16
mar
Seneste opdatering: 16/3-24 kl. 0845
44 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Af Lars Hedegaard

”Hvis det ikke har ramt en selv, så er det ikke sket”.

Det siger den tidligere svenske politimand, Anders Bergström, som forklaring på, at det store flertal af svenskerne bare ser til, mens landet er ved at gå til i voldskriminalitet.

Bergström, der har forladt politiet efter 33 års tjeneste, er blevet politiker og stiller op til EU-valget for det nye parti, Alternativ for Sverige, der bl.a. kræver, at Sverige forlader EU. Det er nemlig EU, der påtvinger de europæiske nationer en stadig strøm af indvandrere, som udgør kernetropperne i den organiserede bandekriminalitet.

Ifølge Bergström er der nu 62.000 bandekriminelle, som hjemsøger Sverige med vold og bombesprængninger. Hans egen tidligere sambo blev overfaldet af en kurdisk indvandrer bevæbnet med to slagterknive, som han brugte til at skære hende op fra skridtet til panden, så hun var ved at dø af blodtab. Den svenske stat undlod at udvise ham, men forærede ham i stedet en lejlighed.

Og sådan går det. Rigsdagens politiske partier har ikke andet at tilbyde end små indgreb, der ikke fører nogen steder hen, siger den tidligere politimand. Vil man redde Sverige, må man gribe til mere radikale metoder: Et absolut stop for mere indvandring, hjemsendelse af migranter, der ikke skal være i landet, leje af fængselspladser til de kriminelle i udlandet og genindførelse af en reel værnepligt.

Hvordan vil Anders Bergström forklare svenskernes passivitet, mens landet er ved at gå under?

Han peger på den velsmurte propagandamaskine, som drives af medierne.

Jeg genkender Bergströms forklaring.

Da jeg af natur er kyniker – man kunne også kalde det realist – forventede jeg ikke nogen folkelig opvågnen, efter at jeg i 2013 var ca. to centimeter fra at have fået en kugle i hjernen. Jeg havde sagt noget ondt om islam og skulle derfor have min straf, som i islam altid er døden.

I et par dage fortalte medierne, at det var grimt gjort sådan at ville dræbe mig, men derefter gik de hurtigt tilbage til deres hovedbeskæftigelse, nemlig at agitere for islam som fredens religion og den muslimske indvandring som en uomtvistelig berigelse og kalde enhver, der opponerede mod disse synspunkter, racist.

Attentatet blev en stor sag i en uges tid, men nu er glemt, og danskerne kan trøste sig med, at ingen vil krumme et hår på deres hoved – hvis de vel at mærke undlader at træde profetens herboende krigere over tæerne og ikke kommer i vejen for indvandrerbanderne.

Og hvem har lyst til det?

(Jeg linkede to gange på Facebook til Bergströms udtalelser, men hver gang blev de fjernet.)

Interview: Den svenske tilstand

Se også: Dagens Sverige vil kollapse. Personer som tror at SD i regjering vil redde Sverige forstår ikke hvor alvorlig situasjonen er.

Foto Wikipedia

4.3 6 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

44 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Dan Christensen
Dan Christensen
1 month ago

Sverige er nu medlem af NATO, en militær organisation som straks kommer og forsvarer Sverige, hvis Sverige bliver angrebet af en fjendtlig magt. OK – Sverige har nu været under angreb af en ekstrem fjendlig magt igennem de seneste 30 år, nemlig den reigiøse supermagt islam, der specialiserer sig i skjulte demografiske angreb på alle kristne lande. Islam har skiftet det militære isenkram ud med barnevogne, hvilket er det farligste våben af alle, inklusive atomvåben. Sveriges aktive hovedfjende er således islam i alle dens skjulte former – ikke Rusland. Sverige er derfor berettiget til at trykke på nødknappen, for at… Read more »

Danmark er tæt på at indhente Sverige
Danmark er tæt på at indhente Sverige
1 month ago

Svenskernes aktive hovedfjende er vel egentlig de skøre og forræderiske politikere i Stockholm som i årtier har snydt og narret vælgerne med hyklerisk og korrupt snak om humanisme og berigelse. At man gav kurderen en lejlighed som belønning for sit blodige overfald, viser at ren galskab og ondskab har skubbet al fornuft og retfærdighed ud i mørket, hvis det passer. (Fik han slet ingen straf?) Iflg. Hodja, Youtube og Den korte avis mfl. er Sverige nu det farligste land i Europa at opholde sig i. Det blå-gule land er ved at være som Mexico, Libanon, Venezuela og Colombia hvad bandetrusler… Read more »

