5
apr
Seneste opdatering: 5/4-24 kl. 1826
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Republikansk kongresmedlem: “Gaza, Rusland, Kina skulle have samme behandling som Hiroshima og Nagasaki”

Jeg har skrevet nogle poster om det USA/Nato pres på Rusland gennem tyve års udvidelser 1000 kilometer mod øst og 12 nye Natomedlemskaber. (9 februar 1990: Ikke en tomme mod øst.) Man forstår ikke krigen og russerne, hvis man ikke forstår at de ikke vil have Natos atomraketter helt op til deres grænse. De globalister der med valgsvindel har kuppet sig til magten i Washington, forstår ikke at dette er eksistentielt for russerne, og at deres iver for at bringe nationalisten Putin til fald og få fingre i Ruslands enorme naturresorucer, bringer verden i den farligste situation, jeg har oplevet i min levetid. Danske mediers beskrivelse af denne virkelighed er uansvarlig og den omvendte verden.

De vanvittige personer i Kubricks Mareridtskomedie havde forebilleder i virkeligheden. Kongresmanden Tim Wahlberg er dagens version af den tids galninge, som general Curtis Le May, der hadede John F. Kennedy, og demonstrativt røg cigar til hans første obduktion. Videnskabsmanden Stephen Hawking advarede i 2016 menneskeheden om at den måtte forlade jorden for at overleve sig selv og atomvåbnene indenfor de næste “1000-10.000 år.”

Sådan som vi ser “forsvarsalliancen Nato” optræde i disse år, virker 1000 år som en stærkt overvurderet tid for vores overlevelse. At ingen i det danske Folketing har nogen selvstændig, informeret mening om den komplet unødvendige Ukraine krig, viser kun, at Folketinget ikke er noget Folke-ting, men et globalistisk ekspeditionskontor af helt unødvendige personer, der ikke tør sige sandheden og tidens vigtigste spørgsmål. I dag kan man i globalistavisen Berlingske læse: Danmark skal have adgang til atomvåben. Og vi skal betale milliarder til Frankrig og England for at få det, mener Dansk Folkeparti Er Anders Vistisen ude på at gøre DF endnu mindre, end Thulesen-Dahl gjorde?

Truslen fra Rusland er ikke bare en trussel mod Ukraines eksistens, men også en trussel mod Danmark. Og når Rusland har atomvåben at angribe med, skal Rusland også frygte, at der kommer atomvåben tilbage med Danmark som afsender. Netop derfor bør Folketinget bruge en god del af forsvarsbudgettet til at finansiere de britiske og franske atomvåben. Det mener Dansk Folkeparti.

Jeffrey Sachs: Statsmanden John F. Kennedy og sandheden om Ukraine-krigen

K.O.Arnstberg: Drømmen om Europas forenede stater

som også omhandler Ukraine og EU’s bevidstløse støtte til krigen mod Rusland

3 2 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

21 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Dan Christensen
Dan Christensen
1 month ago

At overføre USA’s proxykrig i Ukraine til NATO’s stormtropper er dybt godnato. Hvis Nato skal anvendes til menneskehedens bedste, skal Nato omdannes til et korps, som skal beskytte alle medlemslandes grænser mod den islamiske invasion af Vestens lande. Nato’s opgaver skal være, at blokere fysisk for alle ulovlige indtrængninger af muslimske personer og at deportere udviste muslimer i Vesten til de gammmelmuslimske lande. Desuden skal Nato være indsatsstyrke imod islamiske terrorister, hvor de end udfører deres hæslige menneskefjendske aktiviteter. Nato skal kort sagt være det civiliserede Vestens skæm mod islams erobringsforsøg af hele jordkloden. Verden uden islam er som en… Read more »

Ole
Ole
1 month ago

Desværre vil både Nato og en kommende EU-hær snarere blive brugt til at sparke dissidenters dør ind klokken 4-5 om morgenen, som det skete for Steen. I fremtiden vil dilinkventerne dog ikke blive bragt til den lokale politistation, men til EU’s version af Guantanamobasen.

Dan Christensen
Dan Christensen
1 month ago
Reply to  Ole

Nato’s opgaver, som bestemt af USA’s imperialistiske oligarker, er som følger: 1) Sikre at Nato’s lydstater altid betaler deres beskyttelsespenge til USA. 2) Disciplinere de lydstater, som forsøger at afvige fra den af USA afstukne kurs. 3) Opføre og vedligeholde militærbaser i hele verden, tæt på USA’s fjenders lande. 4) Være salgskontor for USA’s våbenindustri som formidler af lydlandenes påtvungne våbenindkøb. 5) Skræmme Nato’s fjendelande med grove beskidte trusler om angreb, som et forebyggende forsvar mod ikke-lydlandes afvigende holdninger. 6) Sikre at lydlandendes militære styrker altid underordner sig amerikansk kontrol og kommandostruktur. 7) Udspionere og terrorisere lydlandenes politikere for at… Read more »

Aase Mary Michaelsen
Aase Mary Michaelsen
1 month ago

Jeg tror, hæren på et tidspunkt bliver sat ind mod den islam, som vi ser farer frem i vores gader her i Danmark. Tilmed med i hele Vesten. Se på Sveriges og Frankrigs tilstand. Det bliver nok de lande der først, kommer til at sætte hæren ind mod Islamisterne. Hvis ikke hæren, så må de få sig en politistyrke, der bliver på størrelse med deres hære. UK har det også svært. Jeg hører, efter alle demonstrationerne og skrigen op om Jihad i gaderne i bl.a. London, at diskusionerne i England også bliver mere tydelige. Dog endnu med viss politiker-tale-vridende- bemærkninger… Read more »

