5
mar
Seneste opdatering: 8/3-24 kl. 0008
33 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Pelle Neroth Taylor taler med David Gress, Magnus Stenlund og Karl Olov Arnstberg

Filmdokumentaristen Pelle Neroth Taylor har lavet flere, meget personlige dokumentarfilm, først og fremmest “Sweden, Dying to be Multicultural,” men også “Who killed Olof Palme” og “När kvinnorna avvecklade Sverige”, “Swedens journey into Nato” og Sweden’s immigration catastrophe: from Eden to Mujaheeden.

Han laver nu på Pelle Neroth Taylor TNT Radio” et dagligt radioprogram på den store australske TNT Radio. Jeg har plukket et par udsendelser derfra med mennesker, der i forvejen er kendt herfra.

Se også blandt de mange andre udsendelser, han producerer. En stor “alternativ” station af den slags, Justin Trudeau, EU og WEF er meget bekymret for, for før internet havde de medierne i deres hule hånd.

Man kan ikke stole på medierne, når de ikke er kontrolleret af magthaverne, er deres konklusion. Derfor hed årets Davos møde da også “Rebuilding Trust.” Tillid – det er statens medier. Helst skal CIA eller Council of Foreign Relations sidde i bestyrelsen så der kan være lidt hånd i hanke med tingene. Vi kan ikke have disse tilstande, hvor enhver kan sprede deres synspunkter til enhver – og påvirke dem.

Sådan er deres håb om, at deres afmagt vil ændre sig til magt snarest muligt igen. Den daglige kamp for det, ser enhver der vil. Resultatet vil komme fra EU, og den vil være styret af kunstig intelligens. Derfor er der ingen debat i Folketinget om at styre misbrug af AI. For magthaverne vil det kun være “brug.”

Hvorfor døde en ung Søren Pape Poulsen?

Sandhed og politiserende løgn kan man iagttage i mediebilledet hver dag. Daily Mail stillede i går et unødvendigt spørgsmål: Why ARE so many young people having heart attacks? They had seemingly healthy lifestyles. BT besvarer det med en løgn i anledning af Søren Papes død i artiklen: Flere raser over vaccinemodstandere efter Papes død: ‘Det sker ikke flere år efter.’ (Vi er ikke ‘modstandere,’ vi vil have en forklaring på den overdødelighed, der satte ind samtidigt med vaccinationerne. BT’s rubrik og artikel er politiserende. Skribenten hedder Matilde Svare, blev fædiguddannet for en måned siden og kan måske ikke lastes for at være uvidende.)

Det er banal viden, for os der har studeret det hver dag i tre år, at vaccinerne fremkalder blodpropper flere år  efter injektionen, og det er alvorligt at BT lyver om noget, der kan koste mennesker livet. Man behøver kun have hørt hjertespecialisten Peter McCullough for at vide hvordan. De globalistbetalte medier polemiserer mod ham, men hvem ville du tro på, hvis det var din overlevelse, der var på spil?

Ville du ikke gerne have et voksent Christiansborg, der overtog styringen af dette i stedet for ikke at have nævnt ordet ‘vaccine’ i to år? I modsætning til tidligere hver aften, som jeg forstår på TV kiggere, at det var, da det var mest populært? Men de har abdikeret, de vil ikke risikere at få ansvaret for mellem 10 og 20.000 døde danskere. De har stukket hovedet i busken i håbet om, at det nok går over. Hvem ved, måske det gør selvom chancen ser lidt tynd ud?

“Velfærdsstaterne tiltrækker folk, der hverken kan eller vil arbejde”

David Gress, Hans Rustad og Lars Hedegaard (skærm). Fotos © Snaphanen.dk (klik fotos til helskærm)

Alle Pelles “shows” er her

Pelle Neroth Taylor TNT Radio

WEEKDAYS: 10PM-11PM (BRISBANE) | NOON-1PM (LONDON) | 7AM-8AM (NEW YORK)

Will the proxy conflict in Ukraine become a hot war? Will currently calm Scandinavia become the next zone of geopolitical conflict? Will the unpopular establishment governments in Europe fall like skittles to populist insurgent movements capitalising on widespread disquiet over immigration and rising prices? Will the EU succeed in muzzling the independent media, for exposing truths the elites don’t want you to know? These and other geopolitical matters are are discussed by Anglo-Swedish writer and investigative journalist Pelle Neroth Taylor in his daily news and analysis show.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

33 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Den europæiske dårekiste
Den europæiske dårekiste
1 month ago

Søren Pape Poulsen døde som følge af de mRNA-“vacciner” som han elskede så højt og selv lod sig injicere med. Han betalte dermed den ultimativt højeste pris.

At BT og sikkert også mange andre medier ønsker at imødegå dette faktum er ikke overraskende idet mediert ligesom de øvrige msm medier udbreder løgne om alt fra covid, Trump, Rusland, Putin, klimaet osv.