Dan Christensen
Dan Christensen
1 month ago
Reply to  steen

Indenfor de fleste yngstes levetid i Sverige, vil der være så få etniske svenskere tilbage, at de sejrende muslimer kan udstillle dem i Stockholms zoologiske have, sammen med andre bavianer og silkeaber – og hele flokken vil med garanti have konverteret til numseløfterreligionen.
Hvis man nogensinde kan opfinde tidsrejser, ved jeg nok hvad mange svenskere vil ændre på, hvis de kan rejse tilbage til 1975 – og det har at gøre med islams ankomst til Sverige.

Ole
Ole
1 month ago

“Christer Petterson” var 15 år for sent på den

Den europæiske dårekiste
Den europæiske dårekiste
1 month ago
Reply to  Ole

CIA.

Steen
Steen
1 month ago

I de yngre aldersgrupper – 15-44 – er indvandrere ved at være i flertal, og å er det ikke svært at regne ud, hvordan Sverige ser ud demografisk i den anden halvdel af dette århundrede. Vil nogen gøre noget for at forhindre, at Svensson kommer i mindretal omkring 2045? Det tror jeg bestemt ikke.

Det der er sket, falder faktisk ind under adkille af FNs definitioner på folkemord. Måske vil man kalde det “folkeselvmord”, men det krævede jo at Medelsvensson havde haft nogen indflydelse på det, og det havde de ikke.

Nielsen
Nielsen
1 month ago

North Atlantic Terror Organization og nEUropa har i skøn forening ødelagt Norden godt og grundigt. Og vores såkaldte tjenere, som bruger enhver given lejlighed til at hylde flertalsdiktaturet, ødelægger menneskers og dyrs liv. Ja og planternes med, skal man være lidt pernittengryn. Vi som individer, som faktisk har retten til vore egne liv, lader os lede som får til skafotterne, som eugenisterne har beredt os.

Dan Christensen
Dan Christensen
1 month ago
Reply to  Nielsen

NAsty Threatening Offenders” og “Europas Untergangsters” gør alt for at holde fuldt tryk på pengerørledningen (WestStream 1) fra skatteborgernes lommer til de amerikanske våbenproducenters bankkonti.
USA’s proxykrig mod Rusland er den store pumpe i rørledningen, installeret i slyngelstaten Ukraine. Den pumper milliarder af proletarernes slanter over Atlanten.

Nielsen
Nielsen
1 month ago

Våben og MEDICINALproducenterne.

Vi har kurs mod en gigantisk humanitær katastrofe
Vi har kurs mod en gigantisk humanitær katastrofe
1 month ago

Der er partier som altid taler om at alting skal være bæredygtigt, miljørigtigt og klimaklogt. Det “sjove” er at deres samlede politik slet, slet ikke er bæredygtig, men altødelæggende og selvmorderisk. Deres miljøpolitik er fanatisk og tyrannisk, og fører til angreb på landbruget og forsyningen med fødevarer. De kræver også at landskaber ødelægges med fugledræbende 400 meter høje vindmøller, og tusindvis af mar- ker vil de have dækket med solcellemaskiner. De vil have millioner af el-biler ud på vejene, selvom udvindingen af de sjældne metaller det kræver, er årsag til store miljø-ødelæggelser. Og deres co2 politik er rendyrket vanvid plus… Read more »

Den europæiske dårekiste
Den europæiske dårekiste
1 month ago

Du glemte de milliarddyre gigantiske trakte/ støvsugere, som skal suge giftgassen CO2 ud af atmosfæren.

Hemmelige love og regler = diktatur og politistat?
Hemmelige love og regler = diktatur og politistat?
1 month ago

Ja, tænke sig at de røde og de falske borgerlige
har den frækhed at påstå at co2 er en art giftgas,
selvom co2 er en livsvigtig del af luften. Uden co2
ville vi mennesker hurtigt sulte ihjel, for det er netop
co2 og fotosyntesen der giver planterne mulighed
for at trives. Uden co2 ville træer, buske, kornmarker,
græsplæner, blomster, æbler, pærer, bananer, ananas
og kartofler osv. ikke findes. Alle planter ville visne,
og derefter ville 99,9 % af alt liv dø. Co2 er altså
af altafgørende betydning. Læs hos PragerU om
co2, og læs bøger om solen og klimadannelsen.

