed for, at ukontrolleret kernespaltning fører til andet en… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
3 months ago

Er Vesten ikke mere baseret pĂĄ “Den grundlæggende Verdensorden”, hvor et ord er et ord, og en amerikaner er en tyveknægt, der bare ikke har været i dine lommer endnu?

Åndsbollerne i den amoralske morderklub Nato, vil nu tyvstjæle 300 milliarder dollars fra russiske vestligt indestående konti og forære gysserne til Sjældenskid i Kiev.
Denne personage vil så i det skjulte returnere det meste af rovet til sine overherrer i Wall Street, på ordre af FJB; som derpå vil dele byttet med sine medskyldige tyveknægte i EU og London. Hermed udnævner Vesten sig selv som verdens førende kleptokrati.

Nielsen
Nielsen
3 months ago

“Er det det, vi nu har EU og Nato til?” Ja. Det er det desværre. De har fremprovokeret krigen, og de vedligeholder den for skatteyderes penge.

Hans
Hans
3 months ago

Det havde da ellers været en lise for østeuropæerne, hvis Sovjetunionen var blevet afskaffet efter anden verdenskrig

18
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x