BT er en del af den vestlige løgnepresse og ejet af den belgiske Van Thillo famile, som gennem et kompliceret netværk af selskaber er tæt forbundet med blandt andet WEF.

Mange politikere lader til at være sindssyge
Mange politikere lader til at være sindssyge
1 month ago

Det var sandsynligvis en blodprop af en slags han døde af.
For covid-vaccinerne har givet anledning til mange blodpropper.
Men for at tilsløre det foretrækker MSM en anden diagnose.

Den europæiske dårekiste
Den europæiske dårekiste
1 month ago

Det kan du meget vel have ret i. Alt bliver jo bortforklaret og sandheden bliver mødt med vrede og aggression.

Fru Olsen
Fru Olsen
1 month ago

Har nogen hørt om, at den slovakiske PM vil have en undersøgelse af hele covID cirkusset, som han kalder det? 21.000 unødvendige dødsfald. Se video og kommentarer her. Det finder man ikke i danske, afskyelige MSM, som består af feje hunde!! Nul respekt for danske politikere og journalister længere.
https://www.linkedin.com/posts/izabella-jamrocha-🇺🇸🇵🇱-55129916_slovakias-prime-minister-announces-investigation-activity-7159917359976075264-vG3W

Last edited 1 month ago by Fru Olsen
Fru Olsen
Fru Olsen
1 month ago

Denne artikel om bekymrende stor overdødelighed blandt de helt unge, fra 18 års alderen og opefter, var i NRK igår. Men Stasi i Danmark hindrer selvfølgelig, at lignende historier er at finde i danske medier, selvom billedet helt sikkert er det samme.
https://www.nrk.no/buskerud/reagerer-pa-hoye-dodstall-blant-unge-1.16766111

Fru Olsen
Fru Olsen
1 month ago
Reply to  steen

Ja! Det er også utroligt, at man ikke bringer denne norske historie i Danmark, men man er selvfølgelig bange for, at danskerne skal finde sammen på Facebook og derefter forlange dokumentation for dødsfald i samme aldersgrupper i Danmark.
Jeg håber, at regeringen falder, og at Søren Espersen og Henriksen fra det gamle DF stiller op som statsminister hhv Forsvarsminister. Det går ikke med den samling idioter på Gøgereden – som endog tillader ukrainere at træne med droner på en nedlagt militærbase nu. Hul i hovedet.

Fru Olsen
Fru Olsen
1 month ago
Reply to  steen

Tak for det 👍 Men kan man stole på noget fra ‘myndigheder’ længere. . ?

Mange politikere lader til at være sindssyge
Mange politikere lader til at være sindssyge
1 month ago
Reply to  Fru Olsen

Hårrejsende er overdødeligheden blandt unge i Norge.
Men det vil blive bortforklaret som senfølger af den milde
og ret almindelige covid-influenza. At det er pga. giftige
bivirkninger af Pfizer og Moderna “vaccinerne” vil man
ikke indrømme. Der er også en betydelig overdødelighed
i Danmark, det er påvist af statistikere, bedemænd og
livsforsikringsselskaber, læge og andre, iflg. nettet.

Fru Olsen
Fru Olsen
1 month ago

Mit gæt er, at statistikker vedr dødsfald i unge aldersgrupper for 2022 og 2023 ikke vil være frigivet til offentligheden. Om de er, så vil de sandsynligvis være kraftigt manipuleret.

Piotr
Piotr
1 month ago
Reply to  Fru Olsen

STASI = Barbara!!
P.

Anders Bo
Anders Bo
1 month ago

Danmarks politik mht ukontrollerede socialidiotiske import af utilpasselige og ubrugelige muhamedanere – de er jo ikke engang flygtninge ifølge én eneste international konvention – passer jo som håret på en svensker, hvad enten hun så spiller hockey eller bare er voldtægtsindladende.

Stop Den Store Muhamedanske Folkevandringstsunami

VELKOMMEN TIL MAGISK TEATER
ENTREEN ER VANVITTIG
INDGANGEN KOSTER FORSTANDEN

Elsker man skorpioner er dansk politik en fest
Elsker man skorpioner er dansk politik en fest
1 month ago
Reply to  Anders Bo

Hvad er meningen med to sjuskede fotos der stort set er ens, og hvor en af de nævnte deltagere ikke er at se, mens man af to andre kun kan se fødderne og benene?? Hvad Anders Bo’s kommentarer angår, er de nok gode, rigtige, skarpe, sjove og præcise, men måske af og til så excentriske at det er i overkanten af hvad folk kan klare? Og hvem har tid til at se de talrige videoer der igen og igen henvises til af diverse bloggere? Hvad angår EU, Regeringen S, V og M samt medierne, er det soleklart at man ikke… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
1 month ago

Returner venligst, når du har en ide, om hvad du prøver at udtrykke.