Anders Bo
Anders Bo
1 month ago

CO2 har mht farlighed som de fleste andre ting en U-formet kurve – for lidt og for meget. De 280 ppm vi kom fra for 250 år siden, var ved at være farligt for LIDT! Hvis temperaturen skal stige én grad – 1° – fra nu alene ved CO2, skal vi op fra 400 ppm til 800 ppm, planterne STADIG gerne vil have mere. I de gartnerier hvor man regulerer, holder man CO2 på 1.000 ppm. Men 70% af mennesker er så “uopmærksomme” at de regerende politikere kan bruge/bruger selvskabte kriser, til at bevise deres værdi som “livreddende” – udelukkende… Read more »

Piotr
Piotr
1 month ago

Ja, jeg venter spændt på hvad de imbecile har af undskyldninger, når naturen omkring os ikke længere bliver grøn og modnes, over foråret & sommeren.
Afgrøderne på markerne kommer kun lige op, for derefter at dø!

Jo-vist, OG, med lidt fødevarer mangel og digitale penge, har Regimet(EU, WEF, Soros, FN & IMF ) os præcis hvor de vil, vi er totalt i deres magt.
Vi bliver til Trælle!

Odense vil brige DKK 12 Mdr på at suge Co2 ud af atmosfæren, jajaja, der er da penge nok!

Støt Danske Patrioter! Støt Paludan! Støt TR! Brande en BOG! DirekteDemokrati NU!

P.

Den europæiske dårekiste
Den europæiske dårekiste
1 month ago
Reply to  Piotr

Ja støvsugerne skal stå ude ved siden af Fynsværket. Det er så skørt og karikeret at man må konkludere at byrådet er bliver sindsygt. Minder mig om Storm P.

Dragen
Dragen
1 month ago

Det minder om noget fra en tegneserie-verden . Georg Gearløs , Anders And , Andeby og den slags . Skattefinansieret. Det er sq. da meget underligt (????).

Den europæiske dårekiste
Den europæiske dårekiste
1 month ago

Vesten er for længst tabt. Det bedste råd jeg kan give er at være forberedt på et exit.

Måske til Mellemamerika eller Østeuropa, måske Asien.

H.P.
H.P.
1 month ago

Jeg vil anbefale Rusland.

Anders Bo
Anders Bo
1 month ago
Reply to  H.P.

I D I O T !!!

H.P.
H.P.
1 month ago
Reply to  Anders Bo

Det er tydeligt at du end ikke har den ringeste anelse om rusland og russere.
Men fortsæt endelig med at udstille din totale uvidenhed.
Kan du have en god dag.

Anders Bo
Anders Bo
1 month ago

Ungarn eller Polen vil nok -være bedst.

Ole
Ole
1 month ago
Reply to  Anders Bo

Efter PIS tabte magten, primært grund af deres vanvittigt strikse abortpolitik, er perker- og negerimporten til Polen sat på skinner af EU’s lakaj Tusk.

Anders Bo
Anders Bo
1 month ago
Reply to  Ole

Sjovt du ñævner det.
Jeg taler med et par herboende polakker, der blev stinkende sindsygt rasende over dette abortidioti, der satte A L T det andet over styr.
For mig virker det som “fornuftige” politikere har en udløbstid på 6-8 år, før de leget “Konen I Muddergrøften”, og ødelægger det hele i én idiotisk hjerneblødning – eks chr1000dal der i sommeren ’15 I K K E tvang privat-lars* til at lukkke grænsen.

* han gjorde det jo for CV’ets skyld…

Den europæiske dårekiste
Den europæiske dårekiste
1 month ago
Reply to  Ole

Spot on. De fik deres egen Mette.

Nielsen
Nielsen
1 month ago

Bedst med en dexit = ud af eu

Viktor børge
Viktor børge
1 month ago

”Hvis det ikke har ramt en selv, så er det ikke sket”En humanist er en radikaler, der ikke er blevet overfaldet endnu.

