30
jul
Seneste opdatering: 31/7-22 kl. 1439
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

”Det er angst, tror du ikke bare, at du er stresset?”

Med talrige neurologiske symptomer, der minder meget om tidligere omtalte Sidse Kjærsgaards (her, her og her.) Hvis det passer, at alvorligere bivirkninger rammer fem procent af de vaccinerede, må det være en tung byrde ikke bare for dem men også for sundhedsvæsnet. Oprindeligt hed det sig, at man skulle lade sig vaccinere for ikke at overbebyrde sundhedsvæsnet. Hvis tusinder gennemgår hospitalsundersøgelser som denne yngre kvinde, har vaccinerne allerede påført sundhedsvæsnet helt uforholdsmæssige ekstrabelastninger, for ikke at tale om hvis deres skader er kroniske. Og nu vil politikerne til at skade endnu flere mennesker her efter sommerferien.

Det er nu over 1 år siden, helt præcis i går var det 13 måneder siden, at mit liv ændrede sig og blev vendt fuldstændig på hovedet!

Dagen efter mit 1 stik (28 juni) måtte jeg hentes af ambulancen, da jeg over flere omgange var ved at besvime, fik åndenød, hjertebanken, trykken i brystet, svimmelhed, kvalme og hovedpine. Jeg blev fortalt at det umuligt kunne være vax, så jeg gik fra sygehuset uden svar og tænkte at de nok havde ret.

Den 2. August får jeg så 2. Stik og 18 dage senere måtte jeg igen ringe efter en ambulance. Jeg fik det lige som efter 1. Stik og siden da, har jeg haft det skidt! Der kom stille og roligt flere og flere uforklarligt symptomer. Jeg er især udfordret på min balance og min svimmelhed er voldsom og mange ekstra og ubehagelige hjerteslag!

For før alt det her rod, havde jeg det dejligste liv sammen med mine børn og kæreste, men på et splitsekund blev mit liv som jeg kendte det til et levende helvede. En kamp om at overleve, for der var og er dage, hvor alt synes håbløst, dage, hvor jeg ikke kan være i mig selv, dage, hvor min krop ikke føles som min egen.

Jeg har dage, hvor jeg føler at mit hjerte er på vej ud af min krop, jeg har ualmindelig mange ekstrasystoler og voldsomme elevator drops, jeg har dage hvor mine ben er så tunge at jeg næsten ikke kan bevæge mig.
Jeg er så ualmindelig træt hele døgnet, min hud den brænder, jeg har smerter der næsten ikke er til at holde ud, der er dage hvor jeg har så mange føleforstyrrelser at jeg ville kunne skære i mig selv uden at mærke det.

Mine nerver hopper som var de sluppet løs på en trampolin, min balance gør at når jeg er ude på ture må jeg have en klapvogn med, fordi jeg er så bange for at miste balancen og falde.

Min svimmelhed er så slem, at jeg nogen dage føler at jeg har røget bønner i 8 dage i streg uden at stoppe, den er så slem at jeg vågner om natten og er svimmel. Jeg har dage hvor jeg har følelsen af at besvime i 2 sekunder og dage hvor jeg får små blackouts.
Min menstruation er gået fra 3 dage, til nu 10 dage.

Mine hænder og fødder er kolde som is, de er så kolde at de gør ondt, mit hoved føles tungt, og mit hoved gør så ondt, det er en følelse af at nogen er i gang med at forsøge at mase mit hoved i en dør.
Jeg har stød i mine hænder, mit hoved og i mit bryst, jeg har spasmer i mit højre ben, og når jeg går på trapper, ryster mine ben som skulle jeg til eksamen. Alle dage har jeg en konstant sitren i hele kroppen, alt i mig køre rundt!

Jeg kan tisse i bukserne uden at mærke at jeg tisser!