Nogle forbrydere er 100% samvittighedsløse
Nogle forbrydere er 100% samvittighedsløse
1 month ago

Meget heldigt at Tim Wahlberg ikke er præsident i USA.
Han er jo bindegal. Iøvrigt er det forbavsende så mange
tosser og galninge der er med i politik. Vælgerne burde
være langt mere forsigtige og kritiske. Men det er en ret
teoretisk betragtning, når MSM fylder folk med fortielser
og kvarte sandheder. Og hvis valgsvindel gør vælgerne
magtesløse. Men her blev vi i det mindste advaret. (Med
mindre der er tale om forfalskede citater)(Det er der vel
ikke i dette tilfælde)

Anders Bo
Anders Bo
1 month ago
Reply to  steen

Creepy Joe har på 3 år øget $-mængden med 40% – FYRRE PROCENT!
Hvorfor det nok er fornuftigt, at skæve til hvordan bla Margrethe og mig anbringer anbringer en del af vores frie midler! 😁

Nielsen
Nielsen
1 month ago

Hvis du kunne stoppe centralbankers falskmøntneri ved hjælp af en stemmeseddel, ville valg ikke være tilladt og dermed ville det være forbudt at stemme.

Anders Bo
Anders Bo
1 month ago
Reply to  Nielsen

Du kan kun gøre det privat, ved at omsætte sedlerne til fysiske metaller. Evnt Guld & Sølv i let afhændelige størrelser.

Nielsen
Nielsen
1 month ago
Reply to  Anders Bo

Nå, men jeg har (gjort op med mig selv) tænkt over det du tidligere spurgte om i denne tråd. Der er løbet en del vand under broen siden jeg blev klar over hvem,hvornår og hvordan den globale elite arbejder. Desuden bestemmer vores hudfarve ikke hverken vores intellekt eller vores ånd.

Anders Bo
Anders Bo
1 month ago
Reply to  Nielsen

Kan/vil du uddybe, hvorfor du svare sådan her?

Anders Bo
Anders Bo
1 month ago

Hvorfor er det heldigt? 🫨 Nogle “fundamentalistiske skabninger” vil kun bøje sig for vold, rå vold & grusom vold, for at lade fredelige mennesker – og deres samfund – være i fred. Hvis ikke Vesten kan/vil bruge den nødvendige vold/magt til selvopretholdes, kan vi følge de andre på civilisationernes losseplads. Hvis politiet bliver kaldt id til en hændelse, og vil have delinkventen med på stationen, og denne siger: “Det vil jeg ikke”? Skal politiet så sige: “Jamen det kan vi jo ikke gøre noget ved, hav en god dag”, og lade 5 og 7 være lige? Har du overvejet at… Read more »

Nielsen
Nielsen
1 month ago

Det er mennesker som Tim Wallberg verden ville være bedre foruden.

Anders Bo
Anders Bo
1 month ago
Reply to  Nielsen

Verden ville nok være – endnu! – bedre uden de “skabninger” Tim Wallberg vil straffe til lydighed!
Har du gjort op med dig selv, du sandsynligvis er en “Radikan Humanint”, der med åbne øjne og ved dine fulde 5, overlader din efterslægt til TVANGSKONTAKT med brunsorte, tykke & lange(fork af red)?

Fru Olsen
Fru Olsen
1 month ago

I mine øjne bør Gaza, USA og to store asiatiske lande stå for tur. Og selvfølgelig Ukraine. Ved folk, at ukrainere var de værste i kz lejrene til at tortere jøder? Det gjorde, at man ansatte ukrainere til de værste jobs, dem, som tyskerne ikke kunne udholde. Ved folk flest, at i Ukraine blev 900.000-1,6 millioner jøder udryddet?? Det gør man ikke ustraffet. Den tyrkiske politiker, der for ca 2-3 mdr siden offentligt forbandede Israel – for rullende kamera (videoen findes i mange eksemplarer på YouTube), han faldt om på scenen og døde dagen efter! Mit gæt er, at når… Read more »

Oslo/Norge
Oslo/Norge
1 month ago

Artikkelens forfatter forveksler Dr.Strangelove med A Clockwork Orange.

Bastardo
Bastardo
1 month ago

Guldprisen er altid omvendt proportionel med folks tillid til politikerne og fremtiden.
Markedet lyver ikke.

Anders Bo
Anders Bo
1 month ago
Reply to  Marcus

Det ville undre mig såre, hvis ikke Harara ender sine dage for enden af et reb*, ikke moderne knæk-nakke-galge, men den gammeldags ophængningskvælning – eller lignende – i fuld offentlighed til folke-🥳!

* en stor del andre “skabninger” verden over forudser jeg samme nådige skæbne.

Anders Bo
Anders Bo
1 month ago

😈💪

Mht Gaza bringer jeg igen linket, der dokumenterer historiske fakta fra 1920 og frem om området =>

https://www.document.dk/2024/03/19/den-besatte-vestbred-en-historisk-og-folkeretlig-oversigt/

21
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x