Dan Christensen
Dan Christensen
1 month ago
Reply to  Viktor børge

3 udvalgte humanistiske citater af Mark Twain (u.s. forfatter fra 1800tallet): Menneskearten er som den er. Det synes tit og ofte en skam at Noah og hans menageri ikke kom for sent til færgen. Mennesket synes at være en dårlig opfindelse. Hvis det er guds ædleste skaberværk, hvad er så det ringeste ? Jeg har ingen racefordomme, og jeg tror heller ingen fordomme med hudfarve eller religion. Det ved jeg skam udmærket. Jeg kan udholde ethvert samfund. Alt hvad jeg gerne vil vide er at en mand er et menneskeligt væsen – det er nok for mig; det kan ikke… Read more »

Nielsen
Nielsen
1 month ago

Pas nu på du ikke kommer til at krænke ophavsretterne. Der er! forskel på “frit efter “hukommelsen” og “citat”

Anders Bo
Anders Bo
1 month ago
Reply to  Nielsen

Din genialitet slår mig til stadighed med stumhed!

Ole
Ole
1 month ago
Reply to  Viktor børge

Selv om en radikaler eller hans nærmeste bliver overfaldet er det vigtigste at fremstå med de korrekte meninger, og så må afkommet ofres. Eksempelvis Peter Mygind og Dan Rachlin – begges sønner blev overfaldet og slemt tilredt af perkere, Rachlins helt sikkert pga. narkogæld, Julius Mygind var muligvis for ung til det.

H.P.
H.P.
1 month ago
Reply to  Ole

De “gode” er villige til at ofre ALLE andre incl. egne børn og eget folk på deres selvgodheds og selvfedheds alter. Hvordan kan det være at jeg kommer til at tænke på Molok.

Margrethe
Margrethe
1 month ago

Rolig nu. Vi danskere er heldigvis begavet med en anderledes kvalitet blandt vores politikere end svenskerne:

Skaermbillede-2024-03-16-235939
Den europæiske dårekiste
Den europæiske dårekiste
1 month ago
Reply to  Margrethe

Det er Ankers hemmelige søn.

Dragen
Dragen
1 month ago

Hvem af dem? .

Den europæiske dårekiste
Den europæiske dårekiste
1 month ago

Jeg vil se ansigterne på vores virkelige ledere, ikke marionetterne.

Svend Giønge
Svend Giønge
1 month ago

Ja Hvis vi kan se deres ansigter ved vi at de er marionetter.

Den europæiske dårekiste
Den europæiske dårekiste
1 month ago
Reply to  Svend Giønge

Præcis Svend.

Svend Giønge
Svend Giønge
1 month ago
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 month ago

I Sverige nu under ramadanen dette uimodståelige tilbud: “Handla för minst 349 kr exkl. frakt så får du denna fantastiska kniv på köpet!“ I betragtning af Hedegaards overskrift: ” Sverige drukner i blod” at fortsætte blodbadet ved at omdele endnu flere knive, det svenske folk skal åbenbart have kniven direkte på struben inden det vågner, Svensson er uhyggeligt sent ude, historien har for længstttttttttttttttttttttttttttt bevist at islam er en regulær besættelsesmagt. Men altså i Sverige nu under ramadanen dette uimodståelige tilbud: “Erbjudandet gäller bara fram till 25/3 2024, så vänta inte med att beställa!: Blanda modern teknik med klassisk kunskap och… Read more »

Hvis-det-ikke-har-ramt-en-selv-saa-er-det-ikke-sket
Nielsen
Nielsen
1 month ago

Coming to a town near you soon
https://www.bitchute.com/video/wRSiJ0u27-s/

jdm
jdm
1 month ago
Reply to  Svend Giønge

Tak for linken.

Med andre ord, “OK, I admit that I and all the other politicians like me were wrong and we fucked up our country terribly, possibly beyond recovery, all the while pursuing and harassing our political opponents judicially and physically, but can’t we all get along now?”

H.P.
H.P.
1 month ago
Reply to  jdm

Ja det er så langt ude at man tror det er løgn.
De tror det hele er en slags leg. OK jeg snød lidt i kortspillet men skal vi nu ikke være venner?
Den vestlige verden er på vej ud på historiens losseplads.

44
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x