Jeg går rundt med en følelse af konstant feber, og kan mærke at mit nervesystem er på overarbejde.
Jeg er utilpas alle døgnets timer, søvn er en by i Rusland, kvalmen er ikke til at holde ud!

Mit syn er ligeså dårligt som den dag jeg blev født, mit højre øje vil åbenbart gerne ud af mit hoved, jeg har hjernetåge, og jeg føler at jeg går rundt i en osteklokke uden nogen sans for hvad der er virkelighed.

Jeg har over flere omgange haft, hvad der føles som lammelser i hele højre side af ansigtet, hvor både øje og mundvig hang.

Jeg har heldigvis også dage, hvor jeg kan være i mig selv, hvor jeg kan finde overskuddet til at lave ting med børnene, men jeg ved også hvad det koster dagen efter. Men det er det værd!

Alle disse symptomer er jeg ikke alene om at have, og det gør ondt i mit hjerte at høre andre mennesker fortælle deres historier, faktisk så meget at jeg har haft svært ved at læse de mange 1000 beretninger jeg har modtaget.

Men alt dette og mere til bliver ikke set på som en konsekvens af vax.
Vi bliver mødt af et sundhedssystem der er ganske uvidende om, hvad de skal gøre og hvor de skal sende os hen. Vi får svar som

”Det er angst” ”det er en funktionel lidelse” ”tror du ikke bare at du er stresset” Og disse svar får vi kun fordi de simpelthen ikke ved, hvad de skal stille op! Jeg har fået adskillige undersøgelser

▪️Ct scan af hovedet
▪️Ekg
▪️Utal af blodprøver
▪️Mange neurologiske udredninger
▪️Udredning for sclerose
▪️Reumatologisk udredning
▪️Ønh læge
▪️Svimmelheds og balance center
▪️POTS udredning
▪️Nerveledningsundersøgelse af arme og ben
▪️Holte måler
▪️Udredning på hjerteafdelingen
▪️Nakke- og hovedpinespecialist

Men til trods for det så har jeg ALDRIG i mit liv følt mig så svigtet som jeg har gjort af sundhedssystemet. Og alle disse undersøgelser har ikke ført til noget svar. Og desværre stadigvæk ingen anerkendelse.

Jeg forsøger hele tiden at finde undersøgelse jeg kan få, for at udelukke, men for pokker det er opslidende. Det er et fuldtidsarbejde at søge viden, som lægerne jo egentlig skulle søge for os. Og jeg kan ikke lade være med at opgive nogle dage. Det føles som om at jeg er blevet sat i et hamsterhjul og bare går i ring. Hver gang der måske ser ud til at være lidt håb, så bliver det slukket af enten en undersøgelse uden svar eller et nyt symptom eller et total tilbagefald.

Det er en magtesløshed, jeg aldrig i mit liv har følt før, nogle dage tager jeg mig selv i at græde midt i netto, fordi det simpelthen føles så uendeligt og ulideligt. Hvornår vågner jeg op fra dette mareridt jeg er blevet kastet ind i. Hvornår er der nogen der vil lytte, hjælpe og erkende?

Hvornår får jeg lov at være hel igen, hvornår får jeg lov at være mor, søster, datter og moster igen? Hvor meget skal jeg lide før nogen lytter, hvor meget skal jeg miste?

Alle vi skadet er helt almindelige mennesker, med jobs, hus og familie, men mange af os står nu overfor flere svære og hårde beslutninger,
Skal vi sælge vores bil
Skal vi opsige indbo
Skal vi melde børnene ud af institutioner
Skal vi stoppe fritidsaktiviteter
Skal vi sælge vores huse og opsige vores lejemål
Skal vi sælge alt vi ejer, for at kunne sætte mad på bordet og betale for de behandlinger vi gennemgår i håbet om at blive raske? Vi har allerede brugt 100.000 vis af kr på at finde svar!

Jeg fik d. 28 januar 2022 foretræde i epidemiudvalget og egentlig syntes jeg at det gik meget godt, men jeg har ikke hørt et eneste ord tilbage fra dem. Så måske jeg ikke var tydelig nok i, hvad jeg ønskede med det hele. Hvilket jo var centre for vax skadet, en vished om hvem der er erstatnings ansvarlig, når nu vax producenterne har frasagt sig alt ansvar, og sidste men ikke mindst, et vax stop og hvis ikke det, så skulle vax være lægeordineret, altså der skulle foretages en fuldstændig helbredsundersøgelse inden man kunne blive vax’et. Og husk på at vax er stadig ikke godkendt! Og ingen kender indholdet til sit fulde endnu!

Desværre så er der lige nu rullet 69.000 indberetninger om vaxskader ind til lægemiddelstyrelsen, og jeg er sikker på at der er mange flere.

Det er bivirkninger lige fra menstruationsforstyrrelser, til dårlig kondition, til pludselige hudsygdomme, dårlig hukommelse og koncentration, til alvorlige hjerteproblemer, nerve problemer, ødelagte immunforsvar, muskelsmerter, syns problemer, mystiske neurologiske sygdomme, det er blot for at nævne nogle få ud af mange.
I min optik burde der kunne findes hjælp til dem der har rettet ind efter myndighedernes anvisninger og som nu lider.

Men der er absolut ingen hjælp at hente på nogen punkter!
Staten har svigtet, regeringen har svigtet, sundhedssystemet har svigtet, lægemiddelstyrelsen har svigtet og for mit vedkommende er Brønderslev Kommune en af dem der har svigtet i aller største grad!

Jeg føler mig alene og ensom som aldrig før, jeg kæmper hver dag for at få mit liv tilbage, men føler ikke jeg kommer nogen vegne.
Mine symptomer:

▪️Uforklarlige smerter i højre ben
▪️Konstant svimmelhed
▪️Problemer med balancen, en følelse af at blive trukket bagover
▪️Mistet kraft i højre ben, en fornemmelse af mit ben er for tungt og vil knække sammen
▪️Konstant feberfornemmelser
▪️Kronisk hovedpine
▪️Sitren og muren i hele kroppen
▪️Hjernetåge
▪️Osteklokke fornemmelse
▪️Utilpashed alle døgnets 24 timer
▪️Kvalme
▪️Brændende fornemmelser i bryst
▪️Ualmindelig mange ekstrasystoler og elevator drop
▪️Føleforstyrrelser
▪️Øje smerter
▪️Synke besvær
▪️Allergi fornemmelser
▪️Stød i nerverne
▪️Snurrende muskler
▪️Hævet følelse i skjoldbruskkirtel
▪️Snurren i hovedbund
▪️Svaghed i ben
▪️Kolde fingre
▪️Følsomt bindevæv/hud
▪️Spasmer i højre ben
▪️Menstruationsforstyrrelser
▪️Prikken, snurren i arme og hænder
▪️Stød i hænder, hovede og bryst

Jeg kan godt forstå at alle ikke forstår, hvad vi går igennem, for i er jo ikke ramt af bivirkninger/skader efter jeres stik, men det vi skal huske på i det her er at ligesom med alt andet medicin så er der bivirkninger og ikke alle kan tåle den samme medicin og det samme gør sig gældende for vax! Så undersøg inden du lader dig stikke!

Men for mit vedkommende er det slut, ALDRIG mere en vax og heller ikke til mine børn! Tabet har været for stort!

Louise Nikolajsen, Facebook

4.3 6 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
1 year ago

Jeg sad som “vågekone” for en døende, og havde brug for en “second opinion” omkring hvor vidt, jeg skulle give mere morfin, Midazolam mm i forhold til hendes tilstand. Aktiv dødshjælp er forbudt her i landet, og sådan skal det også være.(Selvom jeg frygter vulgærliberalisterne også får ødelagt dén fornuftige grænse. De forstår ikke, hvad der ligger bag) Derfor tilkaldte jeg den pågældende kommunens udekørende natsygeplejerske. Så vi var to om beslutningen. Jeg elsker den mentale ro, der er i nattetimerne. Man taler og agerer så godt, så koncentreret om det, der virkelig betyder noget her i livet. Fritaget for… Read more »

Last edited 1 year ago by Margrethe
ino
ino
1 year ago

Stakkels, stakkels kvinde. Personligt nøjes jeg med at være deprimeret over den tid vi lever i, de politikere vi lever med, og de medier vi heldigvis kan leve uden. Gad vide om man kan spole historien tilbage og sige der, den dato, det klokkeslætder gik det galt?

Allan Gorm Larsen
Allan Gorm Larsen
1 year ago

Jeg lider af sacroadose en sjælden bindeleds lidelse som bl.a. rammer lungerne, derfor er det vigtigt for mig at blive vaccineret imod epidemiske sygdomme som f.eks. influenza, de feber kan få fatale følger for mig.
Jeg respekterer det at der er mennesker som er allergiske overfor vacciner og de skal heller ikke tage imod vaccine. Jeg kunne heller aldrig drømme om at forlange at min nabo skal lade sig vaccinere. Jeg er imod tvang af enhver art.

Margrethe
Margrethe
1 year ago

Du skal træffe de valg, du finder fornuftige i din egen situation. Der findes også patienter, som er så livstruede af deres sygdom, at det i sig selv gør, de siger ja til at afprøve nye eksperimentelle behandlinger, som ingen kender det præcise udfald af. Hvad har de at miste, sammenlignet med selv den mindste chance for at vinde ved behandlingen? Det skal den enkelte selvfølgelig have friheden til at sige ja til. Det altafgørende er, at hvis du bliver brugt til et medicinsk forsøg, skal det være med informeret samtykke. Det vil sige du skal have klar information om,… Read more »

Allan Gorm Larsen
Allan Gorm Larsen
1 year ago

Margrethe. Jeg er fuldstændig opmærksom på at der finder forsøg sted, så jeg går ikke med “lukkede øjne”. Jeg har i de sidste 8-9 år ladet mig vaccinere imod infloenza uden bivirkninger. Jeg har ligeledes fået 3 vaccinationer imod corona, ligeledes uden bivirkninger. Jeg ved ikke om vacciner er farlige, eller ej. Det er der vild uenighed om, men jeg hælder til den teori at det er ufarligt. Som sagt lider jeg af en sygdom, som gør at jeg ikke ønsker at løbe risikoen for feber, som i værste fald kan tage livet af mig. Derfra og til at gå… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago

Hvorfor opsøger hun ikke Magnus “Minus” Heuniche, og forlanger en ministeriel definition på “Sikker & Effektiv”?

Birger Hansen
Birger Hansen
1 year ago

Når jeg læser den lange liste med symptomer er der især et ord, der falder mig ind; hypokondri (i håbet om at kunne rage en førtidspension til sig).

Birger Hansen
Birger Hansen
1 year ago
Reply to  steen

Nu er det jo ikke ligefrem en hemmelighed, at arbejdsløse og sygemeldte er personer, som er for dovne til at bestille noget og foretrækker at blive betalt for at sidde hjemme i sofaen og se fjernsyn.

Birger Hansen
Birger Hansen
1 year ago
Reply to  Birger Hansen

Hvorfor fanden tror I man i sin tid indførte karensdag???

Birger Hansen
Birger Hansen
1 year ago
Reply to  steen

Ja, måske er der eddike i sprøjterne. Eller Fanta. Eller hvad med piskefløde..?

Vicktor Børge
Vicktor Børge
1 year ago
Reply to  Birger Hansen

Statsmedierne har gjort det så godt, at der altid er en, der står i kø for at tage en kugle for systemet og oligarkerne

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x