Dragen
Dragen
1 month ago

Hvorfor dør en ung Søren Pape……? Ang “anti-vaxx” : Robert Kennedy jr fortæller flere gange , at han ikke er anti-vacc – men pro-science.

Nielsen
Nielsen
1 month ago
Anders Bo
Anders Bo
1 month ago
Reply to  Nielsen

Jeg er i 7 sind, men jeg prøver nok at gøre Skipperen gravid alligevel! 😀
Sikken en fest…

Nielsen
Nielsen
1 month ago
Reply to  Anders Bo

Hver sin lyst. Hvis det var muligheden ville jeg hellere forsøge mig med at gøre en af malkekøerne drægtig.

Anders Bo
Anders Bo
1 month ago
Reply to  Nielsen

Har jeg prøvet, virker ikke!

Spørgejørgen
Spørgejørgen
1 month ago
Reply to  Anders Bo

De tre kommentarer lige herover, i syv sind,
hver sin lyst og har jeg prøvet, er underlødige.
Hvorfor spilde vores tid med vulgært nonsens?

Anders Bo
Anders Bo
1 month ago
Reply to  Spørgejørgen

Hvorfor spørge…
Du kunne også klage til Steen, over sitet ikke holder opsætningen på dine enheder, for på mine enheder fremgår forfatteren – tydeligt! – over deres respektive kommentarer.
Men hvis man alene lever for at klage over Rysses tissemand.

Nielsen
Nielsen
1 month ago
Reply to  Spørgejørgen

Du har nok ret. Jeg undskylder.
Men en vulgaritet kan nogen gange være til at grine af.

Anders Bo
Anders Bo
1 month ago

OT Idiotsocialistiske nettrolde påstår jeg spamer dem – også i forbindelse med frk Paves død. Vurder selv om de har ret! 😇 => “Har du selv “modtaget” flere end 4 Pfi☠️💉? 🤣 Velkommen til Pfizisk Phamageddon! 😇 https://www.bitchute.com/video/5vbJp9zlFIzL/” PS. Selv hvis han – på disse knap 5 minutter – kun har 1/4 ret – som mht hjernens glukosebehov, vil Danmark som vi kender det – holde op med at eksistere i løbet af 2020’erne. Men se nu lyst på det. 😁 Under 3% af danskere over 60 år er uvaxxede, så ældrebyrden vil da i det mindste afskaffe sig selv!… Read more »

Last edited 1 month ago by Anders Bo
Nielsen
Nielsen
1 month ago
Reply to  Anders Bo

Jeg mener at kunne huske, at du har talt hovent til medkommentatorer ved at anbefale dem distriktpsykiatrien. Det er ikke et konstruktivt dialogforum. I en diskusssion, kommer man ingen vegne, ved at kalde opponenten dum, idiot eller lignende.

Anders Bo
Anders Bo
1 month ago
Reply to  Nielsen

Tjaaa… Bum-Bum; hvad skal jeg sige.
Dem der hverken kan eller vil forstå/acceptere objektivt belyst fakta, kan jo bare fortsætte med Pfi☠️💉 🥳 🇩🇰

Anders Bo
Anders Bo
1 month ago
Reply to  Nielsen

PS: Fremgår min identitet ikke Klart & Tydeligt over hvad der kommer fra min ende af virkeligheden?
For hvis det gør, kan Distriktspsykiatrien jo nok visitere de underfrankerede derhen, hvor deres muligheder er bedst…

Eventuelt kunne du købe dig en lille hund, hvor enkelte ville konkluderer, du havde den mentale overlegenhed, til at kommandere rundt med.

Viktor børge
Viktor børge
1 month ago

Er http://islaminfo.dk/ blevet nedlagt?

Nielsen
Nielsen
1 month ago
Reply to  Viktor børge

Min browser viser tre blå-lilla puslespilsbrikker og på fanebladet står: Her flytter snart en ny gæst ind og i URL linien står kun islaminfo.dk uden hyper text transfer protocol kolon og lashes.
Var det derfor du var vred (i anden tråd)?

Viktor børge
Viktor børge
1 month ago
Reply to  Nielsen

Her flytter snart en ny gæst ind ” betyder nok desværre at hjemmesiden er væk.

Var jeg vred?

Skåning.
Skåning.
1 month ago
Reply to  Viktor børge

Kanske kan du fördriva lite tid med
» Sverige & Sanningen «http://www.s-sanningen.com
På tuben finns även Henrik Jönsson som uttrycker sig väl.
Hilsen fra Skåne.

trackback

[…] “Tænk, danskerne tror virkelig medierne” […]

Nielsen
Nielsen
1 month ago
